• Hvidbrud

    Åh! En dubbel-blomma! Gur blev tårtan? Åh, vad suuugen jag blev nu!

    Vi har fortfarande ingen tv. det är faktiskt ganska skönt. jag kan hänga med er på min laptop och maken kollar på fotboll på sin och härlig bosanova i bakgrunden...
    Inga dåliga nyheter om man inte uppsöker dem, ingen reklam som tvingas ner i halsen på en (nu när champgnespöket har avdunstat). skönt!

  • Hvidbrud

    Ja oj, det får man inte göra! Sockret ska ju vändas i...
    Men så får ni ju knapra lite på den andra redan ikväll

    Vad gör du för tårta med maräng?? *nyfiken*

  • Hvidbrud

    Ja! Göka järnet, ankan!!! Kan föreställa mig en intet ont anande herr ankis, som blir insliten i sängkammaren med skor och jacka fortfarande på!

  • Hvidbrud

    fyllning också?
    Åh, vad det måste lukta gott hemma hos dig nu! *gömmermigietthörnisoffanmedenbrabokochenkoppteochnjuteravdoftenochpyssletiköket*

  • Hvidbrud

    Såg tråden när det bara var få inlägg och kunde lukta trubbel... Men heja dig! Skulle inte överraska mig om den prisuppgift hon fått var på en handpenning... Låter ju betydligt troligare ialla fall.

  • Hvidbrud

    Ja, det verkar ju så. Blommor är svindyrt! Men tänk på vilken historia EN blomma har. Klart att den kostar! Den vackra blomman. Vill man inte betala för vad man får¨så kan man ju välja syntetblommor. Helt ärligt!
    Blev överraskad över priset för våra blommor, de var inte billiga, men inte så dyra som jag hade trott, med det arbete hon lagt ner och så söt rar ochh gullig hon var när jag kom inrusande med hysteriska ögon dagen innan bröllopet. Nä, det är guld värt! (och när jag ringde hysteriskt och sa hjääälp-vi KAN ju inte göra snygga bordsdekorationer med några rosor och oasis... Hon gjrde de vackraste dekorationer extra tidigt lördagmorgon)
    Åh, jag blir helt rörd när jag tänker på vilken klippa hon var! (Tack Mia på Buketten i Linköping!)

  • Hvidbrud

    Godmorgon!
    Happy honeymoon Nallis!! Så härligt!

    Kan föreställa mig blommis vispandes maräng ute i köket! Lycka till- denna gången sitter den!

    Lanovia: Känner igen det där. Jag som var en så duktig yoga utövare (jag var iallafall beslutsam över att gå till yoga en ggn i vekcan kl 7.30) det fick jag lägga ner... Bebisen tog all min energi i början och det kändes bäst att låta henne göra det. Är inte så smidig och kondisen är i botten just nu, men det sk jag bygga upp igen! Gör det som käns bäst, det är bara du som vet vad som är bäst för er två.

    HAr drömt konstiga undervattensdrömmar om min första kärlek inatt... Hmmm...

  • Hvidbrud

    Nej Ingis, det var ingen sån dröm Bara konstigt att känna den förälskelselsekänslan för en annan man som jag hade för typ ett halvt liv sen...

    Lillmuffins rum är lååångt från färdigt. Känner att det får ta den tid det tar. AHr ju ledigt snart (8jobbedar kvar!)! Vagnar har jag kollat på, men inte fastnat för någon precis. Den ska inte vara för liten eller låg och inte för stor och klumpig. Den behöver inte kosta så himla mycket heller tycker jag, bara den är säker för lilltussan!

    Nu ska jag snabbt i duschen och sen krypa ner till maken och se om det ger utbetalning... Han ska jobba kväll så jag får passa på nu!

    KRAAAAAAM!!!

  • Hvidbrud

    Hej alla godingar!
    Hehe... Det blev utdelning! Nu har jag abstinenser efter min man och vill bara ligga brevid honom och lukta honom bakom örat. HAr redan ringt honom en gång... Men han är på väg till jobbet och där kan jag ju inte överfalla honom...

    Ingis: Du får berätta m det funkar, har läst om det på lika ställen och det låter ju jätte bra om det funkar! (särskilt på svullna ben... Suck)

    Daa: härligt med det lilla livet även om man är sååå tröött i början! Det går över!

    Nej! Chrackade datorer är min mardröm!! *pasarpåattgöraenbackup*

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan