Inlägg från: SnartFruSir |Visa alla inlägg
  • SnartFruSir

    Augusti 2011 - del 2

    cc2011 skrev 2011-05-16 22:23:54 följande:
    Vilka fina skor du ska ha! Vart har du köpt de om man får fråga?
    Bröllopsdagen är 6/8-2011
    Jag köpte skorna på www.heppo.se Menbur heter märket. Tycker Menbur gör riktigt fina skor, så det är bara att välja och vraka. Vet att brandos.se också säljer Menbur, men de har inte lika stort utbud.
  • SnartFruSir
    Ankie och Jocke skrev 2011-05-16 22:59:36 följande:
    Idag kom så inbjudningarna fram till gästerna och flera gäster har redan OSAat

    Och så har vi planerat ikväll med kompisen som ska hjälpa till att fixa maten samt musiken i kyrkan så nu känner jag mig trygg med det också.

    I lördags var vi i Ullared och köpte bla bordsdekorationen. Provdukade igår och känner mig såååå nöjd
    Vad roligt :) Våra gäster har börjat droppa in nu de med. 11 i förra veckan, 22 efter helgen så det tar sig.

    har du någon bild på provdukningen? Skulle vara jättekul att se!
  • SnartFruSir
    Skumboll skrev 2011-05-17 08:22:19 följande:
    Ja, jag hade lite panik för att kinaklänningarna inte riktigt passade men nu känns det bra i både hjärta och mage igen! Det blir säkert bra vad man än väljer men jag är så himla velig alltså. Tungan ute
    Dina skor var jättefina! Vad roligt att det verkar ordna upp sig för dig/er :) Klart att man blir lite osäker om det inte känns helt rätt. Men är det bara bra i magen så brukar det andra också lösa sig - har jag märkt.
  • SnartFruSir
    labbalabba skrev 2011-05-17 17:27:10 följande:
    nu var det någon vecka sedan jag var inne så därför har jag missat att svara.. På mitt papper som vi fick i kyrkan heter den bara "Vigselpsalm" men den är skriven av Christina Lövestam och när jag googlade på den såg jag att den även kallas "På bröllopsdagen ber vi".. Hoppas att det kan vara till någon hjälp..

    Vi har velat hur mkt som helst med solomusik i kyrkan men nu lutar det åt att det blir tre låtar, Utan dina andetag, Miraklet och En evighet (Tomas Andersson Wijs version). Vi har dessutom bestämt definitivt vem som ska sjunga vilket känns superbra!

    Nu har jag tänkt att jag ska kolla upp var jag ska sy in min klänning (fanns bara i strl 36 o behöver både sy in och lägga upp en hel del). Är det någon som har koll på ungefär vad det ska kosta? O det är möjligtvis inte någon som har tips på en bra skräddare i Göteborg? :)
    Åh, tack snälla! Ska prata med kantorn med, men hon är alltid ute när vi ringer. Men ska googla och se vad vi hittar :)

    Vad jag vet så ska det ligga en bra skräddare typ vif Fröken Olsson. Tror den är i närheten av Sushirestaurangen, om du vet vart jag menar. Så kika där!
  • SnartFruSir
    Wedding2012 skrev 2011-05-18 09:59:33 följande:
    kan man dansa vals till What a wounderful world?
    Vals är ju 1-2-3, 1-2-3, så märker du att det inte är jättelätte att räkna, så går det förmodligen inte att dansa vals till den i orginalversion. Kanske att det går om man har någon som framför den i valstakt? Lets dance brukar ju göra om sina låtar efter danstema, så inget är väl omöjligt...
  • SnartFruSir

    Skruttis: Jättefina inbjudningskort! Nästan så att man fäller en liten tår här borta :)

  • SnartFruSir

    Helt OT men..

    Jag har jobbat som mäklare på en liten byrå till för två år sedan, då jag började som projektledare på ett företag inom fastighetsbranschen. Nu såg jag precis att min gamla chef lagt ut ett av mina sista hus till salu igen. Ingen fara med det, men sedan såg jag att han bara snott alla mina texter rakt av. Han har inte ens brytt sig om att ändra på datum osv.

    Köparna, som nu är säljarna, var tyvärr otroligt knepiga personer. Så det är väl rätt åt chefen att han tagit på sig ett uppdrag där det är bäddat för motgångar redan från början.

    Men kan inte hjälpa att tycka det är lite grisigt, att bara ta allt mitt material, och använda det som om det vore hans eget jobb. Haha, antar att man inte kan copywrite-a sina säljtexter. Men så som han var, så är jag inte förvånad över att han vill ta på sig "äran" för någon annans jobb.

    Aja, skönt att få skriva av sig ibland. Känns redan bättre :)

  • SnartFruSir
    Skumboll skrev 2011-05-18 16:51:13 följande:
    Snartfru: Det finns chefer och så finns det chefer! Riktigt ruttet när de gör sådär men ta det som en liten komplimang, chefen skulle inte kunna skriva det bättre än vad du redan gjort en gång!
    Snäll du e :) Självklart ska jag ta det så!
  • SnartFruSir

    Vi har bokat Tysklandsresan nu. Så den 26-28 juni blir det stora alkoholköpardagen i Kiel. Jag sitter just nu och forskar i vad allt väger, och hur mycket vi kan få med oss i pappas kombi. Pappa får ta vår bil istället eftersom vår S60 typ har det sämsta lastutrymmet någonsin!

    På lördag är det bara 3 månader kvar för vår del, (eller idag sett till datummet), men vet att flera av er redan är på månad 2 + xx dagar. Jag börjar känna mig lite smått stressad över vad som är kvar att göra, just pga att hela juni är uppbokad för vår del. Skiter sig något, så blir det lite svårare för oss att ta igen det.

    I helgen ska vi:
    Hyra mannens kläder
    Köpa slipsar till marsalkerna
    Bestämma ingångs- och utgångsmarsch och psalmer (definitivt)
    Göra vigselprogram
    Påbörja festprogram
    Bestämma drinkar till festen
    Och sedan var det något mer som jag redan glömt. Men det finns en lapp på kylskåpet, så det löser sig nog. :)

    Har ni andra några helgplaner?

  • SnartFruSir
    Skumboll skrev 2011-05-20 14:41:11 följande:
    Drinkar ja, kommer du på några bra kan du väl dela med dig?

    Toastmadame kommer hit imorgon och vi ska planera festen, det ska bli kul!
    Absolut, det ska jag göra. :) Vi kommer väl köra på lite klassiska, men döpa om drinkarna till bröllopsrelaterade ämnen. Mina favoritdrinkar är helt klart daiquiris med hallon, mohito och Piggelin - så jag hoppas de får vara med på vår lista :)
Svar på tråden Augusti 2011 - del 2