• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • porchez

    Frullan - jo visst är det roligt/spännande... Får bara se vart det leder...

    Vet inte om jag kommer prata med henne senare, känns som det blir konstigt att ta upp det nu, efter så lång tid. Men kommer tillfälle upp kommer jag absolut att göra det!

    Nu, tandläkaren!

  • Ore

    Porchez: Spännande och mysigt med ny kärlek... Eller vad det nu leder till, men allt pirr och alla förväntningar är härligt. Iaf när det går framåt, blir ju litet segt om man inte får något tillbaka förstås.

    Tack för alla fina ord om bilderna på lillkillen och oss Och tack för sympatier angående kollegan. Vi jobbade inte jättetätt, men hade en del fackligt tillsammans. Strax innan jag gick hem på mammaledighet så fick jag höra att hon fått ytterligare en omgång med behandling (cellgifter), men hon var vid gott mod och fast inställd på att hon skulle klara det...

    Inser att jag varit ganska förskonad från att folk i min närhet dör i "förtid".

    Frullan: Det var typ blöjbadbyxor till Roffe du var ute efter, väl? Tror att AM kanske har koll på detta... Hektor är ju babysim-stjärna numera Så hon kan nog tipsa. Jag och lillkillen börjar babysim om några veckor, tänkte att jag skulle köpa de badbyxor som finns på badhuset, man får tydligen hjälp med rätt storlek på informationsträffen. Men jag har ingen aning om vilket märke det är. Min syster har haft Imse Vimse till sin lilltjej, och tyckte de var bra. Men hon har ju inte jämfört med något annat...

  • MuffinsTönt

    Morgon i tråden.

    Frullan
    Jag har följt din berg o dalbana sen starten (nästan) och vet inte vad mer jag kan säga än Lycka till. Både med Borren och Roffe och med terapin. Jag har följ din känslomässiga bergochdalbana så jag är verkligen glad över att du har fått hjälp.

    Ore
    Ååh, ny kärlek på G. Den känslan är ju helt fantastiskt. Jag vill också ha en flört på g. Synd att man inte kan flörta med sina gäster för det kommer riktigt trevliga killar då och då.

    Nä, nu är det showtime! *zzz*

  • Fru E

    God Morgon!

    Lite lätt matt och yrslig på jobbet men tänkte jobba så länge jag kan, ska till akun halv tolv så blir inte så många timmar.

    Snaily-jaaaaa vilken bra idé att vi gör en pakt om att lyckas tog första sprutan igår och både jag och maken tyckte det var lite läskigt. Än så länge är jag rätt så lugn och har mest nojjningar över de kvällar som jag och maken är på delade håll när det är dags för fler sprutor men jajaj det är väl bara att köra in den

    Frullan-så ni ska ha en trea hur gammal är Roffe nu?

  • Fru E

    Nenne-låter verkligen inget roligt med din foglossning du får lyssna noga på din kropp så den orkar hela vägen!

  • Fru E

    Vickan-kan inte så mycket om vare sig amning eller sömn men lite logiskt borde det ta några veckor för Trollet att anpassa sig till vår knasiga värld

  • Liten med Mindre

    FruLlis - har inget tips på superbra badbyxor. Vi köpte de första från Lindex och de fyllde väl sin funktion. De vi har nu är ärvda Aquanappies, kardborrereglering för 7-13 kg. Funkar de med antar jag - Mindre har i och försig aldrig gjort något större under badandet. Bara när hon springer naken på stranden...

    Måste för övrigt säga att det var skönt att det snöade igår - annars hade det varit snorhalt ute här idag. Nu ligger det ju liiite snö fastfruset på isen.

    Och, idag ska jag hämta mina nya gardiner. Spännande. Har aldrig beställt gardiner så där förut. (Är nog ingen jättehemmapysslare kankse...)

    Ska för övrigt leta nytt kylskåp. Superskoj att lägga massa pengar på, men reparatören trodde elektroniken lagt av i det andra, och då är det inte värt besväret.

    För övrigt - tycker att jag luktar mens. Men ingen direkt molvärk eller nåt ännu. Nån annan som luktat annorlunda före nedsläpp??

  • Parnassia

    Halloj!
    Jag är här, ingen bebis på gång än, har bara haft några väldigt hektiska dagar!
    I helgen var min syster med fam här och vi hann med både 40-årskalas och Ullaredsresa. Så mycket fina vårkläder hade de, tänk om man vetat vilken sort bebisen är... Shoppade iaf en del till E, vårytterkläder och nytt regnställ bla *nöjd*

    Vad tänkte jag nu kommentera...

    Nenne - har du ont av fogarna redan nu skulle jag också råda att ta det så lugnt som möjligt. Det kan ju förstås gå bra, men det kan ju också bli så att du får ännu ondare och att det inte släpper. Även i min omgivning finns exempel på kvinnor som fått kryckor (en tom fick rullstol) och även exempel på en som inte blivit av med sina smärtor trots att det är längesen bebisen kom ut. Menar inte att skrämmas, men det kan vara onödigt att "gambla" för mycket. Varm choklad, spa och bad är ju också lyx!

    Vickan - rutiner och bebisar är två ord som inte passar ihop i min värld iaf. Jag tror att E var säkert 4-5 mån innan jag kände att man mer kunde lita på en sk "rutin", innan dess kunde man tro att vi hade det, men sen hände nåt som gjorde att nästa dag funkade det inte alls osv. Men det kommer, och det kommer snabbare än du anar! Det är svårt att njuta när man är så trött att man inte vet vad man heter, men försök. Kram!
    (Påminn gärna mig om detta när min korv kommer... )

    PB, Fru E och Snaily! Hoppas, hoppas, hoppas att allt går bra för er nu! *håller tummarna*

    Porchez - Spännande med flörten! Känner känslan lite i magen, fast det var längesen jag själv var i just den sitsen.

    Ore - så fina bilder! Jag gillade särskilt en av de första på lillkillen, när han log lite snett.

    *postar så inget försvinner*

  • Parnassia

    Nenne igen - jag har också ett grått resårbälte som man virar två varv om höfterna/magen och fäster med kardborre, det funkar jättebra! Man känner liksom hur man "blir ihopsamlad" när man sätter dit det. Hör med tex en sjukgymnast om var man kan få tag på ett, jag har ärvt mitt och kan tyvärr inte tipsa om det. Nu börjar det bli svårt att ha det, jag blir tokkissnödig och bebisen protesterar lite mot trycket...

    Ang jacuzzi förresten, det ska man väl inte bada när man är gravid, med bubblor då menar jag? Jag har inte fått det när jag varit på spa gravid.

    Lappis - er middag låter ju lyckad trots att ni inte var nöjda med dryckerna. Hur många rätter var det? Sån fin mat har jag nog aldrig ätit.

  • Parnassia

    Tinga - hur går det med grabbarna och maten? Tänker på er och undrar särskilt om det har blivit några förändringar på sondningsfronten.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge