• Snart fru Wennerström

    Gifta Septemberbrudar snackar vidare..

    Ja.. jag tyckte det kunde vara kul med en tråd för oss alla som sakta men säkert är/blir gifta.. här kan vi prata om allt mellan himmel och jord nu när giftermålet är "avslutat"..

    .. snacka på nu!

  • Svar på tråden Gifta Septemberbrudar snackar vidare..
  • sandybee

    Ah, vad trevligt!

    Hur känns det nu då när det gått en vecka?

    För vår del känns det helt overkligt! Alla pratar fortfarande om bröllopet, men nu känns det så avlägset. Kanske beror på att jag legat nedbäddad sen dagen efter bröllopet med rejäl förkylning och hosta. Men fy vad roligt det var!

  • BrudSeptember2008

    Så nu har jag varit gift i ganska exakt 1 vecka och 2 timmar!:D

    Jag har gått omkring i ett lyckorus hela veckan. Jag har gift mej med min älskade MAN!!!:)

  • sandybee

    Visst är det härligt?

    Fast vi fuskade ju och gifte oss i smyg för ett drygt år sen. Men det var först nu det var på riktigt för oss ändå, välsignelseakten i kyrkan är det vi båda minns bäst. Vi var så närvarande och det var så personligt och vackert.

  • matildaochniklas

    Va kul!
    Känns mysigt att havarit fru en vecka! Kan inte sluta titta på ringer som blingar såå fint!

    Ikväll ska vi gå ut o äta Fast först blir det att kolla på en film med min älskade MAN!

  • Freckles

    Ja, visst e det underbart! Nu har vi varit gifta i en vecka och jag ler och blir alldeles varm när jag tänker på dagen. Det var helt fantastiskt i kyrkan, personligt och med underbar solosång - jag verkligen njöt och kunde vara lugn och avslappnad och närvarande till 110%. Sen en lugn och mysig bröllopsmiddag med familjen och det var så avslappnat och skönt att jag inte kunde sluta le.
    Tittar på våra fotografier lite då och då och är så fascinerad över hur fina vi var! Trodde inte vi kunde vara såååå vackra.

    Nu har vi tre veckor kvar till bröllopsfesten - ska bli underbart att få sätta på sig klänningen igen och fira med alla kompisar!!!
    Någon annan som gift sig men har festen kvar av oss septemberbrudar?

  • sakke

    Jag känner som ni andra, jag går oxå runt i ett lyckorus och bilder kommer upp på näthinnan hela tiden!=)Men jag måste säga att jag var lite frånvarande under själva akten, jag försökte att inte börja grina och inte tänka på vad vår solist sjöng, för då hade jag börjat störtböla, lite trist att jag tänkte så men, men. Det var helt klart en av mina bästa dagar i livet att få bli min mans fru... Vår fest vart ett RIKTIGT party och alla jag pratat med efteråt har sagt att det var ett av deras roligaste bröllop de varit på och det värmer så! Väntar nu med spänd förväntan på fotografens bilder..(gifte mig för en vecka sen)Lycka till nu alla ni som har festen kvar och NJUT för dagen kommer ju inte tillbax!

  • Kärlek08

    vi har spenderat vår första lördag som gifta med att plantera alla fantastiska träd och plantor som vi fått i bröllopspresent. Det kändes lite fint och väldigt symboliskt att ge dem en plats i trädgården.

    Jag har fått foton från min kompis som jobbar som bröllopsfotograf och tar fantastiska bilder men vi använde en annan lite mer avlägsen vän som "officiell" porträttfotograf och de bilderna har vi inte fått och jag väntar sååååå för de är lite out of the ordinary... Min första fotografkompis är mig så kär så jag ville att hon skulle vara mest gäst men hon har ju inte kunnat låta bli att ta bilder ändå och de är skitbra om än mer mingelbilder...

  • avil

    ja,jag kommer väl hit efter två veckor!! far på måndag o blir fru......så efter det hälsar jag på er......

  • Snart fru Wennerström

    hihi.. va skoj att läsa, jag själv svävar också på rosa moln och vi är som nyförälskade, och bara ler när vi tänker tillbaks..
    allt bara gav sig så naturligt i kyrkan så jag var lugnet själv, och nästan saknade ngn tår härochdär som ALLTID brukar komma.. lr så höll jag tillbaka dom undermedvetet.. vet ej.. men stunden var alldeles underbar ändå, vår solist gjorde sin sista låt till oss helt personlig, "sin" variant av "I will always love you" .. aaaww, underbar är den, hon är så duktig på att improvisera sig fram i låter... de bara kommer

    på festen sedan sjöng jag "En sån karl!" till min MAN.. och hans blick då kan jag ej beskriva, den va bara KÄRLEK.. det lös i ögonen på honom.. "FAN VA JAG ÄR STOLT ÖVER DIG, OCH NU ÄR HON MIN, GUD VA JAG ÄLSKAR DIG!!".. oj så roligt vi hade.. *ler*.. hihi å svärmora blev lite rund under fötterna tror jag.. fniss..

  • ugla

    Hej vad härligt det låter att höra er berätta. om en vecka kommer jag att va här. Ha det gott alla fruar.

Svar på tråden Gifta Septemberbrudar snackar vidare..