• Hvidbrud

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Hoppas ditt illamående ger sig snart också, gumman*kram*

  • Hvidbrud

    Skrev ett långt inlägg till dig blommis, och cntl c adde det, men blev utslängd och inlägget var borta. Grrr... så jag stängde datorn och gick hem!

    Men jag tycker också att det låter helt underbart att det ser ut som en fullträff Hoppasr litte för dig också och håller allla tummar och tår för att det går!
    Svärisar är inte allltid det roligaste. Jag gillar mina skarpt, men helst i små doser. Nu ska vi dit på semestern i sommar i 5 dagar (maken ville 8) men jag blir så trött i huvudet av att inte förstå vad de säger och kan inte riktigt bajsa ordentligt när jag är där... ( ) Men de är så härliga och hjärtliga och jag har inte sett dem sen vi blev gifta i Juli!

  • Hvidbrud

    Vad skönt att du är själv nu med godispåse och film! Mysigt! Du får ta ett snack med soldaterna att de ska hitta rätt och sjunga en liten sång för ägget, så det lägger sig till ro i din varma mjuva livmoder och börjar växa och dela på sig . *mysernermigisoffanbrevidblommisochtarengodisbitmums*

  • Hvidbrud

    Vinkar också till er alla som en galning...

    Nu kom min älskade make ocvh la en stooor påse godis i min hand! IRL!! tankeläsare är han! + blommor fick jag innan också... Härligt med helg tillsammans *hjärtar*

  • Hvidbrud

    Åh, vad roligt med inskrivning, lanovia! Tiden går fort, snart ligger du som en strandad val med en liten boxare inne i magen!

    3 veckor till mammaledigheten börjar! Längtar! Känner mig så tung trött och vaaarm. Tacka vet jag stödstrumpor!

    Fick inte alls köpt allt det vi skulle i helgen, men vi får fler chanser.

    Nä nu måste jag ta en kall dush!

    *Kramartillbaka!*

  • Hvidbrud

    Lanovia: Det är ok att få massage om massören vet vad de gör. Själv vill jag inte få massage innan vecka 12, bara för säkerhets skull.

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan