• Sommar 2010
  Äldre 8 May 19:50
  22450 visningar
  131 svar
  131
  22450

  10 kg på 8 veckor? Någon mer som har samma korta framförhållning?

  Hej! Är ny på denna tråd och har nu bestämt mig för att ta upp kampen med de fem extra kilona som smugit sig på det sista året.

  Jag är urkass på att hålla mig ifrån godsaker så jag lyckas inte leva efter detta, men vill ändå dela med mig av en bra sak någon sa till mig en gång när vi stod framför en efterrättsbuffé. Han sa "Jag tycker alldeles för mycket om min kropp för att vilja utsätta den för alla dessa godsaker. Visserligen är de goda, men jag vet att jag mår bättre utan så därför avstår jag".

  Som sagt, jag har svårt att avstå ändå, men stannar ibland upp för att tänka på varför jag äter en massa sött hela tiden. Ibland får man unna sig, men ibland är det mest av gammal vana man äter och jag vet att det inte är bra för mig. Mycket sitter nog i huvudet och i på smaklökarna.

  Det peppar mig att läsa här så nu är jag med er!

 • Sommar 2010
  Äldre 8 May 19:52

  "Jag tycker alldeles för mycket om min kropp för att vilja utsätta den för alla dessa godsaker. Visserligen är de goda, men jag vet att jag mår bättre utan så därför avstår jag".

  Han uttryckte sig förvisso på ett mindre angenämt och artigt sätt (mot värdinnan som bakat massa gott), men andemeningen var detta.

Svar på tråden 10 kg på 8 veckor? Någon mer som har samma korta framförhållning?