• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • BrudSommar2006

    EA, vad trist att ert nyårsfirande inte blir av! Ni får fixa god middag hemma istället då. Jag tror att du är alldeles för snäv när du bara testar mellan dag 10 och 15 om du har lång cykel, de gånger jag testade med stickor fick jag ta mig igenom nästan två paket för att hitta ÄL och du är inte ens igenom ett paket. Lycka till!

  • BrudSommar2006

    Hoppas att vi kommer iväg imorgon, maken mår tydligen inte bra, hoppas att det är resterna av den gravade laxen som bara han åt idag som är problemet så att det inte är magsjuka på gång för då blir vi ju sjuka alla tre. Fast än är han inte liggandes så än finns det hopp antar jag. Själv är jag helt slut efter att ha haft hand om Iris hela dagen men jag tror inte att jag är sjuk i alla fall. Iris däremot har fått vad jag gissar är biverkningar av sprutan, hon är helt röd och svullen om ena kinden (påssjuka?) har prickar i ansiktet (röda hund?) och lite feber, 38,2, (mässlingen?). Det ska visst sitta i några dagar när det väl börjat så hon får nog stå ut stackarn.

  • MSW

    Koko: Okey, då förstår jag!

    MrsB: Låter riktigt jobbigt!! Synd att inte sjukvården förstått att ta tag i det i tidigare.. Jaja, nu ska det väl bli bra iaf!

    Ea: Tråkigt!

    Bs: Hoppas ni kommer iväg som planerat!

    Här är maken lite hängig.. Eller var igår, nu är han inte vaken än så jag vet inte hur det är idag...
    Hoppas det är samma som plutten redan haft, alternativt att det inte smittar..
    Fast att vi skulle "behöva" vara hemma på nyår hade inte gjort något.. Har inga spikade planer ännu iaf, men några kompisar har frågat lite löst, och svägerskan... Men vore skönt att vara hemma... Själva...

  • Mrs  B

    Hej hej

    Tittar in en snabbis innan Max barnkalas....

    Tack för alla kramar och tankar, det värmer och behövs!!!!

    Läget nu:
    Malte är piggare nu pga av att han varje natt får dropp för att hålla vätskebalansen och sen sondmatas han i lugn takt dygnet runt. Men varje gång vi försöker med mat (gröt, kräm, välling, burkmat) så kommer det upp igen i munnen som vanligt. Så tyvärr kvarstår problemet och inget vet vad felet är än.

    Jag håller på att bli tokig och "skäller" ut varje sköterska som kommer in för att de ska förstå att det inte spelar någon roll vad vi matar Malte med. Det är inget fel på hans aptit nu och han äter vad som, FELET är att det kommer upp igen så fort han svalt det sista.
    Tyvärr görs ingenting nu eftersom det är helg så vi håller på att tjata oss till en ordentlig undersökning imorgon eftersom det är vardag igen då.

    Blir så gråtfärdig varje gång jag tänker på det som är och så frusterad just nu för att de inte fattar att något måste göras nu.
    Sjuksystrarna är snälla och försöker med allt, men har förstått att detta här inte heller funkar. Men tyvärr är det doktorerna som bestämmer och vi har haft en ny doktor varje dag sen juldagen och det har inte kommit på vad felet är.

    Jag tror fortfarande att det handlar om reflux, magkatarr, magsår, magmun eller något liknande. Men doktorerna vill inte av någon anledning utreda det än.

  • Mrs  B

    Koko
    Grattis än en gång!!!!!!!!!!!!!!
    Och hoppas verkligen att endon håller sig borta nu!!!
    Vilket datum har du BF tror du?????

    BS
    Tråkigt att farmor är sjuk, har ni kommit iväg till Öland????

    EA
    Trist med er Stockholmsresa.
    Hoppas ni får det bra här hemma istället!!
    Tråkigt att vi inte ses imorgon, men ni kanske kommer hem en dag senare och då kanske vi kan dricka te här hemma hos oss?????

    Nyår kommer vi nog att spendera på sjukhuset tyvärr om inget annat händer och vi får rätsida på detta på två dagar.

    2007 var ett fruktansvärt år förrutom vårt underbara bröllop.
    2008 började bra med att Malte föddes, men avslutade med svärfars död, sjukdomar och Malte på sjukhus.
    2009 hoppas jag verkligen ska bli bättre!!!!!!!!!!!!

    Gott Nytt År alla om jag inte hinner in mer i år!!!!!!!!!!

  • viktualia

    MrsB - nääeee vad tungt att ni inte fått nått besked än!!! *kramar om jättelänge*

    Själv är jag lagom bakis efter en (för att vara mig) lång natt på stan... reunion med gamla polare som slutade med att jag kom hem 3.30... fniss fniss...

    Nu kommer snart nästa polare på besök och jag ska baka pizza... långpromenad till mormor är också inplanerad!

    EA - skittrist att ni missar Sthlmsresan!!! *tycka synd om*

    BS - styrkekramar till dig också och hoppas att ni piggar på er!!!

  • Mrs  B

    Vickan
    Ja, det känns fortfarande som vi är på ruta ett tyvärr....

    Kul att vara bakis, hahahhahahahha
    Det var längesedan man var det..........

  • viktualia

    f ö - följetongen med min mormor går vidare. hon har det bra på vårdboendet men hela soppan är lagom eländig för min mamma. det är klart att det måste vara tungt att se sin mamma bli gammal och emot livet... hm... rörigt... inte helt lätt för mig att parera mamsens frustration över mormor.. hm...

  • viktualia

    Mrs B skrev 2008-12-28 11:32:13 följande:


    VickanJa, det känns fortfarande som vi är på ruta ett tyvärr.... Kul att vara bakis, hahahhahahahhaDet var längesedan man var det..........
    fniss fniss... jag var bakis senast igår.. ehum.... det är ju lite dålig partyfaktor på den här tråden just nu... så jag gör vad jag kan för att fixa det.. ha ha ha

    Allvarligt: Jag önskar verkligen att jag kunde skicka över en STOR portion energi till dig och familjen!!!!
  • Mrs  B

    Försöker hitta enegri, men det är svårt just nu när man inte ser så många framsteg.

    Men om en timme startar Max barnkalas så då får jag annat att tänka på iaf. Livet måste ju rulla på när man har en till att ta hand om.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!