• moonlightgirl

    Brudar i närheten av Västervik

    Hej hej.
    Jag och m2b planerar att gifta oss hellst nästa år (2011) om inte det lyckas blir det 2012. Nu till min undran. Är det fler runtomkring Västervik som ska gifta sig någon gång av dessa år? Tänkte att vi kunde ha hjälp av varandra och ge varandra tips och råd osv. Har hört om blivande brudar i stockholms trakten som gjort så här, de har haft stor hjälp och glädje av varandra och blivit riktigt goda vänner under tidens gång.

    Tycker att det skulle vara kul om vi kunde hjälpa varandra med råd och tips och smakråd osv.
    Hör av er om detta stämmer på er.

  • Svar på tråden Brudar i närheten av Västervik
  • moonlightgirl

    dreams com e true:  jag rinde runt till de ställena jag nämde innan och bad om offerter som de ska skicka till oss. Där skriver de även med vad det kostar att ha tre rätters med serveringspersonal och buffé med personal och med enbart leverans. De frågade när vi skulle ha bröllopet för då kan de ju även diskutera med oss angående maten och de är mycket villiga med att diskutera och ändra menyerna efter vad brudparet vill ha.
    Kolla med de ställena och be om offerter, de skickar det till dig mer än gärna.
    Jag ska även ta och kolla upp stället med korten du skrev om.

    MartinaRickard: jag ska kolla upp det också, tack för tipset.
    Tyvärr så har jag inte så mycket tips på ställen att ha sin fest på då jag inte bott här så länge. Men kolla med stadshotellet. Föresten vart hade ni tänkt at gifta er, jag tänkte så att man inte kommer med ett ställe att ha festen på som är allt för långt därifrån.

  • MartinaRickard

    Nja inte stadshotellet, vi vill ha något mysigt och speciellt, typ en loge eller byggdegård.


    Vi gifter oss i Gladhammars kyrka, men vill ha festen närmare västervik eller i väservik. 


    Det är mycket krav man har men inget passar ritkigt in på det vi söker tyvärr, och lokaler är svårt härkomkring=/

  • pocahontas76

    Dct: Jag tycker det är en jätte fin idé och gest med såpbubblorna, tycker jag defenitivt att ni ska göra Vi kommer att ha 3rätters och det är ju på sommaren men jag litar på att kockarna kan sitt jobb så jag är inte orolig. Jag tycker det är svårt med festlokal, helst skulle vi ju vilja ha det med egen catering osv, men det verkar så svårt att få tag på ngt som verkligen är som man vill ha det varav vi förmodligen kommer att välja Gränsö då allt är  inkluderat och klappat. Vad kul att du fått dina kort så du kan börja knepa och knåpa.

    Hur har ni  gjort ang fest resp vigselprogram? Jag kommer göra alla inbjudningskort och menyer själv, men eftersom vi vill ha textryck och symbol på framsidan av vigsel och festprogrammen kanske jag måste beställa dem och sedan fixa "innehållet" själv. Hur gör ni?

    Hur mycket tycker ni man ska betala till en amatörfotograf som kommer vara med under hela bröllopet?


    Moonlight: Jag kommer fixa mitt hår på Chrisma, dem är jätte duktiga där! Makeup fixar jag nog själv tror jag har inte riktigt bestämt mig ännu...

  • dreams come true

    Vi kommer nog inte ha några vigselprogram. Och festprogrammen tänker vi nog delvis kopiera upp i kopiator. Min pappa har en superduperkopiator på jobbet, så pass bra att man inte ser skillnad på orginal och kopior, så det ska nog bli bra.

    Oj, amatörfotograf under hela bröllopet....svår fråga men ett par tusenlappar kanske?
    Äär ju mycket jobb...dels allt fotograferande en hel dag...och sedan allt redigerande.

  • 84bruden

    Hej på er! Här är en till Västerviksbrud! Eller inte från början, men har bott här i 2 år. Jag gifter mig i augusti 2011.

  • moonlightgirl

    Hej 84bruden

    Välkommen hit till oss. Jag är inte heller från västervik från början, jag har bara bott här i ett år. Vart har ni tänkt att ha erat bröllop och vart ska ni ha eran fest?

    P: Jag vet ännu inte hur vi ska göra med vigselprogram och festprogram. Jag ska först fixa inbjudningskorten så får vi se hur jag känner sen och hur jag vill att det ska se ut.
    Ok, fixar de enbart hår eller fixar de smink också där??

  • pocahontas76

    Dct: Jag har hört att nunan tar 3500:- för ett reportage eller gjorde för nåt år sen iaf kanske dyrare nu... ja,det är ju som sagt en hel dag så många timmar blir det... svårt tycker jag...

    Moon: Jag är osäker på om dem fixar smink där, om inte har du ju Spa´t på Hamngatan. 

    84bruden: Välkommen!

  • dreams come true

    Chrisma och SPA´t samarbetar. Så om du bokar de båda så kan de komma med sminket till Chrisma.

    P: Det lättaste är kanske att fråga fotografen vad han/hon vill ha.

    Igår gjorde jag det riktiga provexet av våra inbjudningar, de blev riktigt bra. Inte riktigt som jag tänkt mig invändigt så det blev lite ändrat. Blir MYCKET pappersskärande, men det blir riktigt snyggt.

  • moonlightgirl

    Dct: Tack, jag ska ringa och kolla vad de tar. =)  Måste ju ha koll på allt.
    Jag har nu beställt kort och lite annat smått & gott från PY Hobby.
    Det som känns bra är ju att de inte är så dyra. Då kan man ju göra lite olika test kort innan vi bestämmer oss för hur det skall se ut.

  • Lúz de mi vida

    Hoho tjejer!


    Ni som känner till V-vik lite bättre än jag. Vad finns det för bra frisörer för bruduppsättningar och make-upartister?

Svar på tråden Brudar i närheten av Västervik