• Lapinette

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Ytterligare en vän som är gravid ... men det gör faktiskt inte ont. Tror jag börjar bli immun eller rättare sagt har ställt om hjärnan från biologiska till adopterade barn. Har inte kännt mig så här lugn och tillfreds på mycket länge.

  • Lapinette

    Piggelin - vi får väl se om jag får några återfall ... när jag desperat tittar i trosorna och börjar ta tempen igen MEN jag hoppas verkligen inte det.

    Pratade med en kollega om detta igår på lunchen och hon fick mig att få dåligt samvete (IGEN). Tyckte att varför inte fortsätta med akupunktur åtminstone. Hon förstod inte att hela grejen som är jobbig är att varje månad hoppas, hoppas ... och så platt fall. Går jag på akup så kommer jag att fortsätta hoppas, fortsätta dricka äckliga örter, fortsätta ha dåligt samvete om jag äter något kallt, dricker alkohol eller tränar. Jag vill inte ha dåligt samvete för allt jag gör och inte gör ... jag vill LEVA!

    Tog upp detta med maken och undrade om han tycker att jag tänker och gör fel. Ger jag upp för lätt? En tjej på FL är 44 år och har gått på akup i 2 år, ätit enligt konsten alla regler etc och nu är hon äntligen gravid. Hon gick in och skrev till oss andra - ge inte upp! Jag kanske har gett upp för enkelt, för tidigt? Vad vet jag?

  • Lapinette

    Telis - PRECIS! Jag fortsätta vara så egoistisk som jag vill! Träna, börja springa igen, träffa kompisar och ta lite barrundor. Har undvikit kompisar i perioder (innan och efter IVFerna) och ska nu ta igen det med råge. Dessutom så skönt att slippa springa ifrån jobbet för akupunktur och läkartider hela tiden. Visserligen nu blir det adoptionsmöten istället men jag hoppas och tror att kursen kommer att ligga kvällstid.

  • Lapinette

    Telis - jag tänkte lite som dig när jag läste hennes inlägg. Vem säger att hon inte hade blivit gravid iallafall (utan akupuntkur, örter och hela kittet).

    Ger saker och ting inte resultat oavsett hur mycket man än försöker så har åtminstone inte jag tålamodet att fortsätta. Är van att sätta mål och nå dem men när man åter och åter igen springer med huvudet in i väggen så måste man ju någon gång ge upp. Jag ger upp! Plockar ihop bitarna och går vidare mot nästa mål ... som egentligen är detsamma som det första målet ... att bilda familj.

  • Lapinette

    AM - du är för söt!

    Själv ska jag snart packa ihop och dra iväg på ett hårt step-pass. Sen tänkte jag handla lite god mat och något extra till morgonens frukost (eftersom maken fyller år).

    Härligt att snart ha semester igen (även om det bara gäller i 4 dagar)!

  • Lapinette

    Tittar in lite snabbt innan vi drar till Götet. En härlig helg till alla och en extra kram till Tinga och Clownis. Eftersom både maken och jag är databeroende så följer hans laptop med oss till Göteborg så ni blir inte helt och hållet av med mig .

    Och visst ... FRRRREEEEEEEEEDAG med middag på Kock & Vin. Tur att bordet är bokat till 18.00 eftersom jag efter entrecote plus halv flaska vin på balkongen igår omöjigt kunde hålla mig vaken efter 22.00. Vaknade 06.00 imorse och som vanligt låg maken vaken bredvid mig (05.00). Undrar hur lång tid det ska ta innan vi är innte i våra vanliga tider och rutiner? Fast ganska skönt att vakna tidigt på morgonen och ha tid för lite annat .

  • Lapinette

    Något förvirrad. Var det idag eller imorgon vi skulle ses? Tänkte nämligen inte på att alla inte kanske ska gå på söndag på Madonna. Om det var idag så ber jag så mycket om ursäkt för förvirringen.

    Vi har det bra här i Götet. Något ont i fötterna bara då vi har gått massor idag. Imorse var jag även något trött i huvudet efter aaaaaldeles för mycket vin igår. Middagen var toppen och sen slank vi ned i deras vinbar. Ikväll har vi istället för vin ägnat oss åt high emotions på Liseberg . Läckert att sitta högt upp i en berg- och dalbana och se ut över hela stan inkl. Ullevi och Madonnakonserten. Imorgon funderar vi på att hämta ut bilen ur garaget och åka till Marstrand.

  • Lapinette

    Trött i fötter och hela kroppen efter en sen Madonnakonsert. Undrar hur konserten var för Ore och muggles? Hamnade ni under tak och vad tyckte ni? Själv är jag så himla trött nu att jag ska lägga mig bums och smälta konserten.

  • Lapinette

    Det märks att folk (ni här på tråden) är tillbaka efter semestern för det var en hel del att läsa ikapp nu på morgonen.

    Madonna ? inget toppbetyg från mig utan hon får 3 av 5. Maken tyckte liksom dig muggles att hon hade ?gjort om? för mycket låtar. Han gillar att höra dem i originaltappning. Själv vart jag jätteglad när de lagt in lite techno a la Felix i en av sina sånger. Ore, instämmer med dig, inget hjärta och själ utan hon levererade bara det hon skulle göra. Superproffsig ? javisst men inte mer än så.

    Vi satt i ösregn men komiskt nog sprang vi på några kompisar på väg upp till våra platser, samma killar mötte vi när vi stannade och lunchade på nedvägen. Sverige är litet! Nå väl, de hade regnjackor som de lånade ut till oss eftersom de satt under tak. Tack och lov säger jag för jösses vad det öste ned ett tag.

    Snaily ? ser att det är dags för tumhållning!

    Kokisen ? nu är det väl inte långt kvar?!! Blir det lite toning på onsdag? Jag ska iväg och klippa av mitt rufs (på huvudet ) och tona mig imorgon. Idag ska jag iväg och klämma finnar. Himla effektivt här på jobbet efter semestern ? NOOOOOOT!

    Mrs B ? krya på dig!

    Tinga ? härlig med huset!

    Snorkfröken ? det är svårt att slappna av och inte tänka på det så jag vet inte om jag har något bra råd. Har ni tiden på er sida eller tickar även den på och gör det mer "stressigt"?

    Om man inte känner för att vara gravid men vill ha ett barn ändå så har jag ett tips ? adoption !

  • Lapinette

    Snaily - vad trist! Hur mår du? Vill du ha en kram och krypa under deppmanteln eller kanske hellre en kudde att slå på?

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor