Inlägg från: ona |Visa alla inlägg
  • ona

    JUNI 2010 nr 4

    Åh, ny tråd! Hoppas alla hittar hit. Hur går det för er alla?

    5 juni, KV, Åland, havstema (ingen specifik färg, än så länge..) Och nej, jag och Kribban har inte dubbelbröllop, det har bara råkat sig så att vi bor på samma ort, gifter oss samma tid och klockslag och i samma landskap

  • ona
    Ellabay skrev 2010-01-19 18:49:08 följande:
    för oss går det framåt. Mannen ska snart titta in sina kläder och jag velar som f*n på min klänning (finns i albumet)Jag är kluven på släpet. Ser inte klokt ut när jag håller upp det. :(
    Vad velar du kring då? Något vi kan hjälpa med?
  • ona

    Ellabay: Bäst är nog att lyssna på sig själv. tycker du att det är fult när du har den runt handleden så ska hon du köpte den hos ge andra alternativ, så tycker i alla fall jag. Hör om knapp, tyvärr har jag inga bra tips då jag kör utan släp och itne är insatt i släpets värld.

    Thess28: Hur långt? I huvudet är allt klart, i verkligheten är det långt kvar Vi har bokat kyrka, lokal och transport, köpt klänning, väska och örhängen till mig, och bm funderar på sina kläder, han har slipsen fixad iaf Sedan funderar vi på en liten minnesceremoni i fall att min mamma går bort innan bröllopet. Låter sjukt, känns sjukt, men jag vill inte vara oförberedd på det då hon är väldigt sjuk.

  • ona

    Kribban: Åh, kan man osa här via bröllopssidan? Det visste jag inte! Något värt att fundera på den dagen vi väl får ut våra inbjudningar..

    Martinaa: Tack! Det är att hålla tummarna för ett mirakel, men mirakel sker ibland. Och oavsett vad som händer så kommer hon ju alltid vara med ändå, i allas hjärtan.

    Jag ber om ursäkt för att jag alltid kommer in på min mamma när jag pratar/skriver, men det är mitt sätt att stå ut med sorgen, och hur illa det än låter så är det inte värre än det är. Alla förlorar någon någon gång, och för mig är den tiden just nu, blandad med den lyckligaste tiden i livet i och med bröllopet. Så jag blir lite "dubbel", glad och ledsen, och kommer alltid tillbaka till mamma. Så försök att stå ut med mig, eller så får ni starta en smyg-junitråd som inte jag hittar till

  • ona

    Kribban: Ja, det är ju konstigt när man planerar ett bröllop där mamma ska vara med med förbehållningen att hon kanske inte är det, och att man då samtidigt planerar en minnesceremoni och vad vi gör med hennes "plats" vid bordet i fall att.. Åh, jag är så ledsen för dig och din morfar, jag vet inte vad jag ska säga.. Det är så svårt, med sorgen i glädjen. Och du vet att du får göra detsamma när det gäller allt, vi verkar ju följas åt i alla möjliga trådar här nu!

  • ona

    londonaire skrev 2010-01-19 21:16:40 följande:


    när tänker ni skicka ut inbjudningarna??
    Helst igår! Vi har inte beställt våra än, och de tar två veckor att få. Sedan ska vi lyckas få text på det lilla pappret som ryms i flaskan (vi skickar "flaskpost"), och det är ju en hel vetenskap att få med allt. Så det dröjer nog ännu någon månad, skulle jag tro.
  • ona

    Ja, det finns färdiga flaskor i Finland, bara att beställa och fixa. I och med att vi har havstema så passar det ju ganska bra. Men det är ju också kul med hemmagjorda inbjudningar, de är ju så mycket lättare att spara än en tråkig plastflaska!

  • ona
    Bettertogether skrev 2010-01-20 09:20:02 följande:
    Flaskpost?! Var beställer ni dem?! :D
    Finska posten! (inte ryska ) Finns i deras webbutik på posti.fi, sök på pulloposti.
  • ona

    Jag har bara varit till Lillybutiken på Karlbergsvägen här i Stockholm, och där blev jag bra bemött, men de hade ingen klänning som föll mig i smaken (det var mitt i rean, så det var ganska urplockat). Sedan var jag till Ingvors i Norrtälje, och där hitade jag min klänning; en Nixa utan släp, bild finns i mitt galleri. Bästa butiken jag någonsin varit till, de var hur trevliga som helst och lyssnade till mina önskemål, hela historien går att läsa i Bröllop på Åland 2010-tråden.

    Nixa är för övrigt bra ifall man vill behålla klänningen, de går tydligen att maskintvätta i 30 grader. Och så är de inte världens dyraste klänningar heller, även fast de (enligt mig) är snyggast. Men jag är anti-brodyr, anti-paljett, anti-spets, anti-krimskrams

  • ona
    Martinaa skrev 2010-02-01 21:00:14 följande:
    Värst vad dött det var här då...! Kom igen brudar, planerar ni inget??
    Haha, njää, vi planerar så mycket att vi inte hinner sitta här!

    Nej, nu har det äntligen tagit fart. Vi har beställt inbjudningarna och ska få dem inom en vecka, så snart får vi skicka dem! Inte en dag för sent, fyra månader kvar nu! Har hittat rätt färg på slipsen och satinband i samma färg, så nu kommer både mina skor och min väska ha rosett som matchar mannens slips Samma band blir även servettring. Har dessutom eventuellt funnit min vigselring, så länge den passar förlovningsringen.

    Åh, det är så skönt när det börjar röra på sig.
Svar på tråden JUNI 2010 nr 4