Inlägg från: snaily |Visa alla inlägg
  • snaily

    Tur & retur

    Lägger mig i i den här tråden också dårå


    Koko
    Tällberg är ju också jättefint! Lite längre bort än Högbo bruk bara.
    Klockargården har vi bott på, väldigt mysigt och god mat har jag för mig att det var. Enda missen var att vi blev vinterkräksjuka 1-2 dagar efter att vi bott där, men det var säkert bara en tillfällighet.
    Helgen där var en julklapp till maken och vi hade också hästkrafter som aktivitet, fast islandhästridning istället för skoter.

  • snaily
    Lapinette skrev 2010-11-09 10:48:14 följande:
    snaily - har redan tipsat om Tällberg.
    Jag såg det, ville bara instämma i tipset! Förutom magsjukan då, den vill jag inte tipsa om! Fasen vad sjuka vi var!
  • snaily
    Piggelin1 skrev 2010-11-19 10:21:12 följande:
     ...och ja det stämmer Ska outa det i andra tråden så småningom också tänkte jag.
    Ooooo, GRATTIS Piggelin!! Också nyfiken på hur och var!
    När är så småningom? *otålig och dålig på att hålla hemlisar *
  • snaily
    _koko_ skrev 2011-01-03 12:42:07 följande:
    God fortsättning från mig med. Vi har äntligen bokat högbo brukshotell för vår weekend. En natt med gourmetpaket och en med bara boende och bokning på restaurangen. Eftersom sambon varken gillar desserostar eller efterrätter generellt särskilt mycket kändes det rätt onödigt att boka 2 4-rätters när två av rätterna är just ostbricka och dessertbuffé... Jag talade om att vi firar 10 år ihop så de skulle välja en fin svit åt oss, hoppas det inte bara var något de sa.

    Sen blir det lite längdskidåkning(!) på lördagen, har kollat upp var man kan hyra sånt, och i övrigt bara slappa och njuta av att bara vara vi två. Vi tar ledigt på fredagen och lämnar barnen hos mina föräldrar på vägen. Åh, vad jag ser fram emot detta!!
    Hurra för att det blev Högbo, Koko! Åh, jag saknar verkligen det stället!! Jag praktiskt taget bodde där all min fritid när vi bodde i Sandviken, åkte massor av längd i deras fantastiska välpreparerade spår på vintern (gick till och med en teknikkurs), övriga årstider gick jag oändliga hundpromenader, plockade svamp och bär, paddlade kanot och fikade på det mysiga caféet (ta en kopp varm choklad där efter skidåkningen!) . Akta så jag inte kommer ner och joinar er på er weekend!
Svar på tråden Tur & retur