• Hvidbrud

    Jag har sett lite av den anske versionen. Lite häfftigt är det.

    Lillmuffin lever rövare i magen idag. Tror att hon är glad för att hon ska få en till BT-kusin!

  • Hvidbrud

    Igår när jag pratrade med maken i telefonen för att säga godnatt (han sov i Kbh för han jobbade sent och skulle upp tidigt...) så prövade hon nästen komma igenom magskinnet. En fot tryckte upp hela magen jätte länge. Kunde nästan killa henne! Oj vad jag skrattade!!! Hi hi!

    Busunge!

  • Hvidbrud

    Jepp, bara att vänja sig, mindre blir det inte. Föreställ dig känslan av att nån sätter spjärn mot ryggen och sen preeeessar sig mot magen... det känns...

    Blommis: nej fy vale för -kassorna! Snart blir det mammapeng och eget företag. *kraaaam*

  • Hvidbrud

    På tisdag ska jag på UL för att se om moderkakan flyttat sig, så jag slipper kejsarsnitt. Ska till jordmodern också och bli mätt(?)målt, mätad? hmm.. Så får ni massor av information av oss båda!
    >Hur dags ska du dit, ingis?

  • Hvidbrud

    He he. Gråhårig här också... men jag färgar med henna så jag blir bara mer och mer orange... snyggt... eee... Men jag vill inte ha kemikalier i huvet...

    Ingis: Det är verklign dags att starta med järntabletter. Man vet aldrig hur mycket man kommer att blöda, som min BM sa... Jag började med de där brustabletterna, men jag mådde lla av dem (enda gången jag kräkt under grav var när jag tog dem) Nu har jag bytt till några dunderpiller på 100vadenhetennuheter, tar e varannan dag och mår jätte bra! Pigg som en lärka! (i wish... men de hjälper ialla fall)

    Nu ska jag hem, efter en lååång dag (men jag fick 500 i dricks! Hi hi!)

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan