Inlägg från: TesshjärtaFred |Visa alla inlägg
  • TesshjärtaFred

    10 kg på 8 veckor? Någon mer som har samma korta framförhållning?

    SnartfruLund skrev 2009-03-24 11:51:07 följande:
    Jag har 10 kilo som ska bort innan den 23 maj. Det blir kämpigt men måste gå. Jag har hållt på i ca 2 månader och gått ner 12 kg, men nu har jag stått still i mer än 2 veckor. Vi kan väl försöka peppa varandra för jag känner att min motivation börjar svika mig eftersom det inte händer något på vågen trots att jag kämpar hårt. Jag köt också med GI och motion
    Förstår att motivationen tryter, men du är grym som har gått ner 12 kg! Det är inte alls ovanligt att man hamnar i en viktplatå, dvs att det står helt still. Det man kan försöka göra är att lägga in ytterligare en växel på motionen, eller att äta lite annorlunda. Man hamnar på en platå eftersom kroppen vänjer sig.
    Lycka till!
    Själv ska jag försöka gå ner tolv kilo totalt, men har inte mitt bröllop förrän den 5 september, så jag har lite tid på mig. Går på viktväktarna och försöker motionera. Det har funkat förut.
  • TesshjärtaFred
    Tindragull skrev 2009-04-19 23:46:26 följande:
    Varför man desperat vill gå ner i vikt till sitt bröllop? Det var väl den mest korkade fråga jag hört tror jag! Varför tar du inte en gammal skitig klänning på dig på ditt bröllop? Jo, för att du vill vara FIN den dagen kanske??? Samma med vikten. Och det är en väldigt bra motiverare för de som försökt gå ner i vikt förut utan att lyckas så bra, eller haft dåligt med motivation...
    Word up sister! kunde inte sagt det bättre själv!
  • TesshjärtaFred

    Jag tycker att Alevos bars är helt ok, iaf den som är blåbär youghurt. Annars kan jag rekommendera deras shake med smak apelsin banan och naturdiets smoothies med äpple/rabarber och päron/kiwi. De andra smakerna är inte så goda.
    Men de är dyra, nästan 30 spänn för en.

  • TesshjärtaFred

    klart det är möjligt att gå ner utan att träna. Jag är med i viktväktarna och räknar points, och jag går ner genom att bara äta rätt. Men jag går ju självklart ner mer om jag också tränar.

  • TesshjärtaFred

    Jag hoppade över en veckas vägning eftersom jag hade slarvat så mycket. Men i dag ska jag till viktväktarna och väga mig. Har slarvat även denna helg (det är ju så svårt så här års!) men måste väga mig iaf. På söndag åker jag till Moskva, och vet inte hur lätt det blir att äta bra där med sena kvällar och ofta ont om tid, men jag ska göra det bästa av situationen. Får väl packa ner lite måltidsersättningar att ta till om det kniper. Hoppas att jag har gått ner lite när jag väger mig i dag iaf.

  • TesshjärtaFred

    Usch, det gick inte alls bra på VV. Hade bara gått ner 0,1 på två veckor. Visst, det var inte upp, men ändå. Jag blir så omotiverad när det går dåligt, då vill jag bara skita i allt. Är så sugen på godis och kakor och onyttig mat hela tiden. Men mest för att jag inte får. Jag är som ett litet barn...

  • TesshjärtaFred
    Stargazer skrev 2009-06-02 20:11:04 följande:
    Jag ska gå ner 15-20 kg innan den 5:e september så det är lite krisgt oxå. Men det ska gå, BANNE MIG! :P
    Jag ska ner 12 till samma datum. Vi får peppa varandra!
  • TesshjärtaFred
    Stargazer skrev 2009-06-03 17:39:32 följande:
    Verkligen! Är inne på dag 3 av naturdiet kuren, börjar känna lite begär men när man ser älsklingen så försvinner de. Vart ska ni gifta er?
    Själv går jag på viktväktarna. Konsulenten gav oss utmaningen att gå ner tre kilo till midsommar. Blir tufft, men jag ska försöka.

    Vi ska gifta oss på Rockelstad Slott i Sparreholm. Själv?
Svar på tråden 10 kg på 8 veckor? Någon mer som har samma korta framförhållning?