• Fanasi­s
  Äldre 24 Mar 11:00
  21116 visningar
  131 svar
  131
  21116

  10 kg på 8 veckor? Någon mer som har samma korta framförhållning?

  Våjjne!! Vart tog tiden vägen. Helt plötsligt inser jag att det är två månader kvar tills bröllop. Nu ska jag på allvar satsa på en viktnedgång. Bröllopet är i slutet på maj och om ca 8 veckor så ska jag prova bröllopsklänningen för sista förändringarna..

  För mig är det mer motion, lite GI, mindre portioner som är melodin (alltså inga mirakelkurer). Skulle vara kul om det finns fler med samma mål på samma korta tid och se om vi kan fixa det.

 • Svar på tråden 10 kg på 8 veckor? Någon mer som har samma korta framförhållning?
 • lillab­ruden
  Äldre 28 Apr 21:04
  #51

  men åt hon ingen frukost o lunch, eller du menar att hon åt modifast dem 2målen?
  För frukost är viktigt!!

  Jag står vid Noka, tycker dem är goda och jag har gjort glass på dem också


  Petronella01 skrev 2009-04-28 11:33:04 följande:
  En tjej jag känner bytta ut frukost och lunch under 2 månaders tid och åt kvällsmat hemma med familjen på kvällen. Hon gick ner 9 kr...Bra jobbat...
 • Fanasi­s
  Äldre 28 Apr 21:06
  #52

  Jag har bara tre kilo minus från starten.. MEN, jag tränar 5 dagar i veckan (det är nytt sedan ett par veckor tillbaka), så jag tror och hoppas att bristen på viktminskning påverkas av detta. Jag kämpar på i alla fall...

  Men det är skrääääp att vara flera dagar på tjänstresa när man ska dieta och alla andra äter mycket och gott..*suckar*

 • Matina
  Äldre 28 Apr 23:45
  #53

  Hej!
  Halkade in på den här tråden o har en liten fråga: Hur gör ni med klänningen om ni går ner 10 kg? Det är ju flera storlekar o en klänning går väl inte att sys in hur mycket som helst(byst partiet måste väl också ändras osv)? Eller gör den det?
  /Nyfiken i en strut

 • Petron­ella01
  Äldre 29 Apr 08:44
  #54
  lillabruden skrev 2009-04-28 21:04:31 följande:
  men åt hon ingen frukost o lunch, eller du menar att hon åt modifast dem 2målen?För frukost är viktigt!!Jag står vid Noka, tycker dem är goda och jag har gjort glass på dem också
  Skrev lite luddigt Hon bytty ut frukost och lunch mot modifast....menar jag så klart *Ler*
 • rosaro­sen1
  Äldre 29 Apr 10:52
  #55

  Jag håller själv på att träna o hålla igen och ska beställa min klänning om ganska exakt en månad! Gifter mig den 28 juli så de flesta tycker jag är helt galen som väntar så länge. Men jag vet att jag får den en månad innan bröllopet. O händer ngt, så löser det sig ändå. Ska gifta mig utomlands i värmen, så jag kan alltid fixa nån annan klänning i så fall, helt ok med mig! Men i alla fall så tänkte jag som så att om jag mäter mig då om en månad, ska man beställa den storleken man är i då, eller ska man ta en mindre?? En vän till mig gjorde så och klänningen satt perfekt. Men man vet ju inte.


  Matina skrev 2009-04-28 23:45:49 följande:
  Hej!Halkade in på den här tråden o har en liten fråga: Hur gör ni med klänningen om ni går ner 10 kg? Det är ju flera storlekar o en klänning går väl inte att sys in hur mycket som helst(byst partiet måste väl också ändras osv)? Eller gör den det?/Nyfiken i en strut
 • Hemlig­2009
  Äldre 29 Apr 11:25
  #56

  Jag beställde helt enkelt klänningen i en storlek för liten. Har använt mig av först GI (-4 kg) och sedan Cambridge (-6 kg) så när jag i fredags skulle ha provning av klänningen så måste den sys in.

  Vilken känsla! Så kämpa på alla blivande brudar!

 • Sonja6­8
  Äldre 29 Apr 11:31
  #57

  Jag var exakt på måttet när jag beställde min klänning. De rådde mig att gå upp i storlek, men jag struntade i dem, eftersom jag visste att min m2b var på diet och jag åt samma mat och höll koll på points osv. NÄr klänningen kom var den liiite stor bara. Men innan det var dags för bröllop hade jag gått ner ytterligare (stress förmodligen) och min kompis sydde in den i midjan och på sidan vid bysten.

  Jag bytte ibland ut lunchen mot Naturdiets shake och ett par frukter. Om jag t.ex. visste att vi var bortbjudna på kvällen eller skulle ha "brakmiddag". Men då såg jag till att äta stadig frukost. Vilket jag iofs alltid gör.

 • Sobeit
  Äldre 29 Apr 11:34
  #58

   


  Matina skrev 2009-04-28 23:45:49 följande:
  Hej!Halkade in på den här tråden o har en liten fråga: Hur gör ni med klänningen om ni går ner 10 kg? Det är ju flera storlekar o en klänning går väl inte att sys in hur mycket som helst(byst partiet måste väl också ändras osv)? Eller gör den det?/Nyfiken i en strut

  Jag köpte min klännig i höstas och har nu lämnat in den för insömnad. Har gått ner 7,5 kg. Min klänning har korsettsnörning i ryggen och det tror jag gör det lättare att sy in den. Nu äter jag som vanligt, emn med vårvärmen så blir det trädgårsarbete så jag har bett om en ny provning av klänning i slutet av maj med det rätta underkläderna så vi får se hur mycket mer som måste läggas in.

 • Linn74
  Äldre 29 Apr 12:15
  #59

  Min klänning har också korsettsnörning. Den var dessutom på gränsen till för trång innan (gå upp en stl. var inget alternativ, då hade den blivit för stor), så den kommer bara sitta bättre nu

 • När2bl­ir1
  Äldre 29 Apr 14:53
  #60
  Hemlig2009 skrev 2009-04-29 11:25:24 följande:
  Jag beställde helt enkelt klänningen i en storlek för liten. Har använt mig av först GI (-4 kg) och sedan Cambridge (-6 kg) så när jag i fredags skulle ha provning av klänningen så måste den sys in. Vilken känsla! Så kämpa på alla blivande brudar!
  Hur länge körde du av varje grej?
Svar på tråden 10 kg på 8 veckor? Någon mer som har samma korta framförhållning?