• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • muggles

    Nenne: näe inte på julafton av alla jävla dagar!!! ARGH! Ah, önskar så att det kunde fungera för dig!

    Vänner: men vad kul för din farmor! Tror att de ofta förblir särbo tom när de träffas i den åldern, de har väl sina vanor och vill inte behöva anpassa sig. Men skönt för dem att ha ngn att umgås med!

    Vår jul var jätteskön (insåg att jag nog inte skrivit så mkt om det), lugn och stressfri. Moa gjorde succé (givetvis, 1:a barnbarnet som hon är), bubblar och går på. Mina svärisar är sköna människor som man kan vara "sig själv" med och min mamma (som nog kan upplevas som knepig ibland) är fullt accepterad hon med. Jag kunde nog inte haft mer tur med min "svärfamilj"!

    Idag var vi på Ikea för att bunkra förvaring och fotoramar och annat nödvändigt - Ikea med en aktiv 16 månaders är en utmaning! Nästa gång blir det nog barnvakt om vi behöver åka båda två...

  • nennesjuttioåtta

    fick ni någon vit jul? Här har det varit snö sen den 22:a, tror jag. Men sen på annandagen störtdök kvicksilvret och har nu börjat krypa uppåt - 7 iaf, så nu kommer värmen. Jag älskar när det ryker ur munnen för att det är så kallt!

    Fan vad vi kommer sakna vår gran när den åker ut. Den är så fiiiiiiiiiiiiiiiiiin! *darrar på läppen* Har inte börjat barra än heller, så den blir kvar ettt bra tag, hahaha! Ända till påska kanske!

    Nej, nu ska vi ner i källarn och såga MDF till hyllor i klödkammaren. Ingen rast, ingen ro! Sen ska vi inviga vårt nya gigantiska täcke *kvittrar* som vi köpte på rean. Här ska lekas kåta! moahahahah!

  • nennesjuttioåtta

    muggles
    hahaha du kan väl lämna henne hos mig nästa gång du åker på IKEA (jag brukar sitta utanför i en mörk volvo med motorn igång).

  • BrudSommar2006

    Koko, jag sympatiserar verkligen med dig och ditt illamående, även om det är för en god sak så är det förjäkligt. Hur var det, mådde du illa förra gången också?

    Nenne, jag tycker att ni gör helt rätt som utnyttjar era inseminationsförsök först, det är väl som sagt lika bra att ta alla försök man kan få, skulle jag också gjort.

    Ore, påminn mig igen, kör ni med ÄL-tester så att du säkert vet att du har ÄL?

    Undrar hur det har gått för lille Malte.

    Jag tycker att jag har konstant molvärk i magen och nu känns det som att jag börjar få svamp också, hoppas att jag inte håller på att åka på någon äggstocksinflammation eller nåt jag också (fast iofs hoppas jag ju verkligen att det inte var det Lappis åkte på).

  • nennesjuttioåtta

    Muggles


    BS
    När skulle du till gyn nu igen? Hoppas det var snart så att du hiner kolla upp allt konstigt!

    ***

    Vi hade ju tänkt ställa oss i adoptionskö nu direkt efter nyår men som arbetslös så verkar man ju inte vara kvalificerad så där går vi nog bet också.

  • _koko_

    Åh, nenne!!
    Det var det jävligaste av alla jävliga saker att hända (nåja, men du förstår vad jag menar)!!! Inboxa mig din adress så ska jag skicka lite mirakelmedicin! Vill du ha tillbaka bidrottninggelén också kanske? Jag har gnuggat av mig lite hormoner på den.

    När skulle du få besked om jobbet?

    BS - Åh, gulle du, men slösa inte energi på mig, illamåendet är än så länge hanterbart, kunde vara många gånger värre (tänker t ex på hur du hade det).

    Inatt vaknade conny vid halv 1 otröstlig. Vi fick till slut ta in honom i vår säng och där sov vi alla väldigt oroligt. I morse var han lika ledsen... Han verkar inte ha feber, men kanske är det någon tand på g eller så har han ont i magen? Frustrerande när man inte fattar...

    muggles - Härlig jul ni verkar haft, skönt att alla går ihop så bra!

    vänner - Min morfar och farfar gick bort för 15-20 år sedan, så skulle min mormor eller farmor ha träffat någon ny skulle det bara vara roligt, men jag förstår att det känns lite konstigt när det inte var så länge sedan han dog.

  • Ore

    Nenne - Har inte tanten fattat att hon ska hålla sig borta. Riktigt oförskämt att dyka upp objuden på julafton... Kram till dig...

    Vänner- Härligt att din farmor hittat en ny. Även om jag förstår att det kan kännas litet konstigt för dig, så tycker jag det är suveränt... Ensamhet är inte roligt...

    BS - Nej, inga ÄL-stickor. Nu senast kände jag väldigt tydligt att jag hade ÄL 14-15 dagar in i perioden (ooooont...). Om jag får chans att hinna in till apoteket idag så ska jag nog försöka få tag i ÄL-stickor och testa. ÄL bör komma nyårsdagen, enligt min beräkning. Nu har jag i alla fall haft 28-29 dagarsperioder de två senaste gångerna (exakt 28,5 dag båda gångerna om jag räknat rätt, var litet klurigt med tiddskillnader och liknande när tanten kom sist)

    Kunde heller inte hålla mig, utan testade igår. Ville veta, och mycket riktigt blev det negativt. Inte för att molvärken i magen försvann av det, men det känns bra att veta i alla fall. Var litet orolig att jag skulle bli väldigt besviken, men det var mest skönt att veta, faktiskt. Mens OCH negativt graviditetstest, mer icke gravid går det väl inte att bli...

    Nu blir det rejäl nyårsfest istället (och så får vi väl försöka få till det när vi kommer hem på natten, maken är nykter chaufför och jag lär parta loss så det ryker. Blir alltid sugen på honom när jag är rund under fötterna )

  • BrudSommar2006

    Ore, det verkar ju onekligen som att du vet när du har ÄL men testa i alla fall ett par gånger för säkerhets skull, symptom på ÄL och faktiskt ÄL kanske inte sker exakt samtidigt.

    Nenne, men man måste ju få ställa sig i kön i alla fall? Det är ju inte säkert att du är arbetslös om flera år när ni är framme i kön? Det måste väl vara som Lapinette sade att kötiden räknas från när man betalade in oavsett???

  • BrudSommar2006

    Koko, hur har det gått för Conny?

    Nenne, gyntiden blev flyttad till i slutet av januari.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!