• Hvidbrud

    Det är svårt med sånna människor. Som om de har ett svarthål, där kärlekslagret skulle sitta, ju mer man öser i, dessto mer vill de ha... Om egentligen är ju det enda man kan göra att cutta förbindelsen, men man har ju lite ont för dem, så man vill gärna ge allt man har...
    Eller nått sånt... Om han nu är den typen?

  • Hvidbrud

    Nu bjuder jag på gräddbular!! Mmmm... Kom och ta innan jag äter upp hela lådan själv (och det går undan kan jag lova!!)!

  • Hvidbrud

    Tusan också, de blir ju inte mindre till mig när ni bara mumsat i cyberrymden... Nu har jag klämt i mig 8st... *går och hämter 2till till lillmuffins*
    Har en eller annan teori om at man äter alla på en gång, så blir man inte lika tjock... Shiit snart får jag insulinchok! Ååågoooottttt!!!

    Mums-mums har jag aldrig hört om! Ska på jagt på ica på torsdag!

  • Hvidbrud

    Ojojoj ett sånt åskväder som drog förbi här inatt. Det dundrade konstant! Har aldrig hört nått liknande! läser på nätet nu att det är översvämningar många ställen i København och gruuuvar mig för att komma ner i butiken... Sist det var översvämningar här hade jag 2cm djupt lager vatten i hela butiken. På de fina trägolven... Skulle vara typiskt om det hände nu... Nä, jag ska nog bara inse att kontraktet bara ska uppsägas och komma ut från den hålan utan att kräva betalning från någon...
    Blä!

    kaffe brygt på sump. Nej, det är inte gott. (som danskt kaffe ungefär ) Hoppas du får deig en ordentlig kopp på jobbet!

    Lanovia: Vi berätttade att vi höll på att skaffa barn, men inte att vi var gravida. Det var jättesvårt att inte prata med de bästa vännerna om det, men som tur var var NI ju här, som man kunde vända alla vånderna med! Mest var det ju maken som ville hålla det hemligt till allt var säkert och jag förstog honnom även om det IRL var lite svårt.

    Andbeyond: Hoppas att det ordnar sig med lunchen så att du kan vara med! jag är mellanbarn, så jag har inte riktigt haft de problemen heller. (men andra som hör till den rollen, så klart )

    Nu ska jag till läkaren på rutincheck. Urin, blod hjärtljud, ect. Ikväll ska det packas och imorgon går flyttlasset!!! Iiiihhh!

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan