• Lapinette

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Sorry, behövde avreagera mig.

  • Lapinette

    Ja, jag vill ju gå till ett bra ställe för att fira maken på fredag och alla topprestauranger i Göteborg har stängt .

  • Lapinette

    Han sa att han kunde skriva upp mig på väntlista men jag vill vara säker på att få bord.

  • Lapinette

    La Cucina öppnar vid 17.00. Om inte de har bord, något tips muggles?!

  • Lapinette

    Snaily - ringde du i förmiddags och fick tid i eftermiddag?!!! Är det gyn du ska till eller någon annan läkare (har jag missat något ... kliar mig i huvudet med bakfoten ). Tänkte bara på hur lång tid det tar innan man får en gyntid här i Stockholm.

    Telis - vi har bokat restaurang, Magnus & Magnus (m2) och står i kö på Kock & Vin. Känner mig lugn och nöjd men det tog ungefär 2 timmar att leta fram en bra restaurang som var öppen och som man kunde boka på internet (loooove that function).

    Annars har jag inget nytt på barnfronten att förmedla mer än att jag skjuter på samtalet till Soc. Vill dra igång med adoptionen men orkar inte ta första kontakten ... än! Ska ha halvsemester denna vecka också.

  • Lapinette

    Telis - du är full av överraskningar! Jag ringde och bokade in ett möte med Soc förra året men avbokade då det blev så mycket med akup och andra möten den veckan. Vet att kurserna på engelska inte sker lika ofta som på svenska så jag måste få ändan ur.

  • Lapinette

    Telis - kan hända men jag har totalt missat det :-O!

    På tal om lägenheter så har makens kollega fått sitt första bud på deras lägenhet ... 1,5 miljon lägre än vad de köpte den för, för 1 år sedan!!! Snacka om årets sämsta affär (fast det tyckte vi redan när de köpte lägenheten ... att den var på tok för dyr.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor