Hvidbrud skrev 2009-04-06 10:58:36 följande:
Ingenjören: Har du gått om mig? Jag är "bara" i vecka 19+0 idag? Eller har jag räknat fel?
Hahahahah ja....använder inte du snabbjäst?!
näääää inte har du räknat fel!

Jag skulle skriva eg att jag var i v 19 dvs 18+2 idag!
Ett gott recept som jag fått fr kollega
Jag lägger till hackad vitlök och ingefära samt cashewnötter, byter löken mot springonion och tar i mer chili.
GONG BAO CHICKEN
T = 20 ml
t = 5 ml
c = efter behag?.
2/3 lb. chicken meat, serves 6
Spices 1
1/2 c. oil for frying
1 T. soy sauce
1 T. cornstarch
Spices 2
1/2 T. cooking wine or
2 T soy sauce
2 T water
1 1/2 t. each cornstarch, white vinegar
2 t. sugar
1/2 c. oil for frying
3 dried hot red peppers, diced
1 green onion, cut into 10 pieces
1/3 c. fried cashews
Use the blunt edge of a cleaver to lightly tenderize the chicken meat, cut the meat into 1-inch cubes. Add Spices 1 . Mix thoroughly. Before frying, add 1 T. oil and mix so that the cubed meat will separate easily during frying.
Heat the wok than add oil. Stir-fry the chicken meat until cooked, remove (precooking). Remove the oil from the wok. Reheat the wok then add 1 T. oil. Use low heat to stir-fry the diced hot red peppers until fragrant. Add chicken, onions, and Spices 2 .Turn heat to high and quickly stir-fry. Add cashews, mix.
Smaklig spis!