Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Nu har jag gjort det igen..... del 7

    Lycka till med intervjun Telis!!! Ska be dig OCH er om råd när jag ska gå på mitt första och Riktiga jobbintervju. När det nu blir....

  • MuffinsTönt

    Tack tjejer!! Nu känns det bättre. Har varit lite social,träffat o pratat med folk. Nu ska jag ta tag i *censur* och göra något bra utav det. Imorrn ska vi, *hmm* om matskedgummans fästman kallas för matskedsgubben, så kan väl min kallas för muffinsgrabben!

    HAHAHHA!!!

    Iaf... Imorrn ska vi på inflyttningsfest. Har ingen aning vilken nivå det är på. Är det vin o lite mat o snack. ELler är det vin o mat o dans. Eller kanske både och... Det är grabbens kompis så jag känner inte många. Snarare inga alls...

  • MuffinsTönt

    Tjena! Gårdagens fest var mysig. Vin o mat(paj o dessert) o mingel. Lite kul blev det när hälfen hängde i köket, 1/3 i sovrummet (tjejsnack eller ngt) och 1/3 på balkongen. Lagom stor för en 3a. Dem har lyckats gör det väldigt mysig.

    Hmm... börjar smått vilja ha egen lägenhet där man kan pyssla o så.

  • MuffinsTönt

    Hehe! Jag kunde inte sova så bra igår. Det är mer regel än udantag nu för tiden. Gick upp och började skriva istället. Har mkt att ta igen efter depptiden som gjorde att jag inte kunde presetera ngt vettigt.

  • MuffinsTönt

    Msk
    Åhh Va mysigt det lät! Både bröllopet och promenaden. Jag gjorde bort mig totalt i helgen. Jag frågade muffinsgrabben om han vet vad det är för dag denna vecka. Japp, sa han! Sen efter ett tag frågade han om jag skulle vilja göra ngt ovanligt på tors(denna vecka). Jaha... vad kan man göra en vanlig torsdag, tänkte jag. Han hade planerat vi ska gå och kolla på opera, McBeth. Som tur var,var det slutsåld. Sen pratade han vidare om restaurang eller bio eller massa annat. Jag tänkte, herregud ska vi göra allt det på tors? Kan vi inte sprida ut det till helgen... Fattade inte riktig att 14/2 är på torsdag. som tur var spelade jag med o låtsas som ingeting.

    Ska bli spännande!!! Undrar om jag ska köpa ngt litet.

  • MuffinsTönt

    Heeej Sis! Herregud, va kul att du tittade in. Först var det matskedsgumman som kom tillbaka och nu dyker du upp. Kuuul!

    Morrn everybody!!!
    Jag försöker vara effektiv här. Gick ganska bra men shit vilken ångest man har när man inser hur mkt det finns att ta igen. *ångest*

    Tack vet jag AHD på torsdag!

  • MuffinsTönt

    Hej Sis! Jadu, jag är nog liiite fördomsfull mot sånt där. Jag aldrig sett nån opera "live". Bara på tv och i somras när dem hade en liten "prova-på-föreställning" under göteborgskalaset/kulturfestival. Redan då tyckte jag det var tråkigt. Jag hade myror i brallan o inte kunde stå still. Hahaha! Såå... nja, jag vill inte sitt 3 timmar på AHD när man kan gå på restaurang o mysa. Iofs kan man ju göra det övriga dagar också. Jaja, hoppas du hajar. Annars tycker jag om musikaler. Fast jag har tyvärr inte sett nån live. Men vill gärna se My fair lady. Tycker det låter som nåt bra!

    Va spännande med nytt jobb. ALlting blomstrar hos er nu.

  • MuffinsTönt

    Hehe! Är jag en pingla? Va söt det låter.
    I helgen var jag på en fest o där var det en kille som pratade såå väl om opera. Som pensionärer pratar väl om dansbandsusik. Jag försökte se det ljuvliga med operan men tillslut var jag tvungen att ge upp. Han var onormal opera-nördig. Roliga e Han e engelsman OCH bög. Nu menar jag inte att alla engelsmän eller bögar gillar opera eller dra alla över en kam. I detta fallet passade dessa tre egenskaper såå väl in honom.

  • MuffinsTönt

    Sister of the Night skrev 2008-02-12 22:43:09 följande:


    Han lät lite som en TV-karaktär, liksom opera OCH engelsman OCH bög (fatta mig rätt, har inga problem med nåt av det).
    Precis vad jag menar! Vi är på samma bana ikväll. *B1,tänker samma sak som jag tänker*

    Nä.. nu ska jag sova. Dröm sött allihopa!
  • MuffinsTönt

    Telis
    Låter som det är miljön och inte själva operan som var faaaaaaantastikt. Nä, men jag förstår dig.

    Ok, ska väl säga till muffinsgrabben (guud, va jag äääälskar det ordet! ) vi får gå på opera. Hopps han inte svimmar nu. Hehehe!

    Nää, Nu ska jag beta av "the never endig projekt".

    Lite skämt fick jag in där. Inte så nere trots allt.

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7