• Fanasi­s
  Äldre 24 Mar 11:00
  21135 visningar
  131 svar
  131
  21135

  10 kg på 8 veckor? Någon mer som har samma korta framförhållning?

  Våjjne!! Vart tog tiden vägen. Helt plötsligt inser jag att det är två månader kvar tills bröllop. Nu ska jag på allvar satsa på en viktnedgång. Bröllopet är i slutet på maj och om ca 8 veckor så ska jag prova bröllopsklänningen för sista förändringarna..

  För mig är det mer motion, lite GI, mindre portioner som är melodin (alltså inga mirakelkurer). Skulle vara kul om det finns fler med samma mål på samma korta tid och se om vi kan fixa det.

 • Svar på tråden 10 kg på 8 veckor? Någon mer som har samma korta framförhållning?
 • lillap­uh
  Äldre 20 Apr 06:24
  #21

  Jag har gått ner 10 kg sen december nu, så på 8 veckor kan det bli tight och inte så bra för kroppen att gå ner så mkt som du vill, men några kilo kan man bra få bort på den tiden! 1 kg per vecka är en bra måttstock så 8 kg max borde vara ditt mål då... Satsa på en kort diet i början för attt komma igång, jag körde på en en veckas kostplan i början och fick bort 4 kg första veckan med den!! Finns i "I Form" tidningen från slutet av år 2008, gick ut på att äta avokado, nötter, lax och andra sådana råvaror som innehåller nyttiga fetter... sedan kan man tänka på att byta ut vissa livsmedel, t.ex. sockrad jogurt till naturell jogurt med frusna bär, bröd till frukost mot gröt, godis o annat sött mot frukt, ljust bröd mot mörkt bröd, lämna bort all alkohol osv osv... Plus motion 3 ggr per vecka är inte att förglömma! Lycka till! ;)

 • MulleN­uh
  Äldre 20 Apr 06:50
  #22

  Hej hopp.. Jag tror inte riktigt att en GI tar bort SÅÅÅ mycket vikt på så kort tid.
  Alla vet ju att det inte är nyttigt att gå ner så snabbt.. Men jag gjorde det med hjälp av Nutrilett. Jag har svårt att tro att annat sätt funkar...

  Jag skulle behöva gå ner 3 kilo till kanske.. Men idag ska jag på sista provning av min klänning så jag tror inte jag lyckas gå ner dessa kilon tills kl 16 idag!!

 • Pentan
  Äldre 20 Apr 08:42
  #23

  9 veckor minus 22 kg - det fixade jag med cambridgesopporna!! www.nogg.se/minresa lycka till!!

 • mrshol­m
  Äldre 20 Apr 09:24
  #24

  Jag fick en liten son i oktober å trodde i min vildaste fantasi att allt skulle rinna av mej lika lätt som det gjort efter mina två tidigare barn. Ack så fel jag hade... Han helammas även eftersom han fick allergi när vi började med smakportioner. Jag kan alltså inte köra några dieter...PANIK!!!

  Har börjat med viktklubb på nätet. Det funkar riktigt bra. Du får recept, handlingslistor osv...Du kan skriva in det du ätit om du inte följt den meny som finns och det räknas ut hur många kalorier det innehöll. På så vis har jag lärt mej vad som innehåller få kalorier och att ja har koll varje dag hur stort intag jag har. Har man ätit lite extra finns en tabell för hur mycket träning som behövs. Kanon bra!!!

 • lillab­ruden
  Äldre 20 Apr 13:34
  #25

  kan det vara så att man kanske går ner lite extra om man inte focuserar så mycket på det? Min blivande svärmor sa att alla går ner i vikt inför bröllopet pga allt spring hit o dit och stressen.... Om man passar maten och har det i rutin, och sedan lägger focus på annat kanske man går ner några kilon...eller?

 • lillab­ruden
  Äldre 20 Apr 13:35
  #26

  men så vill jag bara säga att alla är fina oavsett vikt (helt ärligt min åsikt!) men man vill väl gå ner i vikt för att det trots allt är bilder som inte går att göra om, en dag som aldrig går i repris....vi har alla ett ideal som man vill vara den dagen....
  (som svar på varför man vill gå ner...)

 • Carro 1963
  Äldre 20 Apr 14:02
  #27

  den sanna och enda riktiga dieten som fungerar snabbt som ögat är ATKINS! och det är inte bara fett som många oinvigda tror - nix - grönsaker och kött - och man blir pigg och glad och aldrig hungrig

  Lycka till!

 • hamåsa
  Äldre 21 Apr 16:04
  #28

  Jag gick ner 20 kilo på 8 veckor med Xtravaganza. Också påsar och sjukt tråkigt bitvis, men fungerade gjorde det absolut. Annars tror jag på LCHF (Low Carb High Fat) eftersom jag inte klarar av någon form av kolhydrater utan att överäta! Lycka till alla hjältar där ute! =)

 • lillab­ruden
  Äldre 21 Apr 17:31
  #29

  hur går det för er?

  Själv så börjar jag komma in i rutinen med mina Noka shakes. Jag tycker dem är goda med vilket gör att man kan bli lite sugen inför 'maten'
  Sen har jag Nutrilett bars när jag vill tugga något.....bara toffee som var god tyckte jag... Har ni provat nån god?

 • Tesshj­ärtaFr­ed
  Äldre 21 Apr 21:47
  #30

  Jag tycker att Alevos bars är helt ok, iaf den som är blåbär youghurt. Annars kan jag rekommendera deras shake med smak apelsin banan och naturdiets smoothies med äpple/rabarber och päron/kiwi. De andra smakerna är inte så goda.
  Men de är dyra, nästan 30 spänn för en.

Svar på tråden 10 kg på 8 veckor? Någon mer som har samma korta framförhållning?