Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Nu har jag gjort det igen..... del 7

    Zozo!
    Fy va hemsk!! Tur att det är "över". *kram på dig* Har din mamma åkt hem?

    Operaexpert, wow! Grabben ville att vi skulle se på MacBeth. Har du sett den? Själv vill jag kolla på My fair lady eftersom jag gillar musikaler.

    Tror jag ska ge Macbeth eller opera i övrigt en chans. Tack tjejer, kul att ha er som jag kan bolla lite ideér o tankar med.

  • MuffinsTönt

    Vickan
    Tjena! Va fin det ser ut. Men fy för möblerna!!! Inte e det dyrt heller. Den lägenhet vi var hos i helgen kostade 1,5 mille för 70kvm. Ändå var det inte i centrala stan.

  • MuffinsTönt

    Anne
    10år sen, hur gammal var du då? Jag menar efter utbildning o allt, på väg ut i verkliga livet? Jag är ju precis där du beskrev. Precis vid dörren till ngt nytt! Vi får se vad det blir. Återkommer om 10 år.

    Happy Valentine!!!!

  • MuffinsTönt

    Hej Sis (störst sannorlikhet att du är uppe/inne nu)!!

    Hej på er övriga (som läser detta imorrn)!!

    Jaha, då var årets AHD dag över. En sak har jag lärt mig... Jag tycker inte om överaskningar i form av "vi går dit o ser om dem har ett bord till oss". Klart det är fullt en dag som denna!!! Haaallllååååå!!!!! Tur att "jag" hittade ett ställe annars skulle jag nog säkert ställt till en scen. :o Nä,så farligt var det inte men liiite irriterande.

    Men middan var go! Piggvar fick vi till huvudrätt. Intressant! Har aldrig smakat,bara sett det på kyldisken.

    Mr G fick en liten present av mig... "last line-bookmark".

    Hur var er AHD dag?

    Zozo
    Fy sjutton va hemsk!!!! Krya på dig hälsning till din make o ta hand om dig själv oxå. Nu när du har plussat!

  • MuffinsTönt

    Åhh! Här var det action.

    Telis
    Säg ngt i stil med: If I tell you, I have to kill you.

    Sis
    Oh va söt han e!!!

    På tal om hus/lägenheter
    Vi kollade lite i husbilagan till morgontidningen. Där var det en lägenhet på 77kvm i Linnéstan,(5min från centralen med vagn). Kan nån som e bekant med göteborg o sthlm ge ett exempel på läge i sthlm som är ungefär som Linné i gbg. Det kostar 1,8mille som startbud. Hyfsat billigt om man jämför med den lägenhet som vi var förra veckan. 70kvm för 1,5mille i frölunda (20min från centralen med spårvagn). Nu är det inte läge för oss att köpa ngt men kul att titta. Vi är överens om att jag först ska ha ett jobb. Sen är det delade meningar om när vi ska köpa. Han tycker att vi kan redan börja med projektet efter jag har skrivit på arbetskontraktet. Medan jag vill gärna jobba nåt år o spara lite pengar. Dagens I-landsproblem.

  • MuffinsTönt

    Hej tjejer! Här är ambitionen på topp, typ!

    Men det var inte därför jag droppar in här. Eftersom det har snackats om bostad o villa o sånt ett tag, både här i tråden och mellan mig o muffinsgrabben. idag så kollade jag runt lite. Hittade en villa som passar ganska bra in på det vil "vill ha".

    www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/101099

  • MuffinsTönt

    Haha! Jag tyckte också det var fruktansvärt ful inredning. Och tapeterna var ju Men GRYM planlösning. Det var mest den, planlösningen, som jag trånade efter. Resten fixar man själv. Tapeter,möbler o sånt. Finns en risk för eko dock.

  • MuffinsTönt

    Morrn Morrn!
    Hehe, den lägenheten var kanske inte det bästa i den prisnivån. Däremot var den som Telis länkade mkt intressant. Tack Telis!

    Grattis Vickan! Va kul att ni fick den till ett bra pris hoppas jag. Vad blev det för pris? mindre än en mille?

    Anne
    Kul med nya bekantskaper. Jag vet exakt hur svårt det e med sånt. Har själv svårt att skaffa nya vänner. Ibland kan det gå en hel dag utan att jag har pratat med nån. Bara hej o lite artighetsfraser. Associal?!?

  • MuffinsTönt

    Telis
    Va bra att det löste sig. Men gud va konstigt att dem inte nöjde sig med det svar du gav i mejlet utan måste "trakassera" dig på telefon.

    Förresten, vart har vår granntråd tagit vägen? Ny tråd med ny rubrik? E lite nyfiken på hur det har gått med Lapinette&CO.

  • MuffinsTönt

    Heeej Oms! Gissar att du är utloggad men för andra som är nyfikna... Det går bättre med *hrm* rapporten. Jag har lyckats få ordning på olika delarna o fått dem hänga ihop. har börjat med diskussion/resultatdelen idag samt hoppat fram och tillbaka på dem övriga delarna. Förvirrande, men det är så jag jobbar. Vissa skriver klart en del för att sen gå till nästa. Efter ett tag läser dem igeonm det o korrigerar. Så gör inte jag. Näpp, allt och ingeting på en och samma gång. Effektiv? Vette tusan!

    Har nyss läst igenom det jag har skrivit. Det är vissa ord man använder mer än andra. Så sen lyckas jag skriva hop två meningar så jag förstår inte själv vad jag försökte säga. Hahaha! För att inte tala om grammatiska små fel. *skäms*

    Min handledare är snäll/hjälpsam och väldigt kunning inom detta område. Vi pratar inte så mycket egentligen. Mest för att jag aldrig är där. Hur "nära" ska man va egentligen?

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7