• Hvidbrud

    Ja, precis! Ljuvligt äckligt smörig schlageraktig. IRL skulle han aldrig gå hem, han var ju så slemmig som få! Men det får man poäng för i eurovisionvärlden!
    lanovia 08 skrev 2009-05-18 12:33:51 följande:


    Greken, ljuvlig? Jag rös när jag såg honom, vilken äcklig smörig kille och vad skulle han med handen i skrevet att göra?Smaken är som baken.
  • Hvidbrud

    Du har väl redan gjort ett mysigt stilla trångt föd-hörn till henne, kan jag tänka? Det är många tattungar som blir födda i skokartonger och andra lådor...

  • Hvidbrud

    Lilla kattgumman då! Åh, det låter som om det är snart!

    Ingis: ja, idag verkar du vara väldigt produktiv... Du har iallafall förgyllt min dag Iprenmannaen! hi hih i!!!

    Ankan: Håller med Ninnis, var dig själv så golvar du de andra ansökarna! Lycka till!!!

    Ninnis: jag ska också träna idag!! Men jag tar det lugnt och håller mig nog till bäckenbotten. Ska bli kul att se andra tanters magar som är lika långt gångna som jag och lillmuffins.

  • Hvidbrud

    När jag var liten hade vi två katter som fick ungar samtidigt i min och min systers dockvagnar. När den ena katten var ute, lyfte den andra katten över kattungarna till sin vagn, en efter en, sen när hon gick ut kom den andra katten och lyfte tillbaks dem alla till sin vagn... Jäkla slitig jobb det där... GUlliga var de. Sen försvan de allihop bara helt plötsligt . Pappa hade tagit hand om dem... men i kattgravarn planterade han en tulpanlök, så vi hade en hel del tulpaner som växte mitt i gräsmattan... Och många katter genom årens lopp. Alla hade ju katter ute på landet och dem dem tillhörande kattungar, så det fans tyvärr inte hem nog till dem alla.

    Kul var det iallafall när katten hade gömt dem någonstans (gärna i trädgårdsmästarens, som var granne till oss, stora drivhusruiner. Vi smög och smög, men kattmamman var klokare, så hon gick enorma omvägar för att trötta ut oss... Men så hittade vi dem tillsist gömda bakom nått bråte, där det nästan var omöjligt att sticka in handen... Piiip piiip piiip kunde man höra där inneifrån...
    Oj, lite nostalgitripp blev det visst!

  • Hvidbrud

    Ja, det hoppas jag också. Det blir säkert jättebra! Skönt att komma igång med nått iallafall. sätta kroppen i rullning, den är inte i tiptopshape längre...

  • Hvidbrud

    Ja, jag ska ta det lugnt, det blir nog mest intro och snack idag tror jag. Lite "kamelen" kanske... tar det jätte lugnt, jag lovar, ninnis!

  • Hvidbrud

    katten kallas den nog också... På alla fyra och skjuta ryck och rulla ner och svaja och skuta rygg och ner igen... Den är bra som avlastning och styrker ryggmusklerna. (jag kan ju sånt här egentligen, men jag har bara ingen motivation. Det är den jag betalar mig till) (hoppas att det funkar bättre än de där årskortet på workhouse som jag köpte en gång. Gick EN gång...)

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan