• Lapinette

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Jobbar hemifrån idag så det blir lite lagom lugnt. Min ursäkt att jobba hemifrån är att jag måste vara hemma när de kommer med väskorna. Har ingen ringt i eftermiddag så går jag och maken ut på shoppingrunda på KLM's bekostand .

    Vi gick och la oss innan 21.00 igår. Maken vaknade 4.30 och kunde inte somna om medan jag sov vidare till 07.30 . Jag tror och hoppas att jag kommer att klara dagen galant!

    muggles - hur går det med huset? Hängde inte riktigt med när jag läste allt "over there" ... har ni redan hittat "the house" eller är det bara i största allmänhet ni funderar och kalkylerar just nu?

    Säger som flera här inne! Tanten har fått blommor och kunde hon inte säga rakt ut att hon gärna emottog hittelön får hon skylla sig själv.

    Snorkis - trist med svamp!

    AM - välkommen hem från landet! Såg aldrig ditt ex i Santa Barbara med talade om för maken att om jag såg en svensk så skulle jag sparka honom på smalbenen (tur var nog det ... att vi aldrig såg någon svensk ).

    nenne - satan i gatan vad ni har varit duktiga på semestern. Vi har typ pillat oss i naveln, ätit en massa hamburgare, kört en massa bil (maken för jag har suttit bredvid) och mot slutet druckit en helsikes massa vin.

  • Lapinette

    Telis - det var ett flyg bara några timmar efter oss igår så killen vid disken på Arlanda trodde vi skulle få väskorna redan igår kväll. Nå väl, de kommer mellan 10.00-14.00 så det blir ingen shopping . Minns inte hur mycket man får shoppa men maken köpte nya Boss skor i HK för typ 3 000 kronor ... medan jag var så dum så jag köpte en glittrig panda t-shirt för typ 15 kr.

    Kommer med en lista när jag har skrivit klart reseberättelsen och smält resan. Satt en av de sista kvällarna och summerade topp 3 med maken. Vi brukar göra så när vi närmar oss slutet på en resa.

    Svårt att motivera sig till jobb idag!

  • Lapinette

    Ore - vi ska gå på söndag. Åker ned på fredag och stannar t o m måndag ... om någon vill och har tid att ses? Fast fredagkvällen är bokad (eller snart bokad hoppas jag) för födelsedagsmiddag då maken fyller år på fredag.

  • Lapinette

    Piggelin - lördag lunch kanske? Maken min följer med så det blir att språka lite engelska. Hoppas det är ok?

  • Lapinette

    Eller kanske föredrar du brunch, något tidigare än vanlig lunch? Du bestämmer när och vart så kommer vi.

  • Lapinette

    snaily - attans låter lite väl hårt ... det där med hundar och avling. Ser det positivt med en genomgång! Kanske, kanske hittar de något litet fel som man kan åtgärda och sen vips funkar det. Håller tummarna!

  • Lapinette

    Telis - vi såg en hemsk mamma på flygplatsen i Amsterdam. Visst vet vi inte bakgrunden till hennes utbrott men hon verkligen attackerade, skrek och slog på sin 10-12 åriga son och sket sen fullständigt i vart han tog vägen. Tog verkligen illa vid mig när jag såg detta och det var en kvinna i närheten som gick fram till pojken för att fråga om det var hans mamma och om allt var ok.

  • Lapinette

    Vet inte om ni minns men jag nämnde makens kollega som har köpt ny lägenhet och inte får sin nuvarande (i centrala Sthlm) såld. De har nu gått ut med en ny annons - 1 MSEK lägre utgångspris!

  • Lapinette

    Piggelin - nej, inte mycket och normalt är det budgivning. De var aldeles för optimistiska och trodde att de skulle få lägenheten såld för samma pris som de köpte den (de köpte allllldeles för dyrt i fjol!). De har gjort årets sämsta och klumpigast affär. Kan berätta mer när vi ses !

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor