• Lapinette

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Jösses, så där får ni inte skriva ... nu blir jag nyfiken!

  • Lapinette

    Samma här ... medan presenter är jag inte så nyfiken på, till makens förtret.

  • Lapinette

    Frejis - jag har inga hemligheter ... kan inte hålla tyst så det finns liksom inga .

    Gällande barnvagnar så vad behövs om man får hem en 1-åring? Har suttit och läst igenom en hel adoptionsblogg från den dag de betalade in anmälningsavgiften tills nu i sommar när de fick hem sina tvillingar från Sydkorea.

  • Lapinette

    Super! Fördelen med att adoptera ... man behöver inte köpa en massa prylar som bara används i några månader .

  • Lapinette

    Har liksom under dessa år på tråden scrollat förbi allt snack om barnvagnar, blöjor och annat smått och gott. Återkommer när det blir aktuellt om en så där 1,5 år. Maken och jag började lite smått prata om vad vi ska resa nästa år ... eftersom vi kallt räknar med att vi kommer att vara barnlösa även nästa sommar. Känns faktiskt helt ok!

  • Lapinette

    muggles - har inte bokat någon än då den jag vill boka, Kock & Vin, inte öppnar förrän på onsdag (sommarstängt). Är det då fullt så kommer jag att panikringa till samtliga trevliga restauranger i Göteborg.

    Läste förresten i den där bloggen att bloggaren hade besökt en annan familj som adopterat från Sydkorea och den lilla blev jätteglad, uppmärksammad när det var någon med asiatiskt utseende som var i närheten. Tog åt mig och tänkte att det blir nog bra det här ... jag och maken är ju båda mörka och sneögda .

  • Lapinette

    muggles - har antecknat sen tidigare att servicen på Sjömagasinet var usel så därför vill jag inte boka där. Följer dina, Piggelins och Ab fabs rekommendationer. Ska anteckna Thörnströms. Har annars La Cucina Italiana som reserv.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor