• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    I tidernas begynnelse hoppade vi på Barnkarusellen, men efter fyra år har vi fått uppleva det mesta i tivoliväg i den här stammistråden: berg- & dalbanor, skräcktunnlar, skrattsessioner i Lustiga Huset, spåmadamer … För att inte tala om alla timmar, veckor, månader, år vid Lyckohjulet – nit eller vinst denna gång …?


    Här är oftast högt i tak – vi pratar sömn och sömnbrist, barn och barnbrist (och möjligen brister hos befintliga barn ), ägglossning och utebliven ägglossning, jämlikhet och ojämlikheter, amning och flaskmatning, relationer, sorg, glädje, död, liv, recept på mat och recept på barnalstrande läkemedel och metoder … Ibland håller vi med varandra och ibland ryker vi ihop. Det blir som det blir. Tråden är som livet självt, helt enkelt.


    Välkommen att hoppa in, i farten, i trådkarusellen som utgör tivolits nav!  Presentera dig (med ålder, skostorlek, favoritchoklad, ungefärligt geografiskt läge och status i barnfabriken) när du känner dig mogen att kliva ut ur smygläsargarderoben. Många av våra stammisar är före detta smygisar … I den här tråden finns det en hittills oskriven regel som kanske skulle kunna formuleras så här: Vi bryr oss om varandra på riktigt – i glädje och sorg.


    Förra tråden: 

    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3792698.html

  • Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!
  • Fru E

    Nenne-det har Buster med gjort troligen allra senast i morse när han kräkte i bilen (fläck på hans badlakan) men när jag öppnade så var det ingen hög kvar utan bara blött....mmmmmm

  • nennesjuttioåtta

    Fru E – ja men Buster är ju ändå en hund. De har hästbajs som en del av kostcirkeln.  

  • passionsblomman
    nennesjuttioåtta skrev 2011-09-21 14:47:19 följande:
    Fru E – ja men Buster är ju ändå en hund. De har hästbajs som en del av kostcirkeln.  
    Vilket bajs som helst sätter de gärna på menyn, vad jag märkt.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • fru AM

    Mopedvin igen: om man gillar Caroline af Ugglas så har hon utställning på ett galleri (vernissage idag såg precis vernissagekortet på skrivbordet ): http://www.janwallmark.se/exibE.htm håller på till 12 oktober (lätt & nära att kombinera med Galleri Lars Bohman)

  • fru AM

    Men hallå - jag blir lätt illamående av allt äta-bajs-snack! Får ta datorpaus ett tag tror jag!

  • nennesjuttioåtta

    AM sorry, ville bara få höra att det var heelt normaaalt för att stilla mina nerver men det blev ju inte så. Ja, om jag inte räknar hundar då.

  • fru AM

    Nenne: Pricken är unik! Unikt söt, unikt påhittig, unikt undersökande. Ett bra munvatten bara så är det ingen fara

  • Mopedvin

    Tack för tipsen AM! Gillar ju Caroline så det blir det nog! Vi missar tyvärr Mapplethorpe med en helg  

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!