• Hvidbrud

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    JAg blev gravid i december så jag skyllde på vintertrötthet, men det kan man ju inte göra i strålande solsken avnjutet på balkongen i trevligt sälskap... Kanske en påbörjad influensa? Eller allergimedicin?

  • Hvidbrud

    Nu har jag blivit utslängd förmånga gånger idag och när jag väl kommer in ien kommer den jäkla champangetanten in klampandes. Det Stööör mig idag... Borde bara sitta på balkongen tror jag!

    Min lillmuffin får 3 skånska kusiner från 7-0 år och 2 scweiziska på 6½-4 år. Nästkusiner har vi ingen.... Som vi umgås med iallafall.
  • Hvidbrud

    Näää... igen! glömde ctrl+c igen...

    , lanovia brevid bilen... hi hi!

    Jag sjunger för bebin ibland, men det blir nog mest gnolande, rätt ofta om jag tänker efter När maken släpper loss med Assyriska vaggvisor dansar hon breakdans i magen, så det får han bara göra om jag orkar (tror att jag har blåmärken i högersida över naveln... Lätt ömt.)

  • Hvidbrud

    Jag har en hemafrodit om det passar! 50/50

    Två it-killar har varit här och kollat idag! De var intresserade av att hyra. Nu ska de bara godkännas av hyresföreningen! Hi hi!!! "stoppar huvudet i sanden"(och viftar på gumpen lite)

  • Hvidbrud

    Ingis: Jepp, här bulas det ut rejält när hon sätter igång. Ibland är det faktiskt lite läskigt, måste jag medge... Inat har jag nästan inte fått sova alls- bara på vänster sida och det gjör ont efter 6 timmar i samma stälning. Jag har nästan glömt hur väckarklockan låter... Men det är ju bara att välja sig!

    Jag kommer inte ens in på BT i går och idag. Blir väl utslängd igen mkt snart kan jag tänka. Jag får ju abstinenser utan er!! Och då hjälper inte milkshake, vill ha ER!

    Passion och andbeyond: Vad härligt att träffas och en massa snack! Kul!

    Äntligen fredag!!!! Jobbar idag trots helgdag i danmark. Det är ju då kunderna kan.
    HAr inte hört nått från hyresvärden ännu... men det är ju helgdag, så jag får bara ha tålamod och använda tiden till att säga upp telefon, internet, vattenautomaten, babsen osv osv osv...

  • Hvidbrud

    spillevinken heter lanovias lilla liv! *gulligt*
    Spillevinken, baa, fladderbuset och lillmufin... heter ores något?

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan