• Hvidbrud

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Lilla hjärtat har det bra! Allt var som det skulle och hon bekräftade att min mage/bebis var lite större än vanligt.. En STOR flicka! Hi hi!

    Kram på er allihop!

  • Hvidbrud

    Ingis: Jag är i 6e månaden och det tror jag att du också är... har 14v kvar= 3,5mån så ca. blev dansk firma och kompisar som hjälper oss att flytta... Stackars dem... Ju fler dessto lättare, men många kan inte... Suck... tur vi har hiss till 5e vån!
    Måste rusa till Jobbet och inspektera golven!

  • Hvidbrud

    Mina fina nyköpta pioner som var så vackra igår står och slokar som bara den nu när jog kom in. Vad har jag gjort för fel? Kan jag rädda dem? De ser så ledsna ut där de står och stirrar skulldbeläggande på mig.. Blommis! Hjälp!

  • Hvidbrud

    Kjollan i SS!!!! Det är ju bara förmycket!! Nä S-torp skulle vara ännu bättre! Raggarballar! Har jag aldrig hört förr.. trodde att det var köttbullar... men det var altså en SÅN balle...

  • Hvidbrud

    Låter lite mysko Ankan... Men jag blir lite nyfiken, lite flygande jacob över det... Är det gott?

    Hur gick det med lånelöftet?

  • Hvidbrud

    Hej era raket skrivare! Här är man borta en dag och får en hel roman att läsa! Det är ju härligt!
    Tjejmagen, ja att det pirrar lite och är aktivitet tycker jag är bra ord för det. Nu kan jag lova at det inte är nått som pirrar längre, här kommer det ut jätte starka fötter som drar längst magskinnet så jag drömmmer och vaknar av det... Men det är världens gulligaste fot!

    Flyttade hela lasset igår. Hu! Gud vad svår det vara tt inte få hjälpa till! Min bästis och hennes 4åriga dotter kom, min pappa och min bror och hans två söner på 4½ och 7 och maken och chaufören. Myke släpande blev det, men när vi var färliga ville killarna inte åka hem, de ville stanna hos oss (batman var ju där ) men de får komma en annan dag. när som helst. Käket och sovrummet han vi li fördiga med och det blev faktiskt ganska mysigt...
    Maken är ledig idag, så han dicenfiserar typ resten av huset nu!

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan