• Martinaa

    JUNI 2010 nr 4

    Då var det dags för en ny tråd för alla oss som ska stå brud i juni 2010. Vi är på rätt sida nyåret och nedräkningen har börjat på allvar! Häng med, gamla som nya juni-brudar och diskutera, tipsa, peppa och älta tillsammans!

    Här är en datumlista med oss alla:
    www.martinaa.se/juni.asp
    För att bli upplagd på listan, säg bara till mig, Martinaa här i tråden så lägger jag upp dig så fort jag kan. Komplettera gärna med information om dig själv om du har lust!

    Okej, då kör vi!

  • Svar på tråden JUNI 2010 nr 4
  • Converse

    ona: denna. jag kör på den nu när jag ändå köpt den. tack för ditt svar nu känns de bättre. må bli enformig men de blir de lätt när de skriver fritt med ;)
    www.presentnet.se/default.aspx

    nora: tusen tack ska genast sätta mig och kolla

  • ona

    Martinaa, haha jaa.. Tänk så bra det är när andra kan tänka åt en! Då slipper jag ju krångla med at göra en egen gästbok, tack! Foto låter ju hur fint som helst! Ännu ett bra tips från dig, tack!

    Converse, det blir nog jättebra. Tänk vad skönt för gästerna att slippa fundera! Och dendär är ju ändå såpass bra gjord att det verkar inte bli så enformigt, snarare roligt att jämföra vad folk skrivit!

  • 19juni

    Hej!
    Jag hänger gärna med här i denna junitråd. Vårt bröllop ska stå den 19 juni. Vi ska ha ett enkelt bröllop i vår trädgård med den närmaste släkten bara. Våra 2 pojkar ska vara näbbar. Den ena ska bära en kudde med ringarna på och den andra ska få blåsa såpbubblor på oss när vi går ut i från huset ner till trädgården. De är väldigt förväntansfulla!!
    I morgon ska jag prova min bröllopsklänning igen!! Hittade den igår inne på Noa Noa. Men den var i fel färg så de skulle få hem den i benvitt tills i morgon. Vill ha en vanlig sommarklänning eftersom vi ska ha vigseln i trädgården.

  • ona

    19juni, det låter jättemysigt! Hade inte vi slagit på stort bröllop som det nu verkar bli för oss, så hade trädgården/stranden på sommarstället fått bli vår melodi. Vad roligt att era söner är med också. Hoppas klänningen blir bra!

  • Fremar

    Har varit dålig med att vara aktiv nu ett tag men mycket har hunnit fixas inför vår stora dag :)
    Gästbok letar jag oxå efter... Får lusläsa era tips nu :)
    Skulle köpa västar till våra tre näbbar från Halens men nu är de slut.. suck.. bara att leta vidare! Finns ju men inte så snygga och inte till det bra priset!

  • Martinaa

    Fremar:
    Du också?? Jag ringde Halens igår och frågade om silvervästarna, men de sa att den inte kommer in igen. Verkligen synd! Jag lovar att de hade sålt massor om de kunnat ta in den igen! Så perfekt, och sååå bra pris ju!

  • Skogshuggarbrud

    Hejsan alla andra blivande brudpar!
    Känner att jag inte varit så aktiv här sista tiden. Allt har mest rullat på, mycket som varit planerat långt i förväg! Nu börjar det dock närma sig med stormsteg och massa folk som man ska börja träffa. Måste ringa prästen och fotografen i nästa vecka. Kom på igår att jag kanske ska ta och skicka in hindersprövningen också.

    Det har numera börjat uppstå lite små problem, dock egentligen trevliga problem. Bestämde mig för att ta tag i mitt liv i januari, börja träna och sluta äta sånt som jag inte behöver. Min klänning passade precis när jag köpte den, på gränsen till för liten, men nu har jag inte vågat prova den. Som tur är har den snöring i ryggen! Känner även på min förlovningsring att den börjar bli stor, vilket betyder att vigselringen kommer vara det med, men men egentligen positiva problem.

    Sitter och håller på med festprogrammen, men mitt word och skrivare vill inte riktigt samarbeta. Ser jättebra ut på skärmen, men när jag skriver ut de blir de inte alls bra. Får försöka hitta nån som förstår sig på programmet bättre än jag gör.

    Hur går de för er andra? Vi fick ganska stort bortfall av gäster vilket känns lite tråkigt. Men kunde bjuda lite fler kompisar pga bortfallet iaf. De ska nog bli bra i vilket fall! Insåg igår att de bara är 10 veckor kvar. Helt otroligt vad tiden går fort!
    Lycka till med planeringen! Tack för alla era tips!

  • Martinaa

    Skogshuggarbrud:
    Förstår att du har problem med Word, för det är inget idealiskt program för att göra festhäften. Har du publisher på datorn så rekommenderar jag starkt att du använder det istället. Myyycket mycket lättare och bättre och mycket mindre tålamodsprövande!

  • Kribban

    Hej brudar! Vi har haft lite mycket på jobbet båda två den senaste veckan men nu lugnar det ner sig igen (förhoppningsvis) så nu kan vi ta tag i lite bröllopsbestyr igen. Har ju en del saker kvar som ska fixas. Måste bla. hitta gästboken. Det blir ett tomt fotoalbum och så ska jag piffa den lite. Det kommer nämligen finnas en gammal kamera (ni vet en sån där med film rulle i{#lang_emotions_wink}) vid boken så att gästerna ska fota sig själva och sedan skriva en hälsning. Men har erfarenhet från en kompis bröllop för många år sedan att folk glömde lämna utrymme för kortet så det är där mitt piff kommer in (Det ska tydligt synas vart bilderna ska sitta..) Ska även försöka ta mig i kragen och åka över till mor och far och hämta klänningen för att få in den till skräddaren som ska lägga upp den (har värkligen inte orkat de senaste veckorna men nu måste jag fixa det snart)


    Måste ring om mitt namn byte också, står på hindersprövningen att de inte fått uppgifter om det trots att jag skickade in papprena tillsammans...


    Fest programmen borde man kanske också börja fixa med, får se om jag orkar det :)

  • Smilla82

    Hur har det gått med gästboken, Martinaa? Hoppas det går bra. Jag är väldigt nyfiken på hur den kommer att se ut. Enligt bilden på din pysselsida ser det ut som en "ringpärm" eller vad man nu kallar det. Kan man göra sådant själv? Hur gör man den håltagningen isf?

    För oss går annars planeringen ganska så bra. Det mesta börjar falla på plats nu. Och nu tror jag faktiskt också att den blivande mannen börjar inse hur nära vi är och först nu har jag märkt att han också ser fram emot den stora dagen. I helgen har vi fösökt välja en låt att dansa brudvalsen till och det är verkligen inte lätt. Jag vill väldigt gärna dansa till en klassisk bröllopsvals men många gånger är de ganska så snabba och jag vill slippa att "springa" fram över golvet och halka i mina höga klackar.... =)

Svar på tråden JUNI 2010 nr 4