• Fanasis

  10 kg på 8 veckor? Någon mer som har samma korta framförhållning?

  Våjjne!! Vart tog tiden vägen. Helt plötsligt inser jag att det är två månader kvar tills bröllop. Nu ska jag på allvar satsa på en viktnedgång. Bröllopet är i slutet på maj och om ca 8 veckor så ska jag prova bröllopsklänningen för sista förändringarna..

  För mig är det mer motion, lite GI, mindre portioner som är melodin (alltså inga mirakelkurer). Skulle vara kul om det finns fler med samma mål på samma korta tid och se om vi kan fixa det.

 • Svar på tråden 10 kg på 8 veckor? Någon mer som har samma korta framförhållning?
 • När2blir1

  Har en fråga.. en svår men tänkte bara kolla om det är någon som kan hjälpa mig med dessa funderingar.

  Jag är som sagt höggravid och ska ha barn om ca4 veckor. Och sedan har jag ca 8 veckor på mig att gå ner lite och hitta min klänning!! Så jag undrar om jag ska Beställa en med de mått jag hade innan.. ungefär och hoppas på det bästa. Eller vänta till efter och boka en klänning efter mina mått jag har då och hoppas att jag ite går ner alldeles för mkt? Men då kanske jag inte hinner få min klänning i tid tänker jag..

  Jag vet.. hlet omöjlig fråga att svara på kanske.. men jag tycker att det är så svårt!

 • Sobeit

   


  När2blir1 skrev 2009-04-29 14:58:51 följande:
  Har en fråga.. en svår men tänkte bara kolla om det är någon som kan hjälpa mig med dessa funderingar.Jag är som sagt höggravid och ska ha barn om ca4 veckor. Och sedan har jag ca 8 veckor på mig att gå ner lite och hitta min klänning!! Så jag undrar om jag ska Beställa en med de mått jag hade innan.. ungefär och hoppas på det bästa. Eller vänta till efter och boka en klänning efter mina mått jag har då och hoppas att jag ite går ner alldeles för mkt? Men då kanske jag inte hinner få min klänning i tid tänker jag..Jag vet.. hlet omöjlig fråga att svara på kanske.. men jag tycker att det är så svårt!

  Jag har själv 3 barn och kan säga hur jag skulle ha gjort i din situation. Jag skulle ha köpt en kosett och tagit d emått jag hade med den korsetten och sedan beställt en klänning med de måtten. Men gjort det först när barnet fötts. Och personloigen hade jag satsat på en klänning med empir-skärning. Lycka till!

 • Sonja68

  Hmm... vi är ju alla så olika.
  Jag blev inte mitt "forna jag" efter mina båda graviditeter förrän ungefär 1/2 år senare.
  Jag skulle nog vänta och ta mått lite senare efter förlossningen.
  Lycka till både med Bebbe och Bröllop!

 • Sobeit

  Jag kankse ska förklar avad jag menar med korsett. Inte nu en supersnörd sak utan mer en gördel. Efter mina barn så har det nämligen anlänt en debmage tills de varit ca 4 veckor och den är betydligt roligare när man kunnat hålla sladdret på plats. Sedan har magens form inte varit tillbaka förrän runt 6 månader.

 • Hemlig2009

  GI började jag med efter nyår och gick ner ca 0,5 kg i veckan under två månader, sedan stod jag still i en månad så i början på april satte jag igång emd Cambridge. Har gått ner 6 kg på 4 veckor. Har ätit ren kur i två veckor, sen uppehåll i ett par dagar (påskhelgen) och sedan nu två veckor till. Ska äta i helgen då vi får besök, sedan är det ren kur igen på måndag en vecka för att sedan trappa upp (enligt instruktioner så man inte går upp allt igen).


  När2blir1 skrev 2009-04-29 14:53:52 följande:
  Hur länge körde du av varje grej?
 • MilosMamma

  en klänning med korsettsnörning är ju flera storlekar, de e ju bra =)

 • När2blir1

  Tack för svar!! Jag har sett en midjekorsett.. alltså bara sån man har runt midjan som jag ska köpa. Den ska vara bra säger de i affären så jag litar på de.
  När det gäller korsettsnöring i klänningen.. ska man då välja en lite mindre storlek eller den man har?
  Jag tror det blir att jag beställer klänning efter bebis har kommit.. men jag känner sån panik bara.. vill ju ha det klart.

 • Sobeit

   


  När2blir1 skrev 2009-04-29 16:19:19 följande:
  Tack för svar!! Jag har sett en midjekorsett.. alltså bara sån man har runt midjan som jag ska köpa. Den ska vara bra säger de i affären så jag litar på de. När det gäller korsettsnöring i klänningen.. ska man då välja en lite mindre storlek eller den man har?Jag tror det blir att jag beställer klänning efter bebis har kommit.. men jag känner sån panik bara.. vill ju ha det klart.

  Välj den storlek som du har. Med gördeln. För om kroppen minksar sedan så kan du snöra åt den mer. men om du beställer en mindre klänning och om kilona envist stannar kvar så blir det svårt att ha klänningen.

 • Tindragull

  Man beställer den en inch för liten över byst midja & höft och ser till att det är snörning i ryggen istället för knappar.
  Så gjorde jag!
  Från jag beställde min klänning till nu har jag minskat 7 cm i midjan, 5 runt bysten och 3 cm runt höften, men den sitter som en smäck tack vare snörningen!


  Matina skrev 2009-04-28 23:45:49 följande:
  Hej!Halkade in på den här tråden o har en liten fråga: Hur gör ni med klänningen om ni går ner 10 kg? Det är ju flera storlekar o en klänning går väl inte att sys in hur mycket som helst(byst partiet måste väl också ändras osv)? Eller gör den det?/Nyfiken i en strut
 • rosarosen1

  när beställde du klänningen och när ska du gifta dig?
  Grattis till viktminskningen!!


  Tindragull skrev 2009-05-02 11:55:01 följande:
  Man beställer den en inch för liten över byst midja & höft och ser till att det är snörning i ryggen istället för knappar.Så gjorde jag! Från jag beställde min klänning till nu har jag minskat 7 cm i midjan, 5 runt bysten och 3 cm runt höften, men den sitter som en smäck tack vare snörningen!
Svar på tråden 10 kg på 8 veckor? Någon mer som har samma korta framförhållning?