• moonlightgirl

    Brudar i närheten av Västervik

    Hej hej.
    Jag och m2b planerar att gifta oss hellst nästa år (2011) om inte det lyckas blir det 2012. Nu till min undran. Är det fler runtomkring Västervik som ska gifta sig någon gång av dessa år? Tänkte att vi kunde ha hjälp av varandra och ge varandra tips och råd osv. Har hört om blivande brudar i stockholms trakten som gjort så här, de har haft stor hjälp och glädje av varandra och blivit riktigt goda vänner under tidens gång.

    Tycker att det skulle vara kul om vi kunde hjälpa varandra med råd och tips och smakråd osv.
    Hör av er om detta stämmer på er.

  • Svar på tråden Brudar i närheten av Västervik
  • Knektarna

    14000 kr är sjukt mycket pengar! Jag köpte min på utförsäljningen från Lilly för 2500 kr inkl frakt! Som hittad för mig. Behöver inte ändra någontingpå klänningen. Nu börjar det dock dra ihop sig för oss. Vi gifter oss 23 okt.

  • moonlightgirl

    dct: Japp hon öppnar kl 8 alla vardagar.
    Ok, ja det är bara att du hör av dig o säger om du kan eller om det kör ihop sig.
    Ja visst kan du börja med festhäftet om du vill.
    För mig har det börjat tagit lite form i huvudet på hur jag vill ha korten och festhäftet.

  • dreams come true

    M: När tänker du att du i så fall kommer in till stan?
    Jag lämnar barnen vid 8.20 ungefär, sedan har jag kanske 10 minuters promenad därifrån till Hanna.

  • pocahontas76

    Moonlight: Jag mailade dressmeup och fick ett pris på 3000:- för en uppsydd klänning, såååå billigt! Tack för tipset

    Nu till en annan sak: festprogrammen. Jag har ju beställt mina, men satt igår och fnulade lite med datorn och började göra egna festprogram istället som jag är supernöjd med. Så om det blir så bra som jag hoppas kommer jag avbeställa dem beställda trycksakerna. Men hursomhelst, jag har lite funderingar på ustkriften och placering på sidorna så dem hamnar i rätt ordning.

    Jag har valt format dubbelvikt A4 på mitten med dubbelsidig text alltså text på båda sidor, blir som ett A5 ungefär, 12 sidor.

    Jag vill ju ha våra namn och datum på första sidan och tacktext på sista sidan, skriver jag då detta på sidan 1 + 12 ?

    Sedan vill jag ha välkomstord på andra sidan och pyssel på nästsista sidan, blir det då sidan 2 + 11 ?

    Alltså, skriver man allt i den ordning man vill ha det i ? Blir det inte fel då när man skriver ut det eftersom det är dubbelsidig text på pappret?

  • dreams come true

    P: Oj, inte en aning... sånt där är jag jättedålig på.
    Om man letar lite borde det nog finnas något särskilt program för att göra. Eller kanske någon mall i word?

    3000:- Var ju ett jättebra pris! Lite skillnad från de 14000:- Du skulle få betala i Sverige. Jag satt också och tittade på Kinaklänningar och så i början. Men för min del kände jag att det inte var värt det. Det är ofta som folk verkar få "fel" vara, att klänningen trots måttagningar inte passar ordentligt och att klänningen helt enkelt är sämre gjord. Min kompis köpte klänning från Kina, jättefin! Men med lite småskavanker, och inte alls samma tygkvalitet som på de klänningar jag provat här i Sverige. Kan vara värt att fundera över...

  • pocahontas76

    Fast det är inte från Kina jag beställer utan från en butik här i Sverige där dem syr dem själva. Jag frågade om jag kunde komma dit personligen för måttbeställning och det gick hur bra som helst så jag är inte nervös eller orolig att det ska bli fel eller dåligt gjort. Man har ju även retur/ångerrätt om det skulle vara så   

  • dreams come true

    Okej, då var det jag som missuppfattade...
    Det stod "Genom att köpa direkt från tillverkarna runtom i världen och slipper fördyrande mellanhänder vilket innebär att vi kan hålla våra otroligt låga priser." och då antog jag att de beställde klänningen från fabrik utomlands. Finns många butiker som gör så men de skyltar ju inte direkt med det.
    Men då är det ju ett helt fantastiskt pris du fått!

  • dreams come true

    P: men är ju självklart nyfiken på din klänning! Har du någon bild?

  • moonlightgirl

    dct: halv nio skulle funka bra för då kan jag sitta till halv tolv och sen måste jag åka yill jobbet.

    P: jag undrar också om du har en bild på din klänning?

  • pocahontas76

    Nä, men det är möjligt att du har rätt att dem beställer från utlandet men när jag ringde och pratade med dem sa dem att jag kunde komma förbi för mått-tagning... som sagt de är ju full returrätt om det inte skulle bli bra och jag är ju ute i ganska god tid. Jo, jag måste bara komma underfundmed hur man laddar upp bild här. Ska kika och se om jag fixar det...

Svar på tråden Brudar i närheten av Västervik