• Lapinette

    Tur & retur

    Vilken gång i ordningen öppnar jag en restråd??!! Här fortsätter vi komma med restips, mattips och allt annat som förgyller tillvaron.

    Kläder safari:
    All around the world:

    Been there, done that:

    En värld full av möjligheter:

    Upp och ned, hit och dit:
    ...
    Restråden som aldrig tar slut:

    Nästa anhalt:

    Go to gate

    Resa mera
    Omwww.brollopstorget.se/Forum-1-6/m3727430.html
    Så långt borta men ändå så nära www.brollopstorget.se/Forum-1-6/m3484455.htmlwww.brollopstorget.se/Forum-1-6/m3365062.htmlwww.brollopstorget.se/Forum-1-6/m3208871.htmlwww.brollopstorget.se/Forum-1-6/m2532440.htmlwww.brollopstorget.se/Forum-1-6/m2372831.htmlwww.brollopstorget.se/Forum-1-6/m2212224.htmlwww.brollopstorget.se/Forum-1-6/m2036077.html

  • Svar på tråden Tur & retur
  • Tinga

     


    Lapinette skrev 2010-10-28 09:47:18 följande:
     fast just nu är jag mer inne på att köpa grannens 1:a .. han vet bara inte om det .

    En kompis till mig gjorde just så, att han köpte grannens 1:a och slog ihop med sin 2:a, och det blev verkligen bra. Ibland kan ju planlösningen bli lite konstig när man slår ihop två lägenheter, men där funkade det fint.

  • _koko_

    tinga - Jag köpte på wallies.com. De har ofta endagarsreor på 40%, pricka en sån vettja! Kollade precis och det är ju 50% JUST NU!! Håller med om att 60$ är dyrt, men jämför priserna med dem här i sverige, det är DYRT med wallies här!! Sen fastnade iofs mitt paket i tullen dessutom, så det kostade typ 200 spänn extra att hämta ut det om jag inte minns fel(jävla skitposten tog 100 spänn bara för att hantera paketet trots att jag ju redan betalat frakt hela vägen...). Så det är en chansning, men trots allt jag fick betala extra blev det ändå nästan halva priset mot för vad det hade kostat på t ex inreda.com. Tror att dollarn låg lite högre än nu dessutom.

  • _koko_

    Tinga igen - Kan vi inte räkna hem utbyggnaden kommer vi inte göra den, men så länge det inte överstiger 2M är det lugnt. Som det ser ut idag iaf.

  • xericax

    Om 10 dagar far vi på bröllopsresa i 2 veckor till Phuket. Längtar så mycket!

    Det är första gången vi far till Thailand. Vi far till Kata beach, någon som har nå bra tips på vad vi inte får missa då vi är där? (matställen, utflykter m.m)


  • Tinga

    Koko - wow, vilken timing med rean! Ska pressa syrran ikväll, så att jag kan beställa wallies nu på rean om hon inte vill måla. Priserna är ju verkligen galet mycket lägre i USA! Kollade på några stora grodor, och de kostar ca 70 SEK på rean i USA medan inreda.com tar 275! Tack för tipset!

  • _koko_

    xericax - Försöker väcka hjärnan, jag har bott på patong och karon, men inte kata. Vi åt dock bästa maten på Kata, på en ganska stor restaurang med gröna plaststolar, några trappsteg upp från gatan... Menyn var ett jättetjockt litet fotoalbum... Det såg alltså väldigt turistiskt ut och man gick väl inte dit för upplevelsen, men maten var GRYM. Har du varit i thailand förut?

    tinga - Åh, blir väldigt sugen på att shoppa loss jag med, men man bör kanske har färdiga rum att sätta upp dem i? Eller iaf tak och väggar? Grodorna köpte jag med, hihi.

  • Lapinette

    xericax - har varit i Patong (för tusen år sedan) och nu senast i Khao Lak så jag kan tyvärr inte komma med några tips i Kata.

  • Piggelin1

    Åh, Tinga, när jag klickade på Inreda-länken så fick jag syn på denna tapeten


    www.inreda.com/showProductsDetail.asp&cID=67&agrID=


    När jag var hemma hos Pirr & lunchade i måndags, så hade de precis den som fondvägg i köket, fast turkos bakgrundsfärg istället för den gula man ser här ovanför. Blev toalförälskad & den bröt av så GRYMT bra mot deras i övrigt väldigt strama fina vita kök!


    Kollade runt lite, tror att det var denna


    www.inreda.com/showProductsDetail.asp&cID=67&agrID=


     


     

Svar på tråden Tur & retur