• Lapinette

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Namibia - det var ju i förra veckan!!!

  • Lapinette

    Telis - maken är säker på att han blir uppsagd om han skulle be om pappaledighet. Så är han trött på jobbet (han är det till och från) så kanske det blir så. Uppsagd med 1 års lön ... medan jag blir mammaledig ... hmmmm... undrar vart vi ska resa då?

  • Lapinette

    Telis - känns det bättre med Kalifornienresan nu när du mår bra? Lovar att skriva in lite plus och minus på resetråden.

  • Lapinette

    Vi får se om det blir en ny kontinent eller "bara" ett nytt land i Europa. Samtidigt som man vill göra och se så mycket som möjligt innan barn så innebär ju adoption även en ekonomisk aspekt. Maken rycker mest på axlarna för pengarna finns redan medan jag (för en gångs skull) tänker ekonomiskt.

    Nej, nu är det dags att dra iväg och bli pinad (ansiktsbehandling). Vi ses lite senare!

  • Lapinette

    OM jag vann en massa pengar så skulle jag nog börja plugga och köpa ett hus nere på Rivieran. Skulle absolut sysselsätta mig för att "bara vara" är inte riktigt min grej men att just arbeta i sig känns inte så där jättenödvändigt.

  • Lapinette

    Telis - jag håller på och väljer ut kort från den sista veckan av resan. Skitsvårt att välja bland flera hundra kort.

  • Lapinette

    BS - vilken mardröm! Hoppas de hittar honom välbehållen. Känner tyvärr till historier om tonårskillar som tagit livet av sig (hängt sig). Usch!

    Telis - jag köpte en ny resväska i USA (dock var den inte billigare än här) för att få med mig det vi hade köpt. Lämnade dock kvar min gamla (den var trött). Shoppade inte nämnvärt (och tyckte inte det var så himla billigt) men det vi köpte var jeans och de är tunga och tar plats.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor