• SnartF­ruSir
    Äldre 3 Nov 15:00
    179793 visningar
    1573 svar
    1573
    179793

    Augusti 2011 - del 2

    Hej=) Här är en till som gärna vill vara med. Vi gifter oss 20 augusti i Kungsbacka, strax utanför Göteborg.

    Såg att många andra börjat lägga om kost och träna. Det har jag också gjort men kickstartade med 6 veckor på cambridgedieten. samtidigt började jag träna 3-4 dagar/vecka. Och nu när jag vi (fick med killen också) äter igen, så har vi fortsatt att gå ner i vikt. Skitbra!! Men vi äter mindre än förut och utesluter socker.

    Annars går planeringen lite sporadiskt. Känns som att man inte kan göra så mycket mer än att vänta just nu, men kyrka+präst+ lokal är klart och vi köpte min klänning redan i september.

    Hur gör ni andra? Eller vad gör ni andra kanske är mer rätt:)

  • SnartF­ruSir
    Äldre 4 Nov 13:45
    #54

    Jag är 24 år nu och m2b 25. Jag fyller 25 2 dagar innan bröllopet och han 26 i maj.

    Jag/vi tränar också på friskis. Tycker det är jättekul och man blir peppad av att gå dit. själv kör jag indoor walking, step, skivstång och medelgympa :) Jag hade jättegärna velat testa Zumba också, men det blir fullbokat på 3 minuter. Men det finns ju en vår att träna på också :)

    Ja, det kändes extremt vanskligt att köpa klänningen mitt under bantningen. Men jag har inte ångrat mig en sekund och jag har väl i princip gått ner det jag kan nu. Däremot kommer träningen att göra mig fastare, och det är ju inte en nackdel det heller...

    Vi har bokat en bygdegård som festlokal och den ser ju inte för rolig ut som den är. Därför hade vi tänkt dekorera den fint. Bl.a så vill jag gärna ha lining i taket (ni vet sånt där bökjande vitt "tyg" om det kanske heter något annat?). Men är det någon annan som har tips på hur man gör det mysigare och festligare utan att det behöver kosta skjortan. Vi hade väl tänkt max 20 000 på lokalen och då räknar vi in kostnad för att hyra t.ex. stolar och porslin där (kommer kosta max 5000 kr). Så egentligen, någon som har tips på vad man kan göra för max 15 000 kr? Och hur fäster man saker i taket?

  • SnartF­ruSir
    Äldre 4 Nov 13:48
    #55

    Finns bild på min presentation om någon vill se klänningen förresten:) Men bilden gör den kanske inte helt rättvis.

  • SnartF­ruSir
    Äldre 5 Nov 13:27
    #62

    Fröken T: Tack så jättemycket för tipsen:) Jag har väl varit i de tankarna med så nu funderar jag mest på om det är bäst att köpa in allt själv, eller kanske hyra.

    Augustilyckan: Det är en Nixa, tro det eller ej. :) jag vet att de kan ha lite blandad kvalitet, men denna kändes väldigt välgjord, så jag är supernöjd:)

    Lemfi: Banta är aldrig kul men försök se dig själv när du nått ditt mål. En annan sak som är bra att ha med sig är att försöka annalysera dig själv, varför du gått upp lite i vikt. Jag märkte att jag var mer fika-varje-dag-utan-att-jag-ens-tänker-på-det än vad jag trodde. Så nu när jag bantat klart så ser jag till att inte hamna tillbaka i mitt gamla mönster. Det är också viktigt att du unnar dig saker (kanske inte i matbäg men kläder, smycken, blommor osv) och du ska veta att vi är många som hejar på och tycker du är svinduktig :D

    Elinselon: Vårt tema är typ den bästa festen EVER, haha. Så nej, inget som är tänkt att vara som tema egentligen. Men det är verkligen en kul idé.

