• Hvidbrud

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Tack! Nu ska jag också hem! Sköööö¨nt! Ska hitta en tidning att l¨sa på vägen!

  • Hvidbrud

    Tittar bara in och säger hej! Sitter i mi mysiga ljusa kök (fast här luktar dagis av nån konstig anledning) och äter frukost. Ska snart jobba, men mina anklar vill inte... det blev förmycket gå och stå under flytten och förmycke jobb igår, så det gör ont att bara ligga ner... Men det går ju över! Har bara 3 klienter idag sen ska vi köpa TV!! maken har stirrat sig förälskad på en 44mm tv för 12000. Tycker att det är lite väl att ta i för en tv, men vi får se vd det är. Vet inte ens hur bra kvalitet det är på kabeln här, så det är kanske inte ens lönt...

  • Hvidbrud

    Rabarbersvaj! Den var ny! Mola är bra Blommis. Det gillar vi.

    Lanovia: Vad mysigt med restaurant besök. Klart det ska firas när man vinner! Grattis!

    Andbyond: Vilken mysig dag! Bra ide att överraska varandra med saker man aldrig gjort förut... Oj, vad ni hinner uppleva mycket innan ert guldbröllop! Grattis!

    Nallis: Åh! Ja, nu närmar det sig med stormsteg! Kommer ihåg hur pirrigt det var veckan innan. Se till att du äter och sover ordentligt nu bara. Resten ska nog ordna sig.
    Jag ska också på bröllop nästa helg, till min älsta väninna i hela världen. Borde nog knåpa ihop ett tal, men jag får lite prestationsångest för hela hennes familj är några baddare på att skriva festsånger och tal med både rim, humor och reson... Men nått litet fint om kärleken kan man kanske kläcka ur sig?
    har inte hittat klänning ännu.. Skärgårdsbröllop på klipporna, så fint, men inte för fnt och inga höga vingliga klackar och regnar det så regnar det. Och magen i vädret. Nä, det är inte lätt att hitta det som passar... Lyxproblem.

    Tidigt uppe idag för maken gick till jobbet och jag kunde inte somna om. Tror att jag har en liten A-människa innuti mig som smittar! Det är bara att vänja sig.
    Mamma kommer förbi idag och tittar upp i lägenheten, sen kommer min bästis kanske för en liten pratstund (oj, vad jag har saknat det i danmark!) Ska köpa tvättkorg, duchdrapperi och annat smått och gott. Blir nog Åhléns, det är ju söndag trots allt.

    Ankan: hoppas att din man njöt av sin dag igår! det ärså härligt med födelsedag.
    Vi tittade på tvapparater i går eftermiddags... Nu är det en 15000kr tv det blir. Tycker att det är mycket pengar när man precis har flyttat och väntar barn och står inför mammaledighet, men det är maken som har sparat sina pengar (jag vet inte hur han gör det!) och han ser ut som ett barn på julafton när han tittar på den och tänker på att den kan bli hans...
    Nu har vi inte haft tv i 3 dagar och det är så sköööönt! Vi ligger och snackar i soffan, lyssnar på bra musik och går i säng i god tid. Tv är en tidstjuv!

    Blommis: har tiseongena kommit???

  • Hvidbrud

    Blommis-gumman! Usch och fy för indiansr. Du, vi håller tummarna för en nidis! Men jag förstår att du blir less på det. Så mycket jox och allt man får är omt och blod och dumma indianer som kommer hylandes. *Kommergenasrtultandemedenvarmkoppteocharmarnaskarpladdademedkramarochstrykandehänderkanskeenskivanybakatbrödmedsmörsomsmälterochliteost* Nått som värmer vår fina blomma ialla fall!

    Somnade om och drömde om dina misekattissar! Jag fick en randig söt som jag hade på ett skepp. När vi kom i land trode vi att det var en tjej men den sprang direkt till katterna i parken och skulle para sig, då skickade de andra hankatterna hem den, då blev den till en människa, en man (det kunde man tydligt se)och det ville ju inte de andra hankatterna para sig med... men han hade superkrafter och kunde göra stormar. (han hade nått sånt superman namn, men det kommer jag inte ihåg nu) Min man eller pappa i drömmen bygde en speciel labyrint/hemlig gång i trädgården där han fick hållas fången. Sen gjorde han nån ung tjej gravid som också fick vara där nere i 15år. på nått sett kom jag på vad som hände där nere och skulle befria dem. Oj en sån storm han gjorde då!
    Det var liksom en film! Jätte spännande! Tänk att man kan fabricera sånt i ens eget huvud utan att ha kontroll över det. Drömmar är så facinerande! Men kattungen var jättegullig i alla fall!

  • Hvidbrud

    Ingis: det låte som om ni har haft det jätte roligt!! Det är så härligt med tjejkvällar med övernattning!
    Vet hur det käns med torke... Gick in i en månads torka idag... Suck.. Jag orkar inte ens försöka längre för jag blir så ledsen när jag känner mig avvist, så jag tänker inte på de längre och det får räcka med långa kramar och klapp på håret. Tänker inte ens börja spekulera på vad det är (för fel på mig) Tror att det har med att jag luktar anorlunda. Inte äckligt, men anorlunda. Väcker inte det "djuriska" i maken just nu. Så jag tar hand om mig själv så att säga. Med o-garanti! Varje gång!

  • Hvidbrud

    Katter symboliserar inte nått bra enligt de flesta, men det är för att de ar så självständiga att många inte gillar katter. Jag älskar katter och har haft mycket med katter när jag var yngre... Det var katterna jag pratade med när jag var ledsen och de kom och tröstade en och jag satte mig in i deras mentalitet på nått sätt. Tror att kattungar är den symbol min hjärna använder för det mes oskyldiga och sårbara lilla v¨¨asen som jag känner till hittils, så det får vara substitut för den avsaknade erfrenheten jag har om bebisar. har ju bara bebis i huvudet nu för tiden...

  • Hvidbrud
    Lanovia!!! Wow vilken dröm! En sån snabel!!! Han kan komma och besöka mig i natt... Nä, vill ha min mans riktiga istället, annars får det vara.
  • Hvidbrud

    Åh! Tisetattana- välkomna till världen!!! Ni har tur att ni kommer till kärleksfulla blommis, hon kommer att ta väl hand om er och hitta bra hem åt er. *gooodarliteochsnusarindenhärligatattungedoftenifulladrag*

  • Hvidbrud

    Fy för myror!! Det påminner mig om när jag och maken låade mammas bil ocj körde ut till skogen/stranden (jättevackert) tog en filt med ut under tallarna och kukkilurade lite... men aj vad det stacks i tallbarren och myrorna killade överallt...
    I början hade vi sex överallt! I skogarna, stranden, bilen, balkongen, havet... Ja, det var tider det. Nu är det bara öööken... Orkar i nte ens ta insiativet eller hoppa på resningen när jag märker att den är där, har liksom gått för lång tid nu och har en massa småsaker som måste ordnas innan jag får lust igen tror jag. Har nog inte varit utan sex så här lände sen innan jag träffade min man där jag "var i celebat# i 4 månader, innan det var det också länge sedan det var så långt imellan. Kanske är det bra för kroppen att få vänta lite?? Måste ju erkänna att det hela började med porr-konfrontationen. Vi har haft sex typ 4-5ggr sen dess. Jag har lust, men jag vill krusas till max, bara minsta lilla gör att jag drar mig tillbaks....

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan