• När2blir1

    10 kg på 8 veckor? Någon mer som har samma korta framförhållning?

    Jag är gravid och gifter mig ca8 veckor efter förlossningen om bebis kommer i tid. Behöver alla tips man kan få med.
    Har ca 10-15kg jag vill bli av med och eftersom jag kommer att amma så blir det inga mirakelkurer här utan GI med liite kolhydrater och massa promenader. Detta blir familjens 5 barn så det är väl det jag kommer att ha tid med...hoppas jag!!

  • När2blir1
    Hemlig2009 skrev 2009-04-29 11:25:24 följande:
    Jag beställde helt enkelt klänningen i en storlek för liten. Har använt mig av först GI (-4 kg) och sedan Cambridge (-6 kg) så när jag i fredags skulle ha provning av klänningen så måste den sys in. Vilken känsla! Så kämpa på alla blivande brudar!
    Hur länge körde du av varje grej?
  • När2blir1

    Har en fråga.. en svår men tänkte bara kolla om det är någon som kan hjälpa mig med dessa funderingar.

    Jag är som sagt höggravid och ska ha barn om ca4 veckor. Och sedan har jag ca 8 veckor på mig att gå ner lite och hitta min klänning!! Så jag undrar om jag ska Beställa en med de mått jag hade innan.. ungefär och hoppas på det bästa. Eller vänta till efter och boka en klänning efter mina mått jag har då och hoppas att jag ite går ner alldeles för mkt? Men då kanske jag inte hinner få min klänning i tid tänker jag..

    Jag vet.. hlet omöjlig fråga att svara på kanske.. men jag tycker att det är så svårt!

  • När2blir1

    Tack för svar!! Jag har sett en midjekorsett.. alltså bara sån man har runt midjan som jag ska köpa. Den ska vara bra säger de i affären så jag litar på de.
    När det gäller korsettsnöring i klänningen.. ska man då välja en lite mindre storlek eller den man har?
    Jag tror det blir att jag beställer klänning efter bebis har kommit.. men jag känner sån panik bara.. vill ju ha det klart.

  • När2blir1
    Pentan skrev 2009-06-04 18:16:08 följande:
    Jag fixade -22 kg på 9 veckor!!Har nu ca 10-15 kg kvar att ta på 10 veckor. Det ska gå!!www.nogg.se/minresa
    HUR?????? Jag vill med klara av det!!

    Jag ska gifta mig den 8 augusti och jag fick en pojk för 3 veckor sedan.. nu behöver jag gå ner minst 7kilo iaf så jag kommer ner till det som jag var innan jag blev gravid. Det är 7-8 veckor till den 8 augusti.. jag måste klara av att gå ner i vikt!!!
    Idag har jag felat och ätit massa kakor och skit.. var på kalas idag.. kunde inte stå emot.. känner mig tjockast i hela sverige just nu..
Svar på tråden 10 kg på 8 veckor? Någon mer som har samma korta framförhållning?