• Fanasis

  10 kg på 8 veckor? Någon mer som har samma korta framförhållning?

  Våjjne!! Vart tog tiden vägen. Helt plötsligt inser jag att det är två månader kvar tills bröllop. Nu ska jag på allvar satsa på en viktnedgång. Bröllopet är i slutet på maj och om ca 8 veckor så ska jag prova bröllopsklänningen för sista förändringarna..

  För mig är det mer motion, lite GI, mindre portioner som är melodin (alltså inga mirakelkurer). Skulle vara kul om det finns fler med samma mål på samma korta tid och se om vi kan fixa det.

 • Svar på tråden 10 kg på 8 veckor? Någon mer som har samma korta framförhållning?
 • Fanasis

  Tack snälla.. jag behöver verkligen ALL inspiration.. Jag ska teckna ett månadskort och träna minst fem pass i veckan under resterande veckor.. NU gäller det!!!

 • 090208

  OT:

  Varfor vill man sa desperat ga ner i vikt till sitt brollop?? Om man har en anings overvikt borde man val ha tranat bort det for langesen for det ar ju inte bra for kroppen.
  Och om man inte ar overviktig sa behover man ju helt enkelt inte ga ner i vikt. Eller??

  Men forstar ju att, om man ar lite storre, det kan vara lattare att kampa med viktminskning om man har en dromklanning som mal och motivation.

  Hoppas ingen blir putt nu, vill inte braka...

 • Äntligen är det min tur

  Vet du .... det där är att va okänslig för de stackare som kämpar livet av sig för att få va så fin man bara kan. Du har aldrig haft problem med vikten va?????? Tips till dig är att inte hålla på så. Det är NOG jobbigt när man inte är nöjd.

  Kämpa på ni brudar. Ett jättebra mål att komma i klänningen!!! Jag gjorde så också Lycka till.

  Jag kämpar också just nu för några kilo till neråt.


  090208 skrev 2009-04-17 17:13:38 följande:
  OT:Varfor vill man sa desperat ga ner i vikt till sitt brollop?? Om man har en anings overvikt borde man val ha tranat bort det for langesen for det ar ju inte bra for kroppen.Och om man inte ar overviktig sa behover man ju helt enkelt inte ga ner i vikt. Eller??Men forstar ju att, om man ar lite storre, det kan vara lattare att kampa med viktminskning om man har en dromklanning som mal och motivation.Hoppas ingen blir putt nu, vill inte braka...
 • Fanasis

  Hmm.. jag kan inte påstå att jag blir putt precis, utan snarare så tycker jag att det är lite naivt att ens göra den typen av inlägg. Vad var syftet egentligen?? Det säger mer om den som kommenterar än om oss som försöker gå ner i vikt.

  Precis som du själv inser så är övervikt inte nyttigt. Och att vara extra fin kan vara en tillräcklig motivator för många.

  Att skriva att man borde ha tränat bort den för länge sedan... Vet du ens hur länge vi har haft våra övervikter? Vad det kan ligga för orsaker bakom? Det kan finnas 100 olika anledningar, vissa människor är slappa, andra har precis född barn och andra kan ha trauman som har gjort att de har sökt sig till maten.

  Hoppas livet är snällt mot dig, men att du lever det så du får lite mer erfarenhet om andra människor och förståelse för att det du tror, tycker och tänker inte är en sanning.

  Lev väl :)

 • Snuttis2

  jag rekommenderar starkt en strikt GI om man vill gå ner och så lite träning på det :) fungerar utmärkt....

 • GiJa

  Har gått ner 11 kg på 5 veckor så du ska nog klara dig, själv har jag kört ren kur på Cambridgepåsar, det finns en länk här på BT som du kan följa. Lycka till!

 • lillabruden

  tjohej... jag hoppas att ingen blir sur på mig nu, men jag försöker bara gå ner 5kg....får jag hänga här ändå?
  Jag började 2veckor sedan men dieten Noka (sån pulver historia) och den är faktiskt god...men (för där finns ju alltid ett men) jag har inte kunnat gå på ordentligt utan haft en mat-måltid varje dag och 2 Noka måltider (istället för 3 Noka) Ingen aning om jag gått ner, men tror inte det iallfall...ska skaffa en våg som funkar..

  Men det känns som att varje dag man börjar så är det antingen att man ska iväg och grilla med kompisar, eller så är det middag hos svärisarna osv..... Hela vardagen verkar cirkulera kring mat....
  Hur gör ni??

 • TesshjärtaFred
  SnartfruLund skrev 2009-03-24 11:51:07 följande:
  Jag har 10 kilo som ska bort innan den 23 maj. Det blir kämpigt men måste gå. Jag har hållt på i ca 2 månader och gått ner 12 kg, men nu har jag stått still i mer än 2 veckor. Vi kan väl försöka peppa varandra för jag känner att min motivation börjar svika mig eftersom det inte händer något på vågen trots att jag kämpar hårt. Jag köt också med GI och motion
  Förstår att motivationen tryter, men du är grym som har gått ner 12 kg! Det är inte alls ovanligt att man hamnar i en viktplatå, dvs att det står helt still. Det man kan försöka göra är att lägga in ytterligare en växel på motionen, eller att äta lite annorlunda. Man hamnar på en platå eftersom kroppen vänjer sig.
  Lycka till!
  Själv ska jag försöka gå ner tolv kilo totalt, men har inte mitt bröllop förrän den 5 september, så jag har lite tid på mig. Går på viktväktarna och försöker motionera. Det har funkat förut.
 • Tindragull

  Varför man desperat vill gå ner i vikt till sitt bröllop? Det var väl den mest korkade fråga jag hört tror jag!
  Varför tar du inte en gammal skitig klänning på dig på ditt bröllop? Jo, för att du vill vara FIN den dagen kanske???
  Samma med vikten. Och det är en väldigt bra motiverare för de som försökt gå ner i vikt förut utan att lyckas så bra, eller haft dåligt med motivation...


  090208 skrev 2009-04-17 17:13:38 följande:
  OT:Varfor vill man sa desperat ga ner i vikt till sitt brollop?? Om man har en anings overvikt borde man val ha tranat bort det for langesen for det ar ju inte bra for kroppen.Och om man inte ar overviktig sa behover man ju helt enkelt inte ga ner i vikt. Eller??Men forstar ju att, om man ar lite storre, det kan vara lattare att kampa med viktminskning om man har en dromklanning som mal och motivation.Hoppas ingen blir putt nu, vill inte braka...
 • TesshjärtaFred
  Tindragull skrev 2009-04-19 23:46:26 följande:
  Varför man desperat vill gå ner i vikt till sitt bröllop? Det var väl den mest korkade fråga jag hört tror jag! Varför tar du inte en gammal skitig klänning på dig på ditt bröllop? Jo, för att du vill vara FIN den dagen kanske??? Samma med vikten. Och det är en väldigt bra motiverare för de som försökt gå ner i vikt förut utan att lyckas så bra, eller haft dåligt med motivation...
  Word up sister! kunde inte sagt det bättre själv!
Svar på tråden 10 kg på 8 veckor? Någon mer som har samma korta framförhållning?