• Martinaa

    JUNI 2010 nr 4

    Då var det dags för en ny tråd för alla oss som ska stå brud i juni 2010. Vi är på rätt sida nyåret och nedräkningen har börjat på allvar! Häng med, gamla som nya juni-brudar och diskutera, tipsa, peppa och älta tillsammans!

    Här är en datumlista med oss alla:
    www.martinaa.se/juni.asp
    För att bli upplagd på listan, säg bara till mig, Martinaa här i tråden så lägger jag upp dig så fort jag kan. Komplettera gärna med information om dig själv om du har lust!

    Okej, då kör vi!

  • Svar på tråden JUNI 2010 nr 4
  • April 99

    kompis som gifte sig i somras hade starkt rosa band i ryggen o såg inte konstigt ut, precis som Josiejose skrev har ju många andraklänningar detaljer i olika färger, desstuom är den vääääldigt svagt grönt, emn fint att binda ihop alla detaljer i bröllopet med en detalj-gröna siden bandet.

    Men jag undrar om det fungerar rent praktiskt,svårt att knyta så det håller hela dagen osv. vad tror ni?

    Det drar verkligen ihop sig, jag tänker bröllop hela tiden!!!

  • Kribban

    Tror inte det är något problem att knyta med ett "sidenband" De enda du bör tänka på är att knyta en ordentlig knut under rosetten annars kan de lätt vandra iväg men det gälle räven det medföljande bandet till klänningen oxå. Kör så det ryker...  Ett tips kan ju vara att ta med båda banden när du ska sätta på dej klänningen så kan du ju testa där på morgonen men jag tror de kan bli fint med en färgglad detalj. Kanske ska testa det till mina ärtgröna skor...

  • Martinaa

    ***************** DAGENS TIPS!!! *******************
    Fick just ett fantastiskt länktips från en annan tråd här, till alla er som sitter och kämpar med pyssel och korsord till festprogrammen! puzzlemaker.discoveryeducation.com/
    Sajten skapar korsord åt dig, du behöver bara fylla i de ord du vill ha osv.

    Tex så blir ju sökord (Word Search) rena barnleken att fixa! Jag har ju redan gjort ett eget sökord till mitt festhäfte, men om nån vill ha ett sånt kan ni får "mina" ord jag använt i mitt, och göra ett nytt på den här sajten! Bara klistra in orden så skapar de själva sökordet.

    Bestman
    Blommor
    Bordsdam
    Brud
    Brudgum
    Brudklänning
    Brudnäbb
    Brudtärna
    Bubbelbad
    Champagne
    Dans
    Fest
    Fotograf
    Friat
    Fru
    Glädje
    Hotell
    Krona
    Kyrka
    Kyssar
    Kär
    Kärlek
    Lekar
    Liveband
    Lycka
    Löfte
    Marskalk
    Middag
    Morgongåva
    Presenter
    Präst
    Riskastning
    Skål
    Smekmånad
    Solosång
    Tackkort
    Talare
    Tiara
    Tårta
    Underhållning
    Vals
    Vigselring

  • GrodanoJag2010

    Wow.. tack!! Kanon sida..


    Martinaa skrev 2010-03-16 09:25:35 följande:
    ***************** DAGENS TIPS!!! *******************Fick just ett fantastiskt länktips från en annan tråd här, till alla er som sitter och kämpar med pyssel och korsord till festprogrammen! puzzlemaker.discoveryeducation.com/Sajten skapar korsord åt dig, du behöver bara fylla i de ord du vill ha osv.Tex så blir ju sökord (Word Search) rena barnleken att fixa! Jag har ju redan gjort ett eget sökord till mitt festhäfte, men om nån vill ha ett sånt kan ni får "mina" ord jag använt i mitt, och göra ett nytt på den här sajten! Bara klistra in orden så skapar de själva sökordet.BestmanBlommorBordsdamBrudBrudgumBrudklänningBrudnäbbBrudtärnaBubbelbadChampagneDansFestFotografFriatFruGlädjeHotellKronaKyrkaKyssarKärKärlekLekarLivebandLyckaLöfteMarskalkMiddagMorgongåvaPresenterPrästRiskastningSkålSmekmånadSolosångTackkortTalareTiaraTårtaUnderhållningValsVigselring
  • ona

    Åh, jag blir så glad att läsa om allas bröllopsbestyr. Det får tankarna kring allt ledsamt att skingras ett tag, och förväntningarna inför bröllopet kommer tillbaka. Jag längtar, men med en viss känsla av panik då allt stått still i en månad...

    Och jag behöver hjälp. Märkte nu senast att min tilltänkta BH syns igenom min ivoryfärgade klänning. Så nu letar jag en axelbandslös BH som inte är "hjärtskuren" utan som mer ser ut som en tubtopp, ungefär. Eller har ni något annat tips? Bild på min klänning finns i mitt galleri. Jag vill inte vara utan BH, då skulle jag känna mig naken (och jag vill helst inte känna som att jag går naken i kyrkan).

    Och skor! Attans bananer vad det är svårt att hitta skor!

    Panik, ja. Vi vet inte ens ifall vi alls får några gäster till bröllopet i och med det som hänt och att vi därför inte skickat ut våra inbjudningar. Men det löser sig. Skulle haft OSA 4 april, men som det ser ut nu får vi ut inbjudningarna ungefär då..

  • Bettertogether

    Ona: Jag SKULLE kunna vara utan BH under klänningen, men jag vill inte, för jag skulle också känna mej naken :/
    change.com hade de en bra BH-guide om vilken sorts BH som passar vilka kvinnor. Denhär är på finska, men om man tar change country nere i kanten borde man kunna få på svenska också :) Jag som har A-kupa borde enligt denna passa perfekt med "stay up"-BH (som är lite sådär tub-modell). :) Jag menar bara att du kanske hittar en passande modell där, så du vet vad du ska leta efter.
    www.change.com/fi/rintaliiviopas/

    Vi får åtminstone hälften av våra gäster till bröllopet! Vi räknade idag, och det är precis hälften (65st!!) som svarat, och 62 har tackat ja :)

    IGÅR VAR DET BARA 3 (TRE!!!!!!!!!) MÅNADER KVAR!! :D

  • Converse

    är det bara jag i den här tråden som inte skaffat klänning ännu? börjar bli stressad. har kollat på nätet och i en butik men jag hittar ingen fin.
    vad har ni andra för klänningar? jag behöver verkligen tips! vill inte ha brodyr och pärlor och glitter. Antingen en klänning med rak tuböverdel med tyll nederdel, alltså tyllen ska va ut. Vill inte ha glansiga tyger. Ren tyll inga pärlor och grejer. Har ni några tips? Som portias klänning fast med annan överdel och lite mindre nederdel =)
    www.imnotobsessed.com/files/imagecache/main_pic/files/images/ellen-portia-b.jpg

  • Converse

    oooo en sak till. vet någon var man kan få efva attlings ring wide & stars (med stenar) billigast?

  • Bettertogether

    Converse: Det låter jättefint!! :D Men tyvärr vet jag inte var du ska hitta någon sån :/

Svar på tråden JUNI 2010 nr 4