• moonlightgirl

    Brudar i närheten av Västervik

    Hej hej.
    Jag och m2b planerar att gifta oss hellst nästa år (2011) om inte det lyckas blir det 2012. Nu till min undran. Är det fler runtomkring Västervik som ska gifta sig någon gång av dessa år? Tänkte att vi kunde ha hjälp av varandra och ge varandra tips och råd osv. Har hört om blivande brudar i stockholms trakten som gjort så här, de har haft stor hjälp och glädje av varandra och blivit riktigt goda vänner under tidens gång.

    Tycker att det skulle vara kul om vi kunde hjälpa varandra med råd och tips och smakråd osv.
    Hör av er om detta stämmer på er.

  • Svar på tråden Brudar i närheten av Västervik
  • moonlightgirl

    Hej tjejer nu har jag lagt in bilder på klänningarna i mitt bildgalleri. Alla utom en gick att visa där så jag ska se om jag kan fixa fram så att man ser länken iallafall så att man kan se klänningen så.

  • dreams come true

    M: Du har fortfarande inte gjort galleriet synligt, så kan inte kika på dom..

  • moonlightgirl

    ha ha ha, nu ska det vara fixat, det tog lite tid för mig att hitta och fixa det, men nu ska det gå.
    =)

  • dreams come true

    Den med gröna detaljer tyckte jag var absolut finast! Jättefin bakifrån!

  • moonlightgirl

     


    dreams come true skrev 2010-08-30 21:08:52 följande:
    Den med gröna detaljer tyckte jag var absolut finast! Jättefin bakifrån!

     


    Jag fullkomligt älskar den klänningen och skulle bli sååååååååååå besviken om jag inte passar i den. Vad jag vet så går den att få med lila, gröna och röda detaljer. Det som känns hoppfullt för mig är att den ser ut att passa även för de som är storleken större som jag är. Hon som bär den i lila detaljer ser ut att vara lite större om jag säger så. Jag funderar på om den gröna skulle passa mig bäst då jag har gröna ögen, kanske framhäver ögonen bättre då??? Vad vet jag.

    Jag har även lagt ut bilder på lite olika ringar, den med hjärtan och den smalaste med endast några stenar är mina favoriter.

  • pocahontas76

    Nä, det är aldrig roligt att leva på marginalen. Först pratade vi om att ha bröllopet 2012 då jag är mamma-ledig just nu och ekonomin kanske inte är den bästa, inget vidare att leva på en inkomst, men trots det kände vi att vi ville ha bröllopet nästa år iallafall. Vi får väl leva på bröd och vatten nästa höst


    Har ni funderat på bröllopsresa? Vi är lite  sugna på Bora Bora. Ända sen vi pratat om att gifta oss har vi sagt att vi ska åka till Bora Bora på bröllopsresa, kanske gifter vi oss för att få ett skäl till att åka till Bora Bora ;-D 

    Moonlight: Jätte fina klänningar, särskillt den gröna! Och vackra ringar hade du lagt in också

  • dreams come true

    Vi tänker  oss nog bara en vecka på spa eller så.
    Har tre barn mellan 6 månader och snart 6 år, så kan (vill) inte vara borta för länge. Max en veckas resa blir det för vår del och då vill vi inte spendera mycket av den tiden på bara resa. Och det vi behöver allra mest nu är tid tillsammans och avkoppling. Att få SOVA vore inte dumt t.ex.

    Bora Bora låter inte helt fel, aningens avis. Men det får nog vänta tills våra barn är lite större och vi kan göra den resan tillsammans. Just nu känns det inte som att det skulle bli så mycket semester med en sådan resa...

  • pocahontas76

    Jag vet vad du menar, har också barn mellan 5 månader och 6 år och jag efterlyser SÖMN!!!!  Vi kom precis hem från 2 veckors semester (där vi även förlovade oss) i New York medans barnen var nere i VVik hos mor/farföräldrar. Det var skönt den första veckan att bara få ro om sig själv men andra veckan saknade man dem och ville att dem skulle komma hem.

    Men har ni tänkt att ta med barnen på bröllopsresan? Vi känner nog att vi vill göra den resan själva då det är en av dem få resorna man gör tillsammans som man och hustru och verkligen kan (eller åtminstone försöka) koppla bort all stress och upp-passning av barna. Vi vill bara njuta och "vara", slippa tänka på allt annat än oss själva.

  • dreams come true

    Nej vi har tänkt att barnen får vara hemma. Över hvudtaget känner jag att bröllopet är en "vuxengrej", det är ju faktiskt bland det första som vi gör som egentligen bara handlar om oss sedan barnen kom. Vår  fest kommer vara barnfri, förutom våra egna barn då såklart, och dom kommer nog få vara med mormor och morfar mestadels av tiden.
    Men just eftersom vi åker själva så känns det som att det blir allra max en veckas resa.
    Gick det bra för er med att vara borta från en så liten i hela två veckor? Tycker det räcker att man är borta i 2 dygn så märker man att de små liven inte riktigt hänger med.
    Vi tänker oss nog bröllopsresa till typ Estland eller så. Har hittat paketresor som verkar himlans bra, med flyg, boende, mat och spabehandlingar i en hel vecka. Det känns som en alldeles lagom semester för vår del. Skulle jättegärna åka til varma, spännande länder, men just nu så tryter orken och jag skulle nog gärna vilja ha med barnen på en sådan resa. Men vill INTE sitta på ett plan i många många timmar med barnen i den åldern de är nu. Har över lag väldigt lugna och harmoniska barn, och för 6-åringen skulle det nog gå bra, och nog med 3½-åringen också, men en 7 månaders, eller 1½ år vilket han skulle vara om ett år. Det känns som en marddröm. *hemska tanke* Precis i den ålder då de går som "bäst" och vill upptäcka ALLT, på egen hand. Skulle nog behöva en semester då jag kom hem igen

    Egentligen skulle jag nog som jag känner just nu kunna ta en bröllopsresa vart som helst, bara jag får en skön säng, god mat och lugn och ro.
    Så som SPA, Stockholmsvecka på hotell med trevliga restauranger och museumbesök, en vecka i fjällen, eller hotellet i Överum en vecka Nävars...men lugn och ro och tid för varandra...

    Nähä, nu kallar klockan, dags att hämta barn på dagis och skola!

  • moonlightgirl

    Hej på er

    Tack för era åsikter om klänningarna.
    Ja jag gillar ringarna jag också.

    Vi har inte alls bestämt oss vart vi vill åka på bröllopsresa och hur länge vi vill vara borta. Vi har inga barn så det behöver vi inte tänka på i dagsläget. Vi har två katter så vi måste ha kattvakt iallafall.    =)

    Våran bröllopsfest ska inte vara barnfri. För mig om min m2b så känns det helt otänkbart att ha barnfritt då vi vet att vi har flera vänner som inte skulle komma på grund av det. Sen känner vi att vi vill att deras barn ska  vara med, det tycker vi bara är roligt. Men jag förstår att många vill ha barnfritt på sina bröllop. Det kommer inte att komma så många små barn på våran bröllopsfest så jag tror att det kommer att gå bra.

    Idag har jag ringt runt lite för att få offerter angående catering. Många trevliga människor har jag pratat med. Men efter ena samtalaet kände jag mig besviken, har hört så mycke bra om henne men det kändes inte alls bra och det kändes bara som att hon snabbt ville lägga på luren och bli av med mig så nu förlorade hon oss som kunder och jag kommer inte att tipsa någon om henne.    =(

Svar på tråden Brudar i närheten av Västervik