Inlägg från: Lúz de mi vida |Visa alla inlägg
  • Lúz de mi vida

    Brudar i närheten av Västervik

    Hej på er!


    Jag är inte ifrån Västervik, men strax utanför Vimmerby. Jag bor nu i Jönköping, men vi har valt att hålla vigsel och fest på min hemort. Vi gifter oss 21 maj nästa år, och har bokat kyrka, festlokal, fotograf och har både värdpar och vigselförättare klara. Vi har valt att ha rosa som färgtema och lite silver. Visst är det många val som ska göras, jisses!! Jag blir helt sönderstressad i förväg, nu tar jag i lite i överkant.. Men det ÄR mycket som ska göras. Bara det att man ska komma på en sorts inbjudningskort som faller en i smaken. När kommer ni skicka era inbjudningar?


    Ha det gott!

  • Lúz de mi vida

    Hoho tjejer!


    Ni som känner till V-vik lite bättre än jag. Vad finns det för bra frisörer för bruduppsättningar och make-upartister?

  • Lúz de mi vida

    Förlåt! Jag har inte kollat över alla inlägg... Men tack för tipset, tsss ;)

  • Lúz de mi vida
    moonlightgirl skrev 2010-09-27 20:18:01 följande:
    Hej hej tjejer Jag är helt lyrisk, var på bröllopamässa i helgen och det var så kul. De hade visning på bröllopskläder i olika teman. Sen fick man ju även gå runt och prata med florister, fotografer, sminkörer,frisörer, guldsmeder, festklädsbutiker mm. Det kan jag verkligen rekomendera alla att gå på. Min sambo tyckte också att det var kul och vi vill gå på fler mässor. =)   dct: ja jag ska kolla när jag kan så hör jag av mig. Som sagt det skulle vara kul o sitta och knåpa och prata lite o utbyta ideér.
    I Linköping? När jag letat efter mässor så verkar de flesta har varit i början på året. Vet ni någon mer nu i höst? Vore kul att gå på åtminstone en innan all planering sätter igång.
  • Lúz de mi vida

    Ja, det är så roligt att man kan börja planera ordentligt nu. Vi kollar nu med cateringfirman, ska börja kolla över material till inbjudningskort och planera festen tillsammans med våra två värdpar. Först efter jul kommer jag leta klänning, kläder till mannen, boka blommor t.ex. Ring tänkte vi börja titta på nu med..


    Har ni funderat på bröllopstårta? Jag är inte så sugen på en klassisk marsipantårta med sockerkaksbottnar. Min fästman tål inte nötter, så ingen marsipan av den anledningen... Men vad finns det för alternativ? Har ni några idéer?

  • Lúz de mi vida

    Men sugarpaste tycker jag inte alls är gott.. Så det får bli något annat. Det lät ju jättegott med vit chokl med philadelphiaost :) Mums!

Svar på tråden Brudar i närheten av Västervik