• Lapinette

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Telis - kollade ni hur mycket huset gick för som ni var intresserade av?

  • Lapinette

    Telis - shit, vi skulle ha köpt det!!! Maken är såååå jäkla seg gällande hus . Fast jag är ju benägen att hålla med eftersom vi inte ska ha barn på ett tag.

    Impulsiva, 50-års kris ... ja, jag vet inte vad de ska skylla på när de köpte en dyr stor tvåa i stan och sålde sin stora villa i förorten för att sedan förstå att de behövde större.

    Snaily - ahhhh urinvägsinfektion och inte gyndoktorn.

  • Lapinette

    kokisen - jag tycker faktiskt inte synd om dem utan förfäras bara över hur "bråttom" vissa människor har.

  • Lapinette

    muggles - problemet med min man (och det enda jag tycker han har) är att inte pratar svenska. Det är onekligen enklare om jag ringer för det händer att man stöter på personer som inte kan eller vill prata engelska.

  • Lapinette

    muggles - komiskt, fick nästan samma svar från Piggelin (gällande m2). Visst vore det bäst med Kock & Vin men är det fullt så är det! Skulle dock vilja besöka deras bar för lite goda viner och tilltugg någon kväll.

  • Lapinette

    muggles - var glada över att ni räknar och tänker efter och inte gör något snabbt, dyrt och fel.

  • Lapinette

    BS - han gick lite kurser men eftersom han reser i jobbet så var han borta typ hälften av gångerna och sen har det inte blivit av. Han förstår det mesta och kan svara lite hjälpligt men inte föra en konversation.

    Jag ska ringa Soc bara att jag inte orkar/känner för det just nu . Har bestämt mig för att ha mjukstart i verkligheten i två veckor (denna och nästa).

  • Lapinette

    Iiiiiiiiiii... har fått två samtal från Göteborg inom loppet av 20 minuter. Heeeeeeeelt galet! Först m2 som undrade förvirrat vilken tid jag ville komma ... har nog angett två tider vid två olika bokningar hos dem och nu precis ringde Kock & Vin och sa att de kan ordna ett bord kl 18.00 åt oss!!! Vi hinner inte änta 7 rätters då vi har bordet i 3 timmar men en 4 rätters ska vi hinna klämma i oss. Vi är ju annars vana vid att sitta tills de slänger ut oss ... eller som på Operakällaren där de slängde ned oss i vinkällaren när klockan var 01.00.

    Nå väl, ett lagom i-landsproblem.

  • Lapinette

    Det blir Kock & Vin då det är dit jag verkligen ville gå. Hade ändå inte tänkt att äta så mycket och länge (efter allt vi har svullat i oss på semestern) och vill vi ha mer så kan vi alltid smita ned i deras vinbar och prova lite mer vin och ta en osttallrik.

  • Lapinette

    Bara så komiskt att de ringde precis efter varandra ... tyvärr i fel ordning.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor