• Fanasi­s
  Äldre 24 Mar 11:00
  21873 visningar
  131 svar
  131
  21873

  10 kg på 8 veckor? Någon mer som har samma korta framförhållning?

  Våjjne!! Vart tog tiden vägen. Helt plötsligt inser jag att det är två månader kvar tills bröllop. Nu ska jag på allvar satsa på en viktnedgång. Bröllopet är i slutet på maj och om ca 8 veckor så ska jag prova bröllopsklänningen för sista förändringarna..

  För mig är det mer motion, lite GI, mindre portioner som är melodin (alltså inga mirakelkurer). Skulle vara kul om det finns fler med samma mål på samma korta tid och se om vi kan fixa det.

 • Svar på tråden 10 kg på 8 veckor? Någon mer som har samma korta framförhållning?
 • rosaro­sen1
  Äldre 4 May 16:04
  #91

  jag blev galen när jag upptäckte att ICA börjat sälja M&M. De är som en drog för mig...

 • Sobeit
  Äldre 4 May 16:20
  #92

  Min favvobutik just nu är ICA Maxi för där är godiset "dolt" vid kassan. Det är liksom glasshyllan för och jag är inte så tokig i glass. Plus att det sällan är godis vid snabbkassorna, som jag brukar betala vid. hihi Tacka vet jag självscanningen .....

 • rosaro­sen1
  Äldre 4 May 16:31
  #93

  åh glass, Ben & Jerrys... :)

  Förresten, har inte hängt med så länge här, när gifter ni er?

 • Sobeit
  Äldre 4 May 18:22
  #94

  Vi gifter oss den 11/7-2009. Ni då?

 • rosaro­sen1
  Äldre 4 May 20:00
  #95

  28 juli 2009!

  snart dags att ta kvällsjoggingturen. Sen en tur med vovven. Blir igenomsnitt 18000 steg på stegräknaren de dagar jag springer utöver övrig "motion" under dagen. Känns ganska så hyfsat! Men man måste ju lägga på rundan, ändra den osv, annars så vänjer ju sig kroppen efter ett tag och då händer nada. Sista biten är alltid hemsk, försöker verkligen inte tänka på hur trött jag är. Men det är svårt. Det blir liksom att man försöker sjunga med (låten som man har i öronen) eller typ..titta där vilket fint hus...undrar vad vi ska äta imorgon...hmm undrar om det är ngt på tv...Helt galet, men jag kan inte tänka att jag är dödstrött för då blir det ju givetvis ännu jobbigare!

 • Tesshj­ärtaFr­ed
  Äldre 5 May 11:39
  #96

  Usch, det gick inte alls bra på VV. Hade bara gått ner 0,1 på två veckor. Visst, det var inte upp, men ändå. Jag blir så omotiverad när det går dåligt, då vill jag bara skita i allt. Är så sugen på godis och kakor och onyttig mat hela tiden. Men mest för att jag inte får. Jag är som ett litet barn...

 • Plummi­s83
  Äldre 5 May 15:11
  #97

  Sen förra tisdagen har jag gått ner 2 kg, kör med nutrilett just nu men äter en ordentligt måltid om dagen plus massa frukt å grönsaker!
  Dock har jag inte kunnat tränat så mkt på länge pga tidsbrist men det blir promenader med hundarna och aktiv i stallet!!

 • Fanasi­s
  Äldre 8 May 13:58
  #98

  Tre veckor kvar till bröllopet och fem kilo till idealviktem.. Tre kilo till nöjdvikt... :oD..

  Detta ska nog gå!!! :OD

 • rosaro­sen1
  Äldre 8 May 14:10
  #99

  Kämpa på så blir det -5!!! Lycka till!!


  Fanasis skrev 2009-05-08 13:58:30 följande:
  Tre veckor kvar till bröllopet och fem kilo till idealviktem.. Tre kilo till nöjdvikt... :oD..Detta ska nog gå!!! :OD
 • Sommar 2010
  Äldre 8 May 19:50

  Hej! Är ny på denna tråd och har nu bestämt mig för att ta upp kampen med de fem extra kilona som smugit sig på det sista året.

  Jag är urkass på att hålla mig ifrån godsaker så jag lyckas inte leva efter detta, men vill ändå dela med mig av en bra sak någon sa till mig en gång när vi stod framför en efterrättsbuffé. Han sa "Jag tycker alldeles för mycket om min kropp för att vilja utsätta den för alla dessa godsaker. Visserligen är de goda, men jag vet att jag mår bättre utan så därför avstår jag".

  Som sagt, jag har svårt att avstå ändå, men stannar ibland upp för att tänka på varför jag äter en massa sött hela tiden. Ibland får man unna sig, men ibland är det mest av gammal vana man äter och jag vet att det inte är bra för mig. Mycket sitter nog i huvudet och i på smaklökarna.

  Det peppar mig att läsa här så nu är jag med er!

Svar på tråden 10 kg på 8 veckor? Någon mer som har samma korta framförhållning?