• Snart fru Wennerström

    Gifta Septemberbrudar snackar vidare..

    Ja.. jag tyckte det kunde vara kul med en tråd för oss alla som sakta men säkert är/blir gifta.. här kan vi prata om allt mellan himmel och jord nu när giftermålet är "avslutat"..

    .. snacka på nu!

  • Svar på tråden Gifta Septemberbrudar snackar vidare..
  • avil

    gottelina...nä precis.Sen har vi ju varit ihop så länge,o levt som "gifta" egentligen.Vafrit förlovade i 12år.Så vardagen ÄR liksom livet! Sen är man ju så klart GLAD! O alla pratar om det o grattulerar osv,så man blir påmind o uppmärksammad likom på ett kul vis-det hör ju inte till vardagen.

  • lanovia 08

    Men vi har bara varit ihop i 3 år och jag känner inte den fantastiska känsla som ni gör heller. visst det känns underbart och jag är verkligen superlycklig. Känner att jag är tryggare nu än innan. Sista tiden innan bröllopet när vi var oense om något så blev jag uppstressad och var tvungen att fundera på om vi gjorde rätt. Den känslan har försvunnit nu till att bara vara ett lugnt. Men annars är jag precis lika lycklig och glad för att få vara med min man som jag var innan.

  • Ankan80

    Nu har jag lagt in lite bilder för nyfikna .
    Tar bort dem sen.

  • matildaochniklas

    Kom på att jag glömt berätta en sak som vi fick av min gulliga lillasyster i bröllopspresent.

    När vi var mindre sjöng hon och jag alltid till Sarek - Genom eld och vatten, vi hade en speciell dans också
    Hon sa alltid att hon skulle hyra in dom till mitt bröllop när jag blev stor. Självklart fattade jag som äldre att det bara var en dröm och vi har skojat mkt om det. På bröllopet hade vi den på våran låtlista givetvis och jag och syrran dansade loss våran dans.. Haha!
    Sen när vi kom hem hade hon lämnat en cdskiva på vårat nattduksbord som vi fick kolla på i datorn. Det var SAREK som personligen hade spelat in en hälsning till mig och min man samt att de sjöng den sången. Gissa vemsom började grina?!

    Jag har verkligen världens bästa syster!

  • Ankan80

    Va gulligt!! Jag hade också grinat! Vilken omtänksam syster.


    matildaochniklas skrev 2008-10-08 14:50:59 följande:
    Kom på att jag glömt berätta en sak som vi fick av min gulliga lillasyster i bröllopspresent.När vi var mindre sjöng hon och jag alltid till Sarek - Genom eld och vatten, vi hade en speciell dans också Hon sa alltid att hon skulle hyra in dom till mitt bröllop när jag blev stor. Självklart fattade jag som äldre att det bara var en dröm och vi har skojat mkt om det. På bröllopet hade vi den på våran låtlista givetvis och jag och syrran dansade loss våran dans.. Haha!Sen när vi kom hem hade hon lämnat en cdskiva på vårat nattduksbord som vi fick kolla på i datorn. Det var SAREK som personligen hade spelat in en hälsning till mig och min man samt att de sjöng den sången. Gissa vemsom började grina?!Jag har verkligen världens bästa syster!
  • Kärlek08

    Vad hemlig du är, varför kan vi inte få se ditt vackra ansikte ? Man blir ju sååå nyfiken.


    Ankan80 skrev 2008-10-06 10:39:48 följande:
    Nu har jag lagt in lite bilder för nyfikna .Tar bort dem sen.
  • Ankan80

    Jag hade ju bilderna där precis....
    Min man gillar inte att fotona ligger ute på nätet

  • Kärlek08

    eller så gör man en trash-the-dress-fotografering! det skulle jag ha gjor i lördags men det öste ner så vi struntade i det, kanske i helgen. Vi får se...


    Lillsnufflan skrev 2008-10-04 10:15:16 följande:
    Freckles skrev 2008-10-03 22:58:39 följande:
    Så det är så man gör för att få ha sin brudklänning fler gånger! Hoppas ni får en fantastiskt trevlig fest!
  • Freckles
    Absolut!!!
    Nej, det blev mest en fantastisk bieffekt av att vi valde att ha bröllopsmiddag med våra familjer på själva bröllopsdagen och sedan bröllopsfest en månad senare. När vi sedan skulle bestämma klädkod till festen så ville vi inte att folk skulle komma i jeans och då blev det "kavaj". Jag ville ändå att det skulle synas vem som var den nygifta bruden om någon okänd stegade in så då blev det brudklänningen igen!!! Underbart!
    Lillsnufflan skrev 2008-10-04 10:15:16 följande:
    Freckles skrev 2008-10-03 22:58:39 följande:
    Så det är så man gör för att få ha sin brudklänning fler gånger! Hoppas ni får en fantastiskt trevlig fest!
  • Freckles

    TACK - alla ni som lyckönskade oss inför festen!
    Det blev en helt fantastisk kväll med god mat, dricka, underhållning från vår toastmaster (min underbara bror), tal från vänner och ett j-kla PARTY!!! Vi dansade fem timmar i streck till en grym Dj:n och alla tycker att det var en superlyckad kväll/natt!

    I efterhand känns valet helt rätt med uppdelningen. Det har passat oss perfekt! Härligt att man får göra som man själv vill ibland!

Svar på tråden Gifta Septemberbrudar snackar vidare..