• Fanasi­s
  Äldre 24 Mar 11:00
  22453 visningar
  131 svar
  131
  22453

  10 kg på 8 veckor? Någon mer som har samma korta framförhållning?

  Våjjne!! Vart tog tiden vägen. Helt plötsligt inser jag att det är två månader kvar tills bröllop. Nu ska jag på allvar satsa på en viktnedgång. Bröllopet är i slutet på maj och om ca 8 veckor så ska jag prova bröllopsklänningen för sista förändringarna..

  För mig är det mer motion, lite GI, mindre portioner som är melodin (alltså inga mirakelkurer). Skulle vara kul om det finns fler med samma mål på samma korta tid och se om vi kan fixa det.

 • Svar på tråden 10 kg på 8 veckor? Någon mer som har samma korta framförhållning?
 • Fanasi­s
  Äldre 12 Apr 00:29
  #8

  Har faktiskt klarat 1,5 kg!!! Från det att jag startade tråden.. och framför allt tack vare mer motion... :o)

 • Fanasi­s
  Äldre 16 Apr 20:20
  #9

  Jag behöver kickstarta.. skulle behöva hjälp med en bra kickstarts kur men med mat, ingen nutrilett...

  Har någon några bra recept att dela med sig av, både frukost, luch och middag..

 • Fanasi­s
  Äldre 16 Apr 21:14
  #11

  Tack snälla.. jag behöver verkligen ALL inspiration.. Jag ska teckna ett månadskort och träna minst fem pass i veckan under resterande veckor.. NU gäller det!!!

 • Fanasi­s
  Äldre 17 Apr 20:28
  #14

  Hmm.. jag kan inte påstå att jag blir putt precis, utan snarare så tycker jag att det är lite naivt att ens göra den typen av inlägg. Vad var syftet egentligen?? Det säger mer om den som kommenterar än om oss som försöker gå ner i vikt.

  Precis som du själv inser så är övervikt inte nyttigt. Och att vara extra fin kan vara en tillräcklig motivator för många.

  Att skriva att man borde ha tränat bort den för länge sedan... Vet du ens hur länge vi har haft våra övervikter? Vad det kan ligga för orsaker bakom? Det kan finnas 100 olika anledningar, vissa människor är slappa, andra har precis född barn och andra kan ha trauman som har gjort att de har sökt sig till maten.

  Hoppas livet är snällt mot dig, men att du lever det så du får lite mer erfarenhet om andra människor och förståelse för att det du tror, tycker och tänker inte är en sanning.

  Lev väl :)

 • Fanasi­s
  Äldre 24 Apr 21:34
  #36

  Jag har i desperation hoppat på Amelias senast kickstarts program. Det såg helt ok ut och jag har nu genomlidigt första dagen. För det som såg helt ok ut på papper, var inte speciellt smaskigt när det väl skulle ätas...

  MEN det är bara fyra dagars kickstart, och det är precis det jag behöver, så jag kämpar på med det. Sedan är det 10 dagar med mer "vanlig" mat.

  Så har jag ökat min träningsdos från ibland till fem gånger i veckan. Minst tre pass på gymmet och två pass i motionsspåret. Så det vore damn om jag inte inte går ner ett antal kilo innan det är dags... :o)

 • Fanasi­s
  Äldre 28 Apr 21:06
  #52

  Jag har bara tre kilo minus från starten.. MEN, jag tränar 5 dagar i veckan (det är nytt sedan ett par veckor tillbaka), så jag tror och hoppas att bristen på viktminskning påverkas av detta. Jag kämpar på i alla fall...

  Men det är skrääääp att vara flera dagar på tjänstresa när man ska dieta och alla andra äter mycket och gott..*suckar*

 • Fanasi­s
  Äldre 8 May 13:58
  #98

  Tre veckor kvar till bröllopet och fem kilo till idealviktem.. Tre kilo till nöjdvikt... :oD..

  Detta ska nog gå!!! :OD

 • Fanasi­s
  Äldre 13 May 10:19

  haha... kan säga att jag har önskat mig i morgongåva... En Ben & Jerrys "Big Fish" efter hotellfrukosten.. Är sååå sugen på glass!!

  Men jag har gått över till att äta normal mat igen men mindre portioner, så än så länge så har jag hållt mina fyra minus kilo.. Men jag ska se om vi inte kan få till några till innan bröllopet.. Hoppas att det är som alla säger.. att man går ner lite på slutet av bara farten... 3,3 kilo till, då skulle jag vara såååå nöjd... Men det är helt ok där jag är nu också... Allt från och med nu är en bonus.. :o)

Svar på tråden 10 kg på 8 veckor? Någon mer som har samma korta framförhållning?