• Martinaa

    JUNI 2010 nr 4

    Då var det dags för en ny tråd för alla oss som ska stå brud i juni 2010. Vi är på rätt sida nyåret och nedräkningen har börjat på allvar! Häng med, gamla som nya juni-brudar och diskutera, tipsa, peppa och älta tillsammans!

    Här är en datumlista med oss alla:
    www.martinaa.se/juni.asp
    För att bli upplagd på listan, säg bara till mig, Martinaa här i tråden så lägger jag upp dig så fort jag kan. Komplettera gärna med information om dig själv om du har lust!

    Okej, då kör vi!

  • Svar på tråden JUNI 2010 nr 4
  • Bettertogether

    Ja, och dessutom ville hon gärna komma och hjälpa till, utan betalt dessutom ;) Vilka vänner man kan ha!! :D

  • Martinaa

    Men det var värst vad det var dött i den här tråden Är ni inte bröllopssugna brudar??

    Här är det i och för sig ganska lugnt med planerandet för tillfället, känns som om det mesta är fixat/bokat/bestämt. Sitter mest och viker askar på kvällarna. Hur jag gör kan ni se på brollopspyssel.blogg.se När jag är klar med dem ska jag sätta igång med placeringskorten! :)

  • Kribban

    Här hard et inte gjort så mycket på bröllopsfronten. Vi var barnvakt åt min kusin igår. Idag har jag jobbat och i morgon sk avi på 30års kalas så de blir nog inte så mycket gjort denna helg. Ska nog försöka sätta mig ner på söndag och måndag och göra lite placeringskort/påsar. Men vi får se om jag orkar måste sy lite oxå men det är inte till mig. Har en kompis som ska vara tärna på sin systers bröllop nästa helg. De köpte tärnklänningarna i november och i december visade det sig att hon var gravid så klänningen har blivit lite tight nu. Så jag har fått lägga ut den lite så de ska nog funka {#lang_emotions_smile}


     

  • April 99

    kribban-en gravid tärna :) (även om det inte är er) vi har en gravid tostmadame som fick sin klännings uppsydd i höstast då hon var i thailand. nu blir det inte den klänningen hon kommer ha, men det gör ju inget ;)

    visst är det ganska stilla här i tråden, men kanske för att många fixar så de inte hinner in här? Eller så är det lite slowperiod då många har mycket fixat redan. Bröllopssugen är vi väl eller hur brudar? :)

    GLAD PÅSK på er...

  • Kribban

    Bröllopssugen är jag allt. Vill att det ska vara den 5:e juni NU!!!! {#lang_emotions_laughing} Men som de skrev April 99 så har vi väldigt mycket planerat och fixat redan. Väntar just nu på att sista osa dagen ska passeras så att man kan börja fixa med bordsplasering och liknande...


    GLAD PÅSK på er brudar...

  • DaisyMom

    Hej hej! Hoppar in här lite sent kanske... Vi ska gifta oss den 5 juni och är nyfiken på hur långt alla kommit i sin planering!

  • Bettertogether

    Ja bröllopssugen blir jag bara mer och mer! ;) OCh det fixas saker hela tiden här. I tisdags fixade jag underkläder och underkjol (och strumpeband!), och igår vek vi 1/3 av servetterna ;)
    Grejen är den att det har varit så mycket med mitt slutarbete, och nu på tisdag börjar min 5 veckor långa praktikperiod, så det kan hända det kommer gå långsamt här nu en tid framöver ;D

    Sista OSA har vi också på tisdag, och det är 22 av 130 som inte svarat ännu... och bara 5 som inte kan komma ^^ Vi får ett stooort bröllop!

  • yatzy86

    Vi gifter oss ju 5 Juni. OSA har vi redan haft. 80 bjudna och vi blir 50. Känns lagom och bra :) Det mesta är fixat, vi ska prata med prästen på onsdag så då får man lite klarhet i vad det går ut på i kyrkan ;)

    Festprogrammet fixar jag lite med men tycker det är lite svårt att bestämma sig för vad man ska ha i slutändan. Vigselprogrammet känns som man bar kan slänga ihop när vi bestämt oss för låtar och så :)

    2 månader på måndag. GALET!! :D

  • ona

    Nu har jag äntligen fått upp bild på våra inbjudningsflaskor i galleriet! Väntar bara på att min förkylning ska släppa så att jag orkar ta itu med allt annat som ska göras.. Glad påsk!

  • miaik

    Nu börjar både jag och min hubby känna av bröllopsnerverna... Tänk, nu är det inte så lång tid kvar brudar!

Svar på tråden JUNI 2010 nr 4