• rosarosen1

    10 kg på 8 veckor? Någon mer som har samma korta framförhållning?

    Hej hej,

    Här är en som oxå vill gå ner en del. Jag har idag exakt 3 månader till bröllopet och det går segt med viktnedgången. Springer ca 6 dagar i veckan, styrketränar en gång i veckan och det känns toppen. har verkligen lagt om min kost, jag har tappat mycket på rumpan o låren, men ack, magen är ju så jävla tradig!!

    Ni är jätteduktiga tjejer, kämpa på!!

  • rosarosen1

    Jag håller själv på att träna o hålla igen och ska beställa min klänning om ganska exakt en månad! Gifter mig den 28 juli så de flesta tycker jag är helt galen som väntar så länge. Men jag vet att jag får den en månad innan bröllopet. O händer ngt, så löser det sig ändå. Ska gifta mig utomlands i värmen, så jag kan alltid fixa nån annan klänning i så fall, helt ok med mig! Men i alla fall så tänkte jag som så att om jag mäter mig då om en månad, ska man beställa den storleken man är i då, eller ska man ta en mindre?? En vän till mig gjorde så och klänningen satt perfekt. Men man vet ju inte.


    Matina skrev 2009-04-28 23:45:49 följande:
    Hej!Halkade in på den här tråden o har en liten fråga: Hur gör ni med klänningen om ni går ner 10 kg? Det är ju flera storlekar o en klänning går väl inte att sys in hur mycket som helst(byst partiet måste väl också ändras osv)? Eller gör den det?/Nyfiken i en strut
  • rosarosen1

    när beställde du klänningen och när ska du gifta dig?
    Grattis till viktminskningen!!


    Tindragull skrev 2009-05-02 11:55:01 följande:
    Man beställer den en inch för liten över byst midja & höft och ser till att det är snörning i ryggen istället för knappar.Så gjorde jag! Från jag beställde min klänning till nu har jag minskat 7 cm i midjan, 5 runt bysten och 3 cm runt höften, men den sitter som en smäck tack vare snörningen!
  • rosarosen1

    Jag blir lite störd, jag minskar runt rumpa, lår o höfter. Men magen är fan helt orörd, den är fortfarande likadan. Någon som har det likadant?

  • rosarosen1

    jo jag antar det, hatar dock sit ups. Men det är väl det ända vi kan göra! Gör det en gång i veckan nu, antar att det är alllldeles för lite.

  • rosarosen1

    jo det är klart, men du har ju i alla fall graviditeterna att "skylla på". Jag har bara ätit för mycket o tränat för lite, damn me!!

  • rosarosen1

    tydligen är det magen som är allra svårast att bli av med, det är där man tappar minst. Boooooring....

  • rosarosen1

    Oj, det är ju jättebra! Va roligt för dig! Klart att det går, men jag står o glor på mig själv i spegeln ett par gånger varje dag, suck.

  • rosarosen1

    ack ja, det där att stå emot godis...suck...långa raska promenader är bra. jag har inget godis hemma, det funkar bäst så. Som tur är, är min m2b inte alls godis människa så det är jättebra.

  • rosarosen1

    jag blev galen när jag upptäckte att ICA börjat sälja M&M. De är som en drog för mig...

  • rosarosen1

    åh glass, Ben & Jerrys... :)

    Förresten, har inte hängt med så länge här, när gifter ni er?

  • rosarosen1

    28 juli 2009!

    snart dags att ta kvällsjoggingturen. Sen en tur med vovven. Blir igenomsnitt 18000 steg på stegräknaren de dagar jag springer utöver övrig "motion" under dagen. Känns ganska så hyfsat! Men man måste ju lägga på rundan, ändra den osv, annars så vänjer ju sig kroppen efter ett tag och då händer nada. Sista biten är alltid hemsk, försöker verkligen inte tänka på hur trött jag är. Men det är svårt. Det blir liksom att man försöker sjunga med (låten som man har i öronen) eller typ..titta där vilket fint hus...undrar vad vi ska äta imorgon...hmm undrar om det är ngt på tv...Helt galet, men jag kan inte tänka att jag är dödstrött för då blir det ju givetvis ännu jobbigare!

  • rosarosen1

    Kämpa på så blir det -5!!! Lycka till!!


    Fanasis skrev 2009-05-08 13:58:30 följande:
    Tre veckor kvar till bröllopet och fem kilo till idealviktem.. Tre kilo till nöjdvikt... :oD..Detta ska nog gå!!! :OD
  • rosarosen1

    Alla tjejer - ni är SÅÅÅ duktiga!! Kämpa på brudar!!

  • rosarosen1

    nu har jag gått ner 11,7 kg från mitten på januari ungefär. Jag tycker inte det syns ett skit, förutom över höfter o rumpan. Men många i min omgivning kommenterar det, och det är roligt. Men ännu roligare hade det varit ifall jag känt mig tunnare! jag mår bättre, absolut, piggare, sundare, men käner mig fortfarande FET.

  • rosarosen1

    Variera din motion lite, kan du springa nån gång istället för att gå så är det bra. Träna på gym? Variera dina promenadstråk oxå. Ät sunt, men tveka inte att en dag i veckan äta extra gott. Variera även det sunda, inte samma saker om och om varje dag. Lycka till!
    och du, ställ dig inte på vågen varje dag...


    Venus08 skrev 2009-05-13 13:02:51 följande:
    Skulle nödvändigtvis behöva råd och tips ifrån er.Jag har 5kg (gravidkilon) kvar som jag absolut skulle vilja bli av med innan mitt bröllop den 29 augusti. Försöker promenera i rask takt ca 3-4 ggr/vecka (8 km). Men vågen står still och det verkar vara envisa 5 kg som tycks vilja stanna kvar, trots att jag även äter sunt.Vad skall jag göra för att slippa dessa kilon? Vad är ert hemliga knep? Funderar på Cambridgekuren...men har ingen större lust att svälta...
Svar på tråden 10 kg på 8 veckor? Någon mer som har samma korta framförhållning?