• Fanasi­s
  Äldre 24 Mar 11:00
  21872 visningar
  131 svar
  131
  21872

  10 kg på 8 veckor? Någon mer som har samma korta framförhållning?

  Våjjne!! Vart tog tiden vägen. Helt plötsligt inser jag att det är två månader kvar tills bröllop. Nu ska jag på allvar satsa på en viktnedgång. Bröllopet är i slutet på maj och om ca 8 veckor så ska jag prova bröllopsklänningen för sista förändringarna..

  För mig är det mer motion, lite GI, mindre portioner som är melodin (alltså inga mirakelkurer). Skulle vara kul om det finns fler med samma mål på samma korta tid och se om vi kan fixa det.

 • Svar på tråden 10 kg på 8 veckor? Någon mer som har samma korta framförhållning?
 • Linn74
  Äldre 26 Apr 09:23
  #41

  Jag har gått ner 3,5 kg sedan februari. Mitt mål är -2 kg till tills den 16 maj, vilket bara är 3 veckor bort... Men jag är faktiskt jättenöjd även om jag inte skulle lyckas.

  Jag har lyckats genom att ändra mitt "mat-tänk" och vänja mig vid att äta mindre, innan kunde jag känna mig hyfast mätt men inte "nöjd" om jag inte åt en viss mängd.

  Mitt hemliga knep (som jag inte vågat berätta för någon innan med risk för att bli utskrattad) är att jag istället för vanlig lunch äter barnmat till lunch med 2 knäckebrödskivor till. Färdiga portioner, helt utan risk att "ta om".
  Vidare äter jag numera 1 smörgås till frukost istället för 2 och 2 knäckemackor på kvällen istället för 2 smörgåsar - samt att jag dricker MYCKET vatten; 2-3 liter per dag. Blir jag hungrig fyller jag på med frukt.

  Jag har under tiden unnat mig mycket, vilket har lett till att det ibland blivit ett halvt steg tillbaka. Men det tror jag man måste för att orka med alla andra "uppoffringar". Dessutom är jag en liten småätare och stoppar gärna i mig en skiva ost eller en chokladbit då och då...

  Lycka till!

 • Linn74
  Äldre 26 Apr 09:24
  #42

  Är det samma person på båda bilderna!!?
  WOW vilken skillnad!

  Framgång ÄR den bästa motivationshöjaren!


  MilosMamma skrev 2009-04-25 21:41:00 följande:
  peppande när man gått ne rlite är o ta en ansiktsbild.och sen ta en från ettr par månader innan.Jag fixa en igår. fan va peppad ja blev att fortsätta nu, kolla mitt galleri.
 • emerss­on
  Äldre 27 Apr 08:26
  #43

  barnmat är ju dessutom gott, tycker jag iaf :) läste att "kändisar" oxå äter barnmat för att hålla vikten för ett tag sen så du har bra sällskap ;)


  Linn74 skrev 2009-04-26 09:23:03 följande:
  Jag har gått ner 3,5 kg sedan februari. Mitt mål är -2 kg till tills den 16 maj, vilket bara är 3 veckor bort... Men jag är faktiskt jättenöjd även om jag inte skulle lyckas.Jag har lyckats genom att ändra mitt "mat-tänk" och vänja mig vid att äta mindre, innan kunde jag känna mig hyfast mätt men inte "nöjd" om jag inte åt en viss mängd.Mitt hemliga knep (som jag inte vågat berätta för någon innan med risk för att bli utskrattad) är att jag istället för vanlig lunch äter barnmat till lunch med 2 knäckebrödskivor till. Färdiga portioner, helt utan risk att "ta om".Vidare äter jag numera 1 smörgås till frukost istället för 2 och 2 knäckemackor på kvällen istället för 2 smörgåsar - samt att jag dricker MYCKET vatten; 2-3 liter per dag. Blir jag hungrig fyller jag på med frukt. Jag har under tiden unnat mig mycket, vilket har lett till att det ibland blivit ett halvt steg tillbaka. Men det tror jag man måste för att orka med alla andra "uppoffringar". Dessutom är jag en liten småätare och stoppar gärna i mig en skiva ost eller en chokladbit då och då... Lycka till!
 • Linn74
  Äldre 27 Apr 08:44
  #44

  Haha... Kändisar?? På riktigt??

  Jaja det är ju inte så dumt när man hittat sina favoriter... Och en hög salt och peppar på så blir det faktiskt riktigt gott


  emersson skrev 2009-04-27 08:26:13 följande:
  barnmat är ju dessutom gott, tycker jag iaf :) läste att "kändisar" oxå äter barnmat för att hålla vikten för ett tag sen så du har bra sällskap ;)
 • När2bl­ir1
  Äldre 27 Apr 08:49
  #45

  Jag är gravid och gifter mig ca8 veckor efter förlossningen om bebis kommer i tid. Behöver alla tips man kan få med.
  Har ca 10-15kg jag vill bli av med och eftersom jag kommer att amma så blir det inga mirakelkurer här utan GI med liite kolhydrater och massa promenader. Detta blir familjens 5 barn så det är väl det jag kommer att ha tid med...hoppas jag!!

 • lillab­ruden
  Äldre 28 Apr 10:21
  #46

  jag frossade igår var bara tvungen!! china mat....så det är bara att börja om idag!! Måste skaffa mig en våg också....

  Vissa har ju så att en dag i veckan äter dem vad dem vill, har ni testat det? Funkar det verkligen? (man kan ju hoppas )

 • Linn74
  Äldre 28 Apr 10:39
  #47

  Ja om det går trögt med viktminskningen så har jag märkt att den får en "boost" om man äter lite extra en dag. Däremot går man ju först upp. Det är som ett steg bakåt och sedan två framåt.

  Har hört talas om "proffsbantare" som har en s.k "ätardag" i veckan. Det är dock inga frosserier det rör sig om... (tyvärr)


  lillabruden skrev 2009-04-28 10:21:45 följande:
  jag frossade igår var bara tvungen!! china mat....så det är bara att börja om idag!! Måste skaffa mig en våg också....Vissa har ju så att en dag i veckan äter dem vad dem vill, har ni testat det? Funkar det verkligen? (man kan ju hoppas )
 • rosaro­sen1
  Äldre 28 Apr 11:17
  #48

  Hej hej,

  Här är en som oxå vill gå ner en del. Jag har idag exakt 3 månader till bröllopet och det går segt med viktnedgången. Springer ca 6 dagar i veckan, styrketränar en gång i veckan och det känns toppen. har verkligen lagt om min kost, jag har tappat mycket på rumpan o låren, men ack, magen är ju så jävla tradig!!

  Ni är jätteduktiga tjejer, kämpa på!!

 • Petron­ella01
  Äldre 28 Apr 11:32
  #49

  Modifast på apoteket är bland de godaste *drickorna* jag har testat...Mycket bättre än Alevos....+ alla andra jag har testat...*har testat de flesta *
  Köper man 3 förpackningar så får man de 50 kr billigare...
  Testa!

 • Petron­ella01
  Äldre 28 Apr 11:33
  #50

  En tjej jag känner bytta ut frukost och lunch under 2 månaders tid och åt kvällsmat hemma med familjen på kvällen. Hon gick ner 9 kr...Bra jobbat...

Svar på tråden 10 kg på 8 veckor? Någon mer som har samma korta framförhållning?