• moonlightgirl

    Brudar i närheten av Västervik

    Hej hej.
    Jag och m2b planerar att gifta oss hellst nästa år (2011) om inte det lyckas blir det 2012. Nu till min undran. Är det fler runtomkring Västervik som ska gifta sig någon gång av dessa år? Tänkte att vi kunde ha hjälp av varandra och ge varandra tips och råd osv. Har hört om blivande brudar i stockholms trakten som gjort så här, de har haft stor hjälp och glädje av varandra och blivit riktigt goda vänner under tidens gång.

    Tycker att det skulle vara kul om vi kunde hjälpa varandra med råd och tips och smakråd osv.
    Hör av er om detta stämmer på er.

  • Svar på tråden Brudar i närheten av Västervik
  • pocahontas76

    Just det glömde fråga.... vet ni om man kan få tag i en stråkkvartett i Vvik till kyrkan?

  • dreams come true

    P: Var resan bra?
    Låter som ni kommit igång riktigt bra nu ju! Vilket datum blev det bokat? När du bokade, sa dom något om menyer eller så? När jag pratade med dom så pratade vi inte så mycket om mat, om de t.ex. har några "standardrätter" eller så. Har man full valmöjlighet?
    Oj, vad dyrt med inbjudningskorten och det, men kan absolut förstå att det är skönt att få det "avklarat".
    Stråkkvartett har jag inte en aning om...får hoppas någon av de andra har svar på det..
    Vilken kyrka ska ni vara i?

  • moonlightgirl

    Hej hej tjejer.

    P: tyvärr har jag ingen aning om hur du kan få tag på stråkkvartett.

    Idag är jag helt lyrisk, min klänning har kommit som jag köpt begagnat från en tjej här på bt. Den var precis så vacker som bilderna visade och som hon beskrev. Nu har jag en sak till att bocka av från att göra listan.     =)

    Vi har kollat våran lokal igen där vi ville ha festen men till våran stora besvikelse så har de ingen diskmaskin där. Så nu vet vi inte hur vi ska göra längre.

    Ska försöka ta mig i kragen och testa göra lite olika inbjudningskort.
    Förutom det så har vi inte gjort något på ett litet tag nu.

    Ha det gott.

  • dreams come true

    Och jag är helt lyrisk för vi har hittat lokal!!!!
    Ska bara se så att vårt datum (efter mycket om och men sista helgen i juli) är ledigt. Men det borde det vara, för det verkade inte som att det var så många bokningar.
    Gissa gissa var!....äsch jag säger det istället Vi ska vara i saluhallen, på restaurangskolan. Jättefin lokal med tillgång till deras kök, disk, porslin, dukar, servetter (för 1,50:-st) glas...ja, det mesta man kan behöva!
    Dessutom har jag en gammal kompis, numera bekant, som är kock och som har tackat ja till att laga maten! Kommer bli HUR BRA SOM HELST! Är så toppennöjd verkligen. Vi kommer få precis det vi ville ha, men slipper betala 30. 000:- för det. Nu kan vi ju inhandla all mat själva, men ändå få en serverad tre-rätters.

    Har nog även hittat vilken typ av brudbukett jag vill ha. och stuket på frisyr. Idag var jag även hos Hanna och pysslade kort, så nu har jag gjort ett provex. blev toppennöjd!
    Nu är det bara resterande 30-40 stycken som ska göras...
    Så om någon funderar på att sitta där någon dag och vill ha sällskap är det bara att hojta till!
    Känns verkligen som att vi är på rätt spår nu...så himla kul!

  • moonlightgirl

    dct:    åååå vad kul. Det låter ju verkligen som att ni har hittat en toppen lokal. Hade tagit det tipset själv om det inte varit så att det legat för långt bort. Vi har fått tips om en annan lokal som vi ska kolla upp för jag tycker att det är för drygt utan diskmaskin, jag skulle inte vilja vara den personen som står och diskar för hand efter 80 pers. Men förövrigt så gillade jag den lokalen måste jag säga.

    Ja jag vill gärna stämma träff på Hannas och pyssla kort men jag vet inte vilken dag ännu. Helgen som kommer ska vi till Linköping för att det är kalas i familjen och sen ska vi på bröllopsmässan på söndag så det är fullt upp. Vi ska även in så att sambon ska få prova kläder och jag ska också passa på o prova så att jag får testa lite olika sorter.    =)
    Men annars kan jag men har svårt mitt på dagen.

  • dreams come true

    M: dom har ju bara öppet fram till 17.00, så det är för det mesta dagtid som gäller... Skoj med bröllopsmässa! hade också velat gå men sambon jobbar natt hela helgen.
    Om jag ska vara ärlig så skulle jag nog inte ens vilja vara den som ska diska efter ett helt bröllop i en vanlig diskmaskin heller... Tar ju ganska lång tid och är antagligen väldigt mycket disk. Ni har inte övervägt att hyra porslin? Brukar inte gå in sååå himla många kuvert i en diskmaskin, och varje maskin tar 1-2 timmar. Borde nästan ta hela natten att diska undan det.

  • moonlightgirl

    dct: Vi har ju redan köpt vårat porslin och vi har tänkt hyra besticken, och vi ska kolla upp om vi kan hyra vinglas, dricksglas och även de små tallrikarna till tårtan.

    Jag trodde att de hade en sån där stor och snabb maskin eftersom det går att hyra lokalen till fester osv. Men som sagt det finns ju ingen alls.

    Jo att de stänger kl 17 vet jag men hur många timmar får man sitta där? Jag slutar som tidigast kl 14 och det är på torsdagar. Hur dags öppnar dom?

  • dreams come true

    Dom har öppet ända från morgonen...och så till 17...På Måndagar till 20, men då hade de kurser hela dagen.
    Om inte den andra lokalen är bra så kanske ni ska överväga att hyra porslin ändå? Ni borde ju kunna sälja det ni köpt? Bara tänkte eftersom du skrev att ni gillade lokalen i övrigt...

  • moonlightgirl

    dct: Ja jag/vi gillade den lokalen och tycker och tror att det kan bli jätte bra.  Men vi ska kolla in den andra likalen först så får vi se sen.

    Nästa vecka ska dom höra av sig från Andersons guld o ge oss kostnadsförslag på våra ringar. Längtar så och ser fram emot det. På fredag ska vi som sagt till Linköping och prova lite fina bröllopskläder.  =)   Det ska bli kul.
    Det ska bli så kul o åka på bröllopsmässan också på söndag. Har aldrig varit på det innan så det ska bli spännande.

    Jag ska kolla upp när jag kan åka in och sitta hos Hannas och pyssla kort.
    Vilka tider kan du? Tänkte som sagt att det kunde vara kul o ses där o pyssla kort och utbyta ideér.

  • dreams come true

    För min del är det väldigt olika... beror lite på hur sambon jobbar...
    Du får hojta till när du har möjlighet så får vi se om jag kan.
    Får hoppas erat kostnadsförslag blir bra!
    Våra ringar, om vi bestämmer oss för de vi tittat på, skulle gå på runt 6000:- då är det en guldring i vitt guld som delvis är frostad och en vitguldsring med 15 0,01 ct (?) stenar i... superfin. Lite sådär lagom glittrig för min del. Men då har vi som sagt eget guld också..

Svar på tråden Brudar i närheten av Västervik