Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Nu har jag gjort det igen..... del 7

    Hej! det snöade som bara den igår kväll. Idag regnar det! *Suuuuck*

    Jag har också problem med mina naglar. Dem spricker från kanten, antingen längre på nageln som man kan klippa bort eller så e det nånstans imitten. Då kan man ju inte klippa, då får man klippa bort HALVA naglen. *ryser*

  • MuffinsTönt

    Anne
    För hade jag också jättestarka naglar. Vet inte vad som hände. Kanske brist på B-vitamin eller vad det är för starkare hår o naglar.

  • MuffinsTönt

    åh, blir så frusterad! Jag har lyckats skada knät på ngt sätt efter vår superpromenad från Gamla Stan till Djurholmen via Skeppsholmen (me båt tack o lov!) och sen tillbaka till tunnelbanan på 2,5h. Nu gör det ont efter 5 min promenad. Det är från hemma till bushållplatns. *suuck* Nu kan jag inte träna fastän det behövs!!

  • MuffinsTönt

    Djurgården var det ja! Jo, vi var ganska bra på att ta tunnelbana men just den dan ville han se "öarna". och jag kände att vi behövde röra på oss. Men det var ju fint, det lilla som vi såg i mörket. Vi kom till ett gigantisk öh.. fästning,borg eller ngt stoort. Ett staty på Karl X Gustav var utanförJag tycker det ser ut som en läskig slott ur en spökhistoria. Jag tror Mr G sa att det var Historiska museet. Impad blev jag iaf!

  • MuffinsTönt

    Morrn Morrn!
    Naturhistoriska va det kanske?!? Får fråga igen. Vi promenerade längs Strandvägen och kolla in vilken lägenhet vi i framtiden kanske ska köpa. HAHAHA!

    Jag säger bara en sak ... GPS!!!!

    Nu ska jag göra lite vettigt!

  • MuffinsTönt

    Morrn Morrn!

    Zozo
    Vi har också det kallt här hemma. Blev så chockad när jag kom hem från Sthlm. Var tvungen att gå omkring me morgonrock o strumpor. Sicken tur att jag fick ett par jättesöta o goa sockar av Gs föräldrar. De tycker jag huttrar o fryser jämt.

    Idag ska jag på såndär cellprov som man gör när man fyller 24. Så nervös!

    Och mitt knä ögr fortf ont. Ni som har stenkoll me träning och sånt. Vilket träningsätt e mest skonsamt för knät. Jag måste träna igen!

  • MuffinsTönt

    Ryser när jag tänker på gynstolen. Som du säger... det e nog inte hemsk alls. Bara jag som e feg!

  • MuffinsTönt

    Hej! Igår var vi på Palladium och såg på Arn. Guuud va jag stör mig på den biografen. Jaja, Den ska ändå läggas ner snart. Som so malla andra biografer här. Vi märkte det när vi var i Sthlm. Det finns hur många biografer som helst!

    Oms
    Kul att se dig här! Tack för träningstips. Cykla är lite svårt, har ingen. Funderat på yoga/pilates. Förresten, där sa du ngt Anne. Simning, det skulle va ngt. Det gjorde jag ganska bra ett tag. Sen tröttnade jag!

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7