  • SnartF­ruSir
    Äldre 8 Nov 14:18
    #64

    Lemfi: Det gör du rätt i. Bara att kämpa på :) Glöm inte bort att mäta dig för all minskning syns int epå vågen!

  • SnartF­ruSir
    Äldre 10 Nov 11:50
    #71

    Det finns egentligen bara en nackdel med att gå ner i vikt. Min förlovningsring har blivit för stor. Har jag blöta händer ramlar den av och om jag viftar med handen så flyger den också av. Samma för min m2b. Jag har löst det genom att ha ringen på långfingret på t.ex. jobbet. Men hans kommer vi garanterat behöva förminska. Känns lite surt att ha köpt en ring med massor av guld för 10 000 kr och nu behöva betala för att minska på guldet. Haha, jag låter som en riktig snålis nu, men jag har blod från Tjörn i mig så det är nog genetiskt.

    Jag tycker träning fungerar bra. Jag tränar minst 3 gånger per vecka och det känns bra med att ha fått in rutinen. Igår när det snöade och var beckmörkt så var jag inte sågen på att gå alls. Dessutom var jag sjukt trött (årstiden antar jag) när jag kom hem från jobbet. Men jag tog mig i kragen och gick ändå. Efteråt så var jag hur pigg som helst och kände mig riktigt stolt över mig själv.

    Min klänning köptes ju redan i september och det är väl klart att jag ibland funderar på om det var rätt val. MEN. Jag väljer att inte tänka så mycket på det. Känslan var rätt då och man skall alltid gå på sin magkänsla. Så jag har helt enkelt bestämt mig för att this is it och sedan kör jag på det. Om ni kan göra något liknande så kanske det kan hjälpa?

    Nästa punkt på dagordningen blir att kolla tärnklänningar i helgen (båda kommer hit= och sedan skall jag boka in min toastmadamme. Känns lika bra att börja strukturera lite i vem som skall göra vad osv.

  • SnartF­ruSir
    Äldre 10 Nov 14:18
    #73

    Wedding2012: Yes:) Bild finns i mitt galleri. Jag köpte min i början på september och gifter mig 20 augusti 2011:)

  • SnartF­ruSir
    Äldre 10 Nov 16:18
    #77

    lemfi: gud vad spännande! Hoppas den blir toppenbra:) Du får gärna visa bild sedan när den är i hamn. Du ska inte träna om du har feber. Men om du vill kan du ju börja lite försigtigt med en promenad eller varför inte simma? Så kan du basta efteråt så att kroppen får upp värmen. Hoppas du kryar på dig snart i alla fall! wedding2012: Kul att du hittat en som du gillar. Min klänning var fin på galjen men jag hade aldrig i hela mit tliv trott att den skulle vara fin på mig. Fast det gäller väl att ha ett öppet sinne för det är sjukt svårt att avgöra hur en klänningen ser ut på en själv bara genom bild eller som sagt galje. vickanofilip: usch och fy för penicillin, men det är ju skönt att man blir bättre av det. Eller, det blir inte jag, för jag är allergisk :s Jag tycker inte åldern spelar så stor roll när man väl fyllt 22-23. Sedan mognar ju alla såklart i egen takt men man blir ju kär i en person, inte i en ålder:)

  • SnartF­ruSir
    Äldre 16 Nov 20:10
    #85

    Välkommen mc86:)

  • SnartF­ruSir
    Äldre 19 Nov 16:40
    #88

    Grattis till operationen i förskott:) jag tror det löser sig med klänning men ett tips är ju annars modeller med snörning. Man brukar ju kunna justera dom 1-2 storlekar. Annars, om du köper en som du eventuellt ska ta in, så se till att du hittar en sömmerska så fort som möjligt och se till att hon tar uppdraget. Dom tar ju semester dom jävlarna;) så hon ska ju vara på plats för att kunna sy in klänningen hyffsat när på med. 

Svar på tråden Augusti 2011 - del 2