• Lapinette

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    kokisen - ja, det var verkligen komiskt! Antar att du ser len och fin ut efter din ansiktsbehandling. Själv ser jag ut som jag har röda hund.

  • Lapinette

    EA - inget lätt beslut men skönt att ni får IVF betald och utan kö där ni bor.

  • Lapinette

    EA - vet inte och tror inte man måste men många börjar med inseminationer och funkar inte det efter några försök så går man vidare till IVF. Vi gjorde våra inseminationer över en sommar vilket kändes helt ok för då var ändå de privata IVF-klinikerna stängda.

    Förstår känslan av att komma till "dead end" när man närmar sig IVF men som Telis sa så behöver det inte alls vara så. Känner flera som blivit gravid efter att ha försökt med IVF eller som Telis genom ÄD ... eller så blir det den vägen vi kommer att börja på under hösten - adoption. Förstår dock de som har panik som är närmare 42 år och fortfarande kämpar. Vad har de för alternativ?

  • Lapinette

    Instämmer med Vickan! Lev och hitta gobitar i livet under tiden som ni försöker att bilda familj. Superviktigt!

  • Lapinette

    EA - förhoppningsvis kommer den inte! Och känner igen det där med att försöka låta bli att tänka. Det är inte förrän nu, när jag upp, som jag kan känna mig hyfsat lugn igen.

  • Lapinette

    Jag vill vara mammaledig!!!! Fast som ni andra skriver så kanske man klättrar på väggarna efter några månader men just nu ser jag fram emot mammaledighet. Kan dock tänka mig att jobba någon dag i veckan eller ha någon annan slags lösning som gör att jag kan vara ledig men samtidigt ha kontakt med arbetet.

  • Lapinette

    Och själv lär jag nog få vara hemma från det att barnet minst är ett halvår men kanske t o m 2 år. Lite annorlunda!

  • Lapinette

    Telis - har mycket att lära och läsa på när det gäller adoption så jag vet inte riktigt vad man rekommenderar. Det enda vi vet är att det förmodligen blir jag som blir hemma då maken kommer att få svårt att ta pappaledigt. Kanske skulle det funka med någon dag i veckan men jag tror hans chef skulle få spader om han tog pappaledighet. Liksom inget som existerar i USA.

    Jag sitter faktiskt (igen) och tittar på Slovenien med omnejd (norra Kroatien - Venedig).

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor