• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • Mrs  B

    Hej hej i stugorna!!!!!

    Tyvärr har jag inga goda nyheter att komma med just nu.

    Julafton morgon 06 åkte jag och Malte in på Barnakuten och var inte hemma förrän 12. Han får inte behålla något.....
    Hann iaf fira jul på Lillejul och på Julafton, men igår skrevs vi in på en avdelning på ett större sjukhus i grannstaden.

    Maken tar denna natten, Max är hos mormor och morfar och jag är hemma för städning, tvätt och sömn.

    Malte har blivit sondmatade med blandade resultat och får nu dropp för att orka. Blodsockret var extremt lågt när vi kom in.
    vet ej hur länge vi måste stanna.....

    Angående Skåneträffen, så måste jag tyvärr stå över.
    Det får bli en annan dag.

    Såg snabbt att KOKO plussat, Grattis!!!!!!!!!!!!!!!!
    Vad har hänt annars?

  • BrudSommar2006

    Lapinette, äsch nej, jag som hoppades att du skulle rapportera att det försvunnit. Vilket skräp, hoppas så att det inte blir något av det. Tänker du hoppas på det bästa eller kasta dig in till akuten inatt för att slippa på semestern? Fast det finns väl läkare dit ni ska också.

    Mrs B, nej vad tråkigt, stackars, stackars, liten kille! Jag tycker att det är så synd att inget kunnat göras tidigare eftersom det varit på gång så länge. Det som är bra med det här är väl att han äntligen är på rätt ställe och får den bästa tänkbara vården nu och äntligen får en ordentlig utredning.

  • Lapinette

    Mrs B - vad trist med aktuen och stackars Malte.

    Själv har jag precis ringt gynaktuen och damen där tycker jag ska avvakta tills jag har fått riktigt ont eller feber... men då lär jag inte vara kvar i Sverige. Åker ju imorgon kl 08.30.

  • Lapinette

    BS - damen i telefon tyckte jag skulle åka och om jag mår skit uppsöka läkare på plats. Hon verkade mest sitta i växeln som någon slags bromskloss - kom INTE till akuten!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, då håller jag tummarna för att allt går bra för dig och du slipper bli dålig. Annars så är det säkert inte sämre läkare där än här, bara struligt att bli dålig på semestern så klart.

    Usch, vilka dåliga nyheter man fick sig så här på kvällen, nu är jag så orolig både för Lapinette och Malte så jag sitte rhär och bara tänker på hur orättvist det är.

    Storat kramar till er båda, jag förstår att ni oroar er nu.

  • Mrs  B

    Ja, visst är det märkligt att man ska behöva ha ont länge innan det görs något......

    Pratade precis med maken och de har börjat ge Malte mat via sonden igen och droppet rinner på som vanligt. Han har sovit mycket idag, vet inte om det är ett gott tecken eller inte. Men han behöver verkligen sova för i natt var vi mest uppe.

  • Lapinette

    Mrs B - det är nog bara ett gott tecken, att han vilar upp sig. Usch att han mår så dåligt och att julen blev förstörd för er.

    Själv har jag börjat packa och maken har kollat upp närmaste gynekolog i Villeneuve. Tur att det är Frankrike och inte Thailand vi åker till.

  • Mrs  B

    Lappis
    Ja, jag hoppas att det är ett gott tecken att han sovit så mycket.
    Nej, det blev ingen vidare jul......och inte höst heller för den delen.
    Får jag komma med dig under deppmanteln?????

    Hoppas du/ni får en bra resa fast du känner dig sådär!!!!
    Gullig och omtänksam make har du iaf.

  • Lapinette

    Skulle nog säga att hela 2008 inte riktigt blev som jag hade tänkt mig även om vissa stunder varit väldigt bra. Hoppas självfallet på ett mycket bättre 2009.

    Jag hoppas detta bara är någon slags efterdyning av mensen och att allt är över och bra igen imorgon. Vore så skönt att kunna slippa oroa sig och må dåligt på semestern.

  • BrudSommar2006

    Ja vi får verkligen hoppas på att bra 2009 för oss alla.

    Mrs B, håller de på och försöker utreda vad som är fel?

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